Τι 1.55 τι 1.60 1.65 1.70 το ίδιο ήταν έφαγε άκυρο και είναι μια χαρά και αυτή και εγωΥπερβολή το 1.70 πιστευω, με ένα 1.60 κάνω και του πατέρα μου για λαγό!
Τι 1.55 τι 1.60 1.65 1.70 το ίδιο ήταν έφαγε άκυρο και είναι μια χαρά και αυτή και εγωΥπερβολή το 1.70 πιστευω, με ένα 1.60 κάνω και του πατέρα μου για λαγό!
Πήγαινε το στο 3,70 μπας και την πάρει το κλείστρο και πέσει.Στο 1.70χ34 το είχα φτάσει και τρέχαμε μαζί με το σκύλο πίσω από την μπεκάτσα γιατί έπεφτε και έτρεχε σιγα μην πέσει με το 1.45χ34
Εμένα αντίθετα δε μου έκατσε καλά η sipe,οχι ότι δε σκότωνα αλλά μου άρεσε καλύτερα η s4 έτσι όπως τουφεκαω, πιο νευρική!!!Τι 1.55 τι 1.60 1.65 1.70 το ίδιο ήταν έφαγε άκυρο και είναι μια χαρά και αυτή και εγω
Το κλείστρο θα κάνει πίσω ρεεΠήγαινε το στο 3,70 μπας και την πάρει το κλείστρο και πέσει.
Με τι τσοκ τι βύσμα; ;Εμένα αντίθετα δε μου έκατσε καλά η sipe,οχι ότι δε σκότωνα αλλά μου άρεσε καλύτερα η s4 έτσι όπως τουφεκαω, πιο νευρική!!!
Άμα σφυρίξει τίποτα πάνω από το κεφάλι μας θα καταλάβουμε ότι είσαι εσύ!Το κλείστρο θα κάνει πίσω ρεε
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις ο φιλος είχε ένα μπαικαλ 153 σούπερ μαγκνουμ και τα τσοκ ξεβιδωναν και σηκωθείκε μια μπεκάτσα ρίχνει και έφυγε και το τσοκ μαζί στο πουλί και το όπλο είχε σκίσει την κάννη 15 πόντους..
Τουλάχιστον την βαρεσε
Στο 1.70 ισως ειχε υπερδιατριση...του Στεφανου ειναι πολυ πιο μαλακο...σκοτωνει βεβαια ΑΛΛΑ στα κρυα;;;;Στο 1.70χ34 το είχα φτάσει και τρέχαμε μαζί με το σκύλο πίσω από την μπεκάτσα γιατί έπεφτε και έτρεχε σιγα μην πέσει με το 1.45χ34
Μπα την χάρισα την σ4Άμα σφυρίξει τίποτα πάνω από το κεφάλι μας θα καταλάβουμε ότι είσαι εσύ!
Αυτο με συγχωρεις, δεν το διαβασα προσεκτικα...αν ειναι ετσι οκ...αλλα...στα κρύα (παγο) τη θα γίνεται;;;Με 73 πόντους διάμετρο στα 7,80 μ
Τσοκ 4* και Diana με διασπορεα Θώδη!Με τι τσοκ τι βύσμα; ;
Στο 1,70 θα σκαγια θα βγήκαν από την κάνη λές κ τα έχεις πατήσει με το σφυρί... Λογικό να μην σκότωναν ειδικά κοντά...Στο 1.70χ34 το είχα φτάσει και τρέχαμε μαζί με το σκύλο πίσω από την μπεκάτσα γιατί έπεφτε και έτρεχε σιγα μην πέσει με το 1.45χ34
Η αλήθεια είναι ότι τα 8½ και τα 8αρια είχα τόσο πολύ μόλυβδο μέσα στην κάννη που έτριβα 4 5 φορές την κάννη...Στο 1,70 θα σκαγια θα βγήκαν από την κάνη λές κ τα έχεις πατήσει με το σφυρί... Λογικό να μην σκότωναν ειδικά κοντά...
Αυτο με συγχωρεις, δεν το διαβασα προσεκτικα...αν ειναι ετσι οκ...αλλα...στα κρύα (παγο) τη θα γίνεται;;;
Μακαρι να ειχα S4 να στο ταχογραφησω να μου φυγει κ εμενα η περιεργεια....
Αααχχχ....θα μπλεξω με τον ταχογραφο...
Έχω τη λύση.... παρήγγειλα.... θερμικά φυσίγγια.... ακολουθούν τη μπεκάτσα μέχρι του διαβόλου το κέρατο.....Στο 1.70χ34 το είχα φτάσει και τρέχαμε μαζί με το σκύλο πίσω από την μπεκάτσα γιατί έπεφτε και έτρεχε σιγα μην πέσει με το 1.45χ34
Και πώς θα αθλείται?Έχω τη λύση.... παρήγγειλα.... θερμικά φυσίγγια.... ακολουθούν τη μπεκάτσα μέχρι του διαβόλου το κέρατο.....
Η απόσταση είναι πολύ κοντινή..... και το άνοιγμα είναι καλό για αυτή την απόσταση. Τουφεκας τόσο κοντά; Στα 15-20 μέτρα τί άνοιγμα και τί κατανομή έχει αυτό το σεταπ
Στα 20 μέτρα γεμίζει ομπρέλα καφετέριας.Η διασπορά είναι υπερβολική ήδη.
Χειμωνιάτικο μεν, αλλά να μη σε ζαλίζει για να μπορείς να ρίχνεις και δεύτερη αν χρειαστεί.
Το πεδίο του είναι από 5 έως 15 μέτρα.
Δεν έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτό το φυσίγγι γιατί είναι 9αράκι αλλά μέχρι 10 μέτρα πιστεύω και αλεπού κρατάει.
Για κρύο είναι στημένο το συγκεκριμένο. Θερίζει.Στο 1.70 ισως ειχε υπερδιατριση...του Στεφανου ειναι πολυ πιο μαλακο...σκοτωνει βεβαια ΑΛΛΑ στα κρυα;;;;
Το ότι το φόρτωσες με μπαρούτι δεν σημαίνει ότι το έκανες χειμωνιάτικο.Στο 1.70χ34 το είχα φτάσει και τρέχαμε μαζί με το σκύλο πίσω από την μπεκάτσα γιατί έπεφτε και έτρεχε σιγα μην πέσει με το 1.45χ34
Σωστός, να μην τα ξαναλέω!Στο 1,70 θα σκαγια θα βγήκαν από την κάνη λές κ τα έχεις πατήσει με το σφυρί... Λογικό να μην σκότωναν ειδικά κοντά...
Μην στεναχωριέσαι εσυυυ για τα φυσίγγια που ρίχνωΈχω τη λύση.... παρήγγειλα.... θερμικά φυσίγγια.... ακολουθούν τη μπεκάτσα μέχρι του διαβόλου το κέρατο.....
Θα μαζεύω ΤΣΆΙ στα βουνά σουΚαι πώς θα αθλείται?
Για μπεκάτσα θάνατοςΕναι αργο το 1,45χ34 σε ρελι Κωστη !!!
Κοιτα τι δινει σε ταχυτητα το 1,50χ32....και θα καταλαβεις φιλε !!
View attachment 70714
View attachment 70715