Μην σου πω και durex...Ξεκίνα duplex τότε
Μην σου πω και durex...Ξεκίνα duplex τότε
Αυτά μειώνουν τις συλλήψεις.Μην σου πω και durex...
Είναι με τουμπο συγκεντρωτικά όμως.Αυτά μειώνουν τις συλλήψεις.
Νομίζω σου είχα βάλει ένα 60 μέτρι κ ένα 100 η ξέχασαΑγοράζει κανένας τέτοια.
Ή καλύτερα, ρίχνει?
Κ όρθιεςκαθιστές φάσες ?
Το ερριξε ο φίλος Lavrentis στο Σχιστο σήμερα το Rio 28gr n7,5 (ιταλικο ν8) και πήγε μια χαρά. 7,5 ευρώ.Mερικες σημερινες δοκιμες....με φυσιγγια που μου χαρησε ο καλος μου φιλος Βασιλης gvp900.
FEDERAL...Εχει κανει παρουσιαση ο Βασιλης στην σελιδα 401 ''Παρουσιαση φυσιγγιων''...
36,5 Μετρα ολες οι βολες !!
View attachment 72283
View attachment 72284
Με φουλ τσοκ στα ιδια μετρα..
View attachment 72285
Και τις δυο φορες κλωτσησε σαν μουλαρι....και καταλοιπα με την σεσουλα .
RIO-N7,5...ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ φυσιγγιων σελιδα 366 εαν δεν κανω λαθος... ( Bασιλης gvp900 ).
View attachment 72286
View attachment 72287
Παρ'ολη την μεγαλη ταχυτητα...μαλακή τουφεκια....χωρις ιχνος απο καταλοιπα !!
Το ερριξε ο φίλος Lavrentis στο Σχιστο σήμερα το Rio 28gr n7,5 (ιταλικο ν8) και πήγε μια χαρά. 7,5 ευρώ.
2 φυσίγγια μου είχες δώσει Federal Upland #4ή 64 ή 66% ειχε βγαλει και η μ2 με αυτο το φυσιγγι(φεντεραλ) ...ετσι δεν ειναι Βασιλη;...
Με τα δικά μου έριξε ο Νίκος ... αυτάαπο τα δικα μου ηταν; ή τα δικα σου;..(οι δοκιμες του θειου Νικου)
Τα δώρα δεν ρίχνονται ...Νομίζω σου είχα βάλει ένα 60 μέτρι κ ένα 100 η ξέχασα
Οι δοκιμές του κυρίου Νίκου είναι με τα prairie storm?2 φυσίγγια μου είχες δώσει Federal Upland #4
Αυτή είναι με το δικό σου φυσίγγι με M2-full
View attachment 72293
Και αυτή με 2,5* με Maxus 1 (το δεύτερο φυσίγγι που μου έδωσες)
View attachment 72294
Με τα δικά μου έριξε ο Νίκος ... αυτά
Federal prairie storm #5 PFX154FS5 1 1/4oz
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-401#post-876626
Και το Rio που έριξε ήταν αυτό
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-366#post-861350
Ρίξτε βρε έτσι να πάρεις μια ιδέαάλλωστε τέτοια βρίσκεις,τα φεντ είναι συλλεκτικάαλλά αν,το πιο στενό τσοκ να είναι 3*Τα δώρα δεν ρίχνονται ...
Σχόλια.Mερικες σημερινες δοκιμες....με φυσιγγια που μου χαρησε ο καλος μου φιλος Βασιλης gvp900.
FEDERAL...Εχει κανει παρουσιαση ο Βασιλης στην σελιδα 401 ''Παρουσιαση φυσιγγιων''...
36,5 Μετρα ολες οι βολες !!
View attachment 72283
View attachment 72284
Με φουλ τσοκ στα ιδια μετρα..
View attachment 72285
Και τις δυο φορες κλωτσησε σαν μουλαρι....και καταλοιπα με την σεσουλα .
RIO-N7,5...ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ φυσιγγιων σελιδα 366 εαν δεν κανω λαθος... ( Bασιλης gvp900 ).
View attachment 72286
View attachment 72287
Παρ'ολη την μεγαλη ταχυτητα...μαλακή τουφεκια....χωρις ιχνος απο καταλοιπα !!
Ναι αυτά που ήθελες να δοκιμάσεις με το νέο βύσμα.Οι δοκιμές του κυρίου Νίκου είναι με τα prairie storm?
Πωπω από συγκέντρωση τίποτα ιδιαίτερο . Ταχύτητα η αναγραφόμενη πάντως... Κρίμα... Και είναι πανάκριβα...Ναι αυτά που ήθελες να δοκιμάσεις με το νέο βύσμα.
Έτσι έλεγα και εγώ για τα gamebore ... περίμενε μην βιάζεσαι.Πωπω από συγκέντρωση τίποτα ιδιαίτερο