Δεν σκεφτηκα...ο μ@λ@κ.... εγω....να σου εστελνα ενα κουτι με τον μπιλι...Ευκαιρια ηταν...
Τελος παντων ριχτα και βλεπουμε φιλε !!!
Ζω...ακομα...!!
Πήγαινε το beretta κατευθείαν για κώνο.4,5 Εκατοστα κωνο εχει το ΒΟΙΤΟ....Και 2,5 εκατοστα η Μπερετα Α-390.
Ποιός τα λέει αυτά βρε Γιάννη ;Εκτός την merkel που τρέχει με κωνικοτητα η κανη 1/10.000 είναι όλη απειροελάχιστα κωνική.
Και άσε τους άλλους να ξύνουν για να βρουν την ιδανική γωνία.Συνεχεια με GRANULAR στα 31+1 γραμ. αλευρι...
Αφιερωμενη στον φιλο μου τον Βασιλη gvp900 που με ρωταγε τι θα εβγαζε το ιδιο σεταπ με αλευρι !!
Και βεβαια...και για ολους τους φιλους !!!
30 ΜΕΤΡΑ....ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ...για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα της δοκιμης..
View attachment 76166
View attachment 76167
View attachment 76168
Με αλευρι....και ο Χριστός...το ευλογησε !!!!
View attachment 76169
View attachment 76170
Συνεχιζω...
Άμα γερακώσει τραβέρσα θέλει "άπειρη" προσκόπευση.άνοιξε φτερό και πήρε κατήφορο η πέρδικα σε γράφει στα φτερωτά μπαλάκια της ...
Όταν έχεις τόπο να πέσει ...όταν κυνηγάς πατάρι το πατάρι σου πήρε μέτρα και να την σκοτώσεις δεν θα την βρεις ποτέ ...Άμα γερακώσει τραβέρσα θέλει "άπειρη" προσκόπευση.
Και οι βραζιλιανες εκ κατασκευής.
Θα το δοκιμάσω εγώ μάστορα.Αρη μου δεν το ξανα δοκιμαζω....Το σεταπ ειναι τσεκαρισμενο και ''θανατηφορο'' φιλε...δλδ αρκετα
συγκεντρωτικο...
Δυο σελιδες πριν το εχω αναβασει...στα 40 μετρα με φουλ βγαζει 75% συγκεντρωση...
Οποτε οπως εδειξε και η σημερινη δοκιμη ...στο 90%+ εισαι στα 30 μετρα με 3* αστρα φιλε !!!
Θα το δοκιμάσω εγώ μάστορα.
Ηταν να πάω σήμερα μαλακάσα αλλά τώρα ξεμπερδεψα απ την δουλειά.
Αυριο έχει απαγορευτικό, άρα λογικά Τετάρτη.
Θα το δοκιμάσω εγώ μάστορα.
Ηταν να πάω σήμερα μαλακάσα αλλά τώρα ξεμπερδεψα απ την δουλειά.
Αυριο έχει απαγορευτικό, άρα λογικά Τετάρτη.
Τι λες τώρα!!!! Απίστευτο!!Συνεχεια με GRANULAR στα 31+1 γραμ. αλευρι...
Αφιερωμενη στον φιλο μου τον Βασιλη gvp900 που με ρωταγε τι θα εβγαζε το ιδιο σεταπ με αλευρι !!
Και βεβαια...και για ολους τους φιλους !!!
30 ΜΕΤΡΑ....ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ...για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα της δοκιμης..
View attachment 76166
View attachment 76167
View attachment 76168
Με αλευρι....και ο Χριστός...το ευλογησε !!!!
View attachment 76169
View attachment 76170
Συνεχιζω...
Ή γιομίζουμε ή κλάνουμε.Τι λες τώρα!!!! Απίστευτο!!
Τι λες τώρα!!!! Απίστευτο!!
Άμα βάλεις αλεύρι θα κλάνεις πιο μακριά?Ή γιομίζουμε ή κλάνουμε.
Θα το δεις και στο κυνήγι πολύ σύντομα και θα βγάλεις το τελικό συμπέρασμα. Αφού σου άρεσε στο σκοπευτήριο πιστεύω το ίδιο θα είναι και στο κυνήγι.@lazos96gr και @outlander , πήγα σήμερα σκοπευτήριο για να δοκιμάσω το victory lm. Στον πίνακα δεν έριξα, γιατί ούτε ώχρα είχα, ήταν και κάτι άλλοι και δοκίμαζαν...δεν είχα και πολύ χρόνο...να μην τα πολύ λέω, έριξα δύο πολλές και το συμπέρασμα ήταν ένα....το τσοκ γ@μαει
Ναι και θα έχει καλύτερες κατανομές λόγω κωνου..εε κώλου ήθελα να πω!Άμα βάλεις αλεύρι θα κλάνεις πιο μακριά?
Το πουλαςΘα το δεις και στο κυνήγι πολύ σύντομα και θα βγάλεις το τελικό συμπέρασμα. Αφού σου άρεσε στο σκοπευτήριο πιστεύω το ίδιο θα είναι και στο κυνήγι.