το πρασινοκεφαλο ρε Μπιλι δε ξερς Ελληνικα εσυ !!;;;;Τι είναι το γεσίλι ?
το πρασινοκεφαλο ρε Μπιλι δε ξερς Ελληνικα εσυ !!;;;;Τι είναι το γεσίλι ?
Νο3Σκάγια ?
Η μητρική μου είναι η Καρδιτσιώτικη ... "πάππος καθάριος" σε άπταιστα Καρδιτσιώτικα.το πρασινοκεφαλο ρε Μπιλι δε ξερς Ελληνικα εσυ !!;;;;
Έφτιαξα κάτι ανάλογο με sipe lb6 αναποδα και το ρελιασα (1,55x30 το είχα Νο5) τις τρεις φορές πήγε καλά στα 65μετρα την Τετάρτη τρύπησε τον πίνακα σαν μόνοβολο.....Θα σου τουμπαρει ληγο πιο μακρια ομως,λογο ταχιτητας.αλα και στο 1,60 ασφαλες ειναι
Ευχαριστώ ΓιάννηΘα σου τουμπαρει ληγο πιο μακρια ομως,λογο ταχιτητας.αλα και στο 1,60 ασφαλες ειναι
Δεν βγαίνει για 100+m αλλά τώρα είδα ότι εφάρμοσες "ανώτερη βυσματική" αχχαχαχαχα
Ξέχασα να πω απόσταση......40 μέτρα ήτανΠως τη βλέπετε αυτη τη ντουφεκιά?
Με mb32 είναι στα 33 γραμμάρια με nickel σκάγια ν4 και βρωμάλευρο. 49-50 σκάγια μέτρησα απο τα οποία τα περισσότερα τρύπησαν τον τενεκέ(καινούργιος είναι) και μονο 2 τον πέρασαν διαμπερές.
Ξέρω θα μου πείτε οτι θα ήταν καλύτερα αν το δοκίμαζα σε χαρτόνι αλλά τωρα είμαι στο χωριό και δεν μου είναι και εύκολο. Σε οτι βρω ρίχνω
View attachment 54371
Ο συγκεντρωτήρας τα είδε όλα View attachment 54372
Απ' τη χαρά σου ξέχασες να γράψεις απόσταση βολήςμια χαρά κ οι τενεκέδεςάσε που οι Μπραντ Νιού φωνάζουν σιουτμιΠως τη βλέπετε αυτη τη ντουφεκιά?
Με mb32 είναι στα 33 γραμμάρια με nickel σκάγια ν4 και βρωμάλευρο. 49-50 σκάγια μέτρησα απο τα οποία τα περισσότερα τρύπησαν τον τενεκέ(καινούργιος είναι) και μονο 2 τον πέρασαν διαμπερές.
Ξέρω θα μου πείτε οτι θα ήταν καλύτερα αν το δοκίμαζα σε χαρτόνι αλλά τωρα είμαι στο χωριό και δεν μου είναι και εύκολο. Σε οτι βρω ρίχνω
View attachment 54371
Χαχαχα ναιΑπ' τη χαρά σου ξέχασες να γράψεις απόσταση βολήςμια χαρά κ οι τενεκέδεςάσε που οι Μπραντ Νιού φωνάζουν σιουτμι
40 40 ηηηηη Σαράντα παλικάρια απ' τη Λειβαδιά (βήματα)Ξέχασα να πω απόσταση......40 μέτρα ήταν
Οχι μετρημένα με κορδέλα!40 40 ηηηηη Σαράντα παλικάρια απ' τη Λειβαδιά (βήματα)
Καλή τουφέκια
Τι στο λύκο ,όλοι εκτός από μένα κορδέλαεγώ πήγαινα με σπάγκοΟχι μετρημένα με κορδέλα!
Με τι τσοκ έγινε η δοκιμή Μιχάλη? Για θηράματα που αντιστοιχούν σε σκαι νο4 (λαγός, πράσινο κτλ) φαίνεται επαρκής αν και όπως είπες σε χαρτί 1x1 θα είχαμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Πως τη βλέπετε αυτη τη ντουφεκιά?
View attachment 54371
Α και αυτό το ξέχασα.....με 1 αστέρι έριξα.Με τι τσοκ έγινε η δοκιμή Μιχάλη? Για θηράματα που αντιστοιχούν σε σκαι νο4 (λαγός, πράσινο κτλ) φαίνεται επαρκής αν και όπως είπες σε χαρτί 1x1 θα είχαμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Τούμπα ο λαγός.......Πως τη βλέπετε αυτη τη ντουφεκιά?
View attachment 54371
Ναι, εξού και μερικά τυριά που έχουν τρύπες...η φετα μεσα ειναι;
Με αλλαγη καψουλιου σε 686 και με z2m που επρεπε να μου βγαλει περισοτερη ταχυτητα στα 43,5 μετρα με lm ,γι'αυτο λεω οτι το uee τις καιει καλυτερα απο ολλα τα αλλα καψουλια τις ισπανικες ,το μπετονακι ειναι 5 λιτροΕνα φυσιγγι που προοριζεται για παπια ,στα 40 μετρα με lm τσοκ με την ssb 150 σε 12/76 ( δεν ηταν οι καταληλες συνθηκες αλλα δεν κρατηθηκα )View attachment 54234