Από άποψη συγκέντρωσης...Πως θα γίνει αυτό ;
Από άποψη συγκέντρωσης...Πως θα γίνει αυτό ;
Αυτό είδαμε και εμείς φίλε ΑρηΤα έξωεργοστάσιακα πιο έντονα κέντρα όπως σχεδόν πάντα Ηλία... Θα σου δώσουν σίγουρα αλλά 5-7 μέτρα σε σχέση με τα αντίστοιχα μαμά...
Αυτό είπαμε και εμείς ! Δεν περνάει τίποτα μέσα στην τουφεκιά! Ότι και να μπει θα καπνιστει στην κυριολεξίαΚαι με ζέστη.
B&P . . . . .Αυτό είπαμε και εμείς ! Δεν περνάει τίποτα μέσα στην τουφεκιά! Ότι και να μπει θα καπνιστει στην κυριολεξία
Ωραία τουφέκια Ηλία. Εγώ που τα είχα ρίξει στο χαρτί δεν μου άρεσαν είχαν μεγάλα κενά. Θα τα ξανά ρίξω κάποια στιγμή με άλλα όπλα και θα επανέλθωΚαι στο τέλος δόκιμασα στα 35 μέτρα με το μαμά τσοκ ,φυσιγγι F2 34 gr νούμερο 7 με 3*μαμά τσοκ
Σε αντίθεση με την Beretta που της βάζουμε αυτερ μάρκετ τσοκ και χάνει 3-5% ..Καλησπέρα παιδιά ,σήμερα είχε δοκιμές τα καινούργια τσοκ μαζί με το φίλο @Kostas ContraDosi ! Οι πρώτες δοκιμές έγιναν με τα 5*μαμά και 5*briley spectrum στα 25 μέτρα με φυσίγγια bornaghi 28gr 7,5 νουμερο και όπλο benelli 828 u 71 πόντους κανη
Εσυ κατι χρωστας νομιζω....μη νομιζεις οτι το ξεχασα...Ωραία τουφέκια Ηλία. Εγώ που τα είχα ρίξει στο χαρτί δεν μου άρεσαν είχαν μεγάλα κενά. Θα τα ξανά ρίξω κάποια στιγμή με άλλα όπλα και θα επανέλθω
Δεν είπαμε ποιες απόκριες ακριβώς φυσίγγια έχω να κόψω, απλά δεν έχω την ζυγαριά εδώΕσυ κατι χρωστας νομιζω....μη νομιζεις οτι το ξεχασα...
Εχουν περασει πολύυυυυ οι αποκριές...
Ααααρε λαμόγιο του .Δεν είπαμε ποιες απόκριες ακριβώς φυσίγγια έχω να κόψω, απλά δεν έχω την ζυγαριά εδώ
Άμα είναι έτσι έλα να σου δώσω τα φυσίγγια να τα εξετάσεις εσύΑαααρε λαμόγιο του .
Καθε πρωι, έρχομαι Πατρα...θα σου φερω τη δική μου ρε.....
Πάνω στην ένταση δε θα νιώθεις!!!@kurtzhaar τι κλωτσιές εφαγα με δαύτο..
Και με τα που λες γιατί δεν μου αρέσουν
Και για μπεκάτσα κιόλας
Δεν υπάρχει ένταση το αποτέλεσμα είναι σίγουρο το ξέρει ο @outlanderΠάνω στην ένταση δε θα νιώθεις!!!
Μαλλον δεν ειναι στα μετρα σου φιλε@kurtzhaar τι κλωτσιές εφαγα με δαύτο..
Και με τα που λες γιατί δεν μου αρέσουν
Και για μπεκάτσα κιόλας
3350 18.3 πρέπει να είναι χοροπηδάει όλο το κοντάκι είναι κλαφταΜαλλον δεν ειναι στα μετρα σου φιλε
Δεν θυμαμαι να εχουν πολυ στενο αυλο αυτα
Και ειναι και πανω απο 3 κιλα συνηθως σε βαρος
Ποιο ωραία τουφεκιά αυτή για 15 μέτρα καλύτερα κατανεμημένη