ρίξε μια ματιά εδώ ΔημήτρηΣυνάδελφοι τα φώτα σας.Η μία γαλότσα μου έχει σχιστεί στο κουντεπιέ !!!! ,μία μικρή τομή αλλά μπάζει νερό.Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ελαστική κόλλα για να την επιδιορθώσω; Εκτός απο βενζινόκολλα την οποία δοκίμασα και απέτυχε.
Μάκη ευχαριστώ!!!!! Η παραγγελία έγινε !!!!ρίξε μια ματιά εδώ Δημήτρη
http://www.vendors.gr/index.php?opt...id=123&Itemid=318&lang=en&vmcchk=1&Itemid=318
Πολύ ζεστές, άνετες και ελαφρυες είναι οι lemingo. Πολωνικής κατασκευής και σε τιμή που παίζει στα 30-35 ευρώ. Μου τις πρότεινε ο ψηλός και τις πήρα. Τις δοκίμασα σε περηπατητο στα χιόνια φετος με πολύ καλές εντυπώσεις.
Άρι στην λεκάνη αν την βάλω θα φανεί από τις μπουρμπουλήθρες? Το λέω γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη η τρύπα..Αρχικα Βασιλη πρεπει να δεις σε πιο σημειο μπαζει... Υποπτα σημεια που δεν φαινονται αμεσως ειναι οπου κανει κολλησεις η σολα με την υπολοιπη γαλοτσα αλλα και το κατω μερος της σολας που λογω "τρακτερωτου" πατου μονο αν αρχισεις να την στριβεις θα εμφανιστει η τρυπα... Βαλτη σε μια λεκανη νερο κ δες που μπαζει κ μετα θα δουμε τι κ αν μπορει να γινει...
Άρι στην λεκάνη αν την βάλω θα φανεί από τις μπουρμπουλήθρες? Το λέω γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη η τρύπα..
Αν δεν έχουμε μπάλωμα το φυτίλι κανει δουλεια η θα ναυαγησουμε?Προσοχη μεγαλη για να κολληση σωστα θελει πολυ ελαφρα στρωματα κολλας και καλο πατημα