Ευχαριστω τζιμη νασαι καλα αδελφεΠεραστικά τζιμακο
Περαστικά φίλεΚριμα για μενα παιδια σημερα σηκωθηκα λιγο χαλια λεω θα περαση αλλα οσο παει και χειροτερα μπουκωμα και πονο στα κοκκαλα τι να πω και ηθελα τοσο πολυ να γνωριστουμε απο κοντα
ειμαι ατυχος πολυ ευχομαι να περασετε ομορφα απο τωρα αρχιζω και ζηλευω γ.τ.τ. μου
Σε ευχ πολυΠεραστικά φίλε
τζιτζικιστή ελα μαζι...Με χειρουργο αυριο τον μακη ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε καλα.Καλα να πατε με ασφαλεια και να γυρισετε ευχαριστημενοι σε δευτερη μοιρα ειναι τα πουλια.
Ζολώ+φωτογραφική=αρρώστιαΚαμιά φωτογραφική να φέρει οποίος έχει μην βγάζουμε όπως πέρυσι στην κοπή της πίτας με τα κινητά.
γειά σου ρε ΑΕΚΑΡΑ
Καμιά φωτογραφική να φέρει οποίος έχει μην βγάζουμε όπως πέρυσι στην κοπή της πίτας με τα κινητά.
σκίστε με ν αλλάξω ράφτηΑιντε κανε πέρα ρε φ'ιλε.Τον γλύφεις για να μη σε σκίσουμε αύριο ;
Μετα τα παιδακια θα φαει κ 3 μπαλακια το απογευμα απο τον βαζελο ετσι για να στρωσει χαρακτηραΑιντε κανε πέρα ρε φ'ιλε.Τον γλύφεις για να μη σε σκίσουμε αύριο ;
αποκριές είναι δεν κάνεις την π@υτάνα;;;;Θα γίνει της π@υτανας .ha ha ha..guitar..banana..victory.
Λιγο ειναι...υπαρχουν καποιοι που θα φανε περισσοτεροΘα γίνει χαμός αύριο μάγκες! Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έτρωγα σήμερα για να ερχόμουν πεινασμένος αλλά έπρεπε να πάω σε έναν γάμο οπότε θα φάω μόνο 2 κιλά κρέας...