Καλοριχτα Παύλο!! Αυτά δεν θα φτάσουν ουτα για ζήτω όμως φέτος...Τψν φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μια παροιμία
Αρχίζω και κάνω τα κουμάντα μου γιατί βλέπω πριν την έναρξη τιμές στα ύψη
Καλοριχτα Παύλο!! Αυτά δεν θα φτάσουν ουτα για ζήτω όμως φέτος...Τψν φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μια παροιμία
Πολλοι ωραια φυσηγγακια τιμια και οικονομικα ..καλορηχτα παυλοΤψν φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μια παροιμία
υπήρχε ένας καλοθελητής, λογικά θα παρακολουθεί ακόμα.κάνουμε και πλάκες ε ;;;;; ποιός είναι ο πληροφοριοδότης
δεν πρόλαβα να τελειώσω το μήνυμα και με πήρε ο Αντώνης τηλ.....έχω αλλάξει τις ριξιές μου λέει αχαχχα
Όχι εγώ πάντως. Η ερώτηση μου ήταν ειλικρινής, δεν είχα ιδέα! Αν πάντως μας παρακολουθεί ο επαγγελματίας καλό θα ήταν να ανοίξει ένα θέμα να μας ενημερώνει! Είναι χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες...κάνουμε και πλάκες ε ;;;;; ποιός είναι ο πληροφοριοδότης
δεν πρόλαβα να τελειώσω το μήνυμα και με πήρε ο Αντώνης τηλ.....έχω αλλάξει τις ριξιές μου λέει αχαχχα
think Γελάει ο κόσμος φίλε!κάνουμε και πλάκες ε ;;;;; ποιός είναι ο πληροφοριοδότης
Τψν φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μια παροιμία
Καλοριχτα Παύλο και μακάρι να μην σου φτάνουν.Τψν φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μια παροιμία
Καλόριχτα ....Τψν φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μια παροιμία
Τα μόνα offer που ξέρω είναι του Μητσάκου στα 32 γρ. Ποια εννοείς Μάριε?Ρε λεβεντες καλησπερα! Εχει δοκιμασει στο κυνηγι κανεις τα offer 28 να πει εντυπωσεις? Καλη τιμη...
Τα βγαζει σε 28 και 32 φιλε. Τα 28 τα χει 5,8 απ οσο ειδα... Ψαχνομαι ακομα και ρωταω για φυσιγγια 28 με 30...Τα μόνα offer που ξέρω είναι του Μητσάκου στα 32 γρ. Ποια εννοείς Μάριε?
Εμένα 30αρι μου αρέσει τρελά του καραμανιδη το dynamic αλλά δεν το έχω δουλέψει καλοκαίρι!Τα βγαζει σε 28 και 32 φιλε. Τα 28 τα χει 5,8 απ οσο ειδα... Ψαχνομαι ακομα και ρωταω για φυσιγγια 28 με 30...