Παύλο τιμή?
Τα φτιαχνει ο ίδιος..Εγώ το έχω δει παλιότερα σε διάφορα φυσίγγια του Τασκώφ, αλλά δεν έχω ιδέα πως το λένε και ποιος το φτιάχνει και που ...
Ναι απομίμηση του winchester αν ήταν ξεχωριστά τα πέταλα του ακόμα καλύτερα.Τα φτιαχνει ο ίδιος..
https://m.facebook.com/www.taskof.g...0/1079433568832567/?type=3&source=43&refid=56
Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει κ άλλος που κατασκευάζει παρόμοια..
Καψυλι το ισπανικό g 1000Καψύλι κ βύσμα τι είναι;
Καλοκαφτα.....New kid on the block
Fantom tordo 31gr psb5
τα σκαγια ειναι απο ισπανιαβρήκα την ζυγαριά μου Ηλία,,,,επιστρέφω δυναμικά
@ τα σκάγια μου άρεσαν πολύ !
Εμφανισιακά πάντως Παύλο τα σπάει σκάγια τρομερά,καλός κάλυκας (maxam) πολύ περιποιημένο φυσίγγι.αν τραβάει και το χειμώνα είναι τελειο! Από τιμή ποσό πάει τα 250 τεμάχια;λοιπόν παίδες το φυσιγγάκι τα σπάει,,,είναι γρήγορο δοκίμασα κάποιες ριξιές στα άνω των 35-40 μέτρων μαζευε την απόσταση με το πάτημα άρα κρατάει ταχύτητες,μαλακό πολύ και ενά κουτάκι που έριξα είδα την κάννη καθαρή από κατάλοιπα,,,είχα και μερικά Alectoris Light 31gr No8 αλλά πολύ κλώτσο είναι πιο χειμωνιάτικο ( θα το κάνω παρουσίαση σήμερα )
στα σκοτώματα μου άρεσε πολύ κανένα ζωντανό,πετσέτα κάτω ξερά,,,,ο Κουτουζής μου είπε ότι πάει πολύ καλά και στο κρύο
ωραια σκαγια εχει ο Αντωνης , οποτε μαζεψω χρηματα θα παρω κανενα τσουβαλακι σκαγια , και τα εχει και σε καλη τυμη 3,20 το κιλο
GKRANOYLAR πυρητηδα καψουλι cx2000 συγκεντρωτηρας ζμν -21 , εγω την γεμηζω με cx2000 ΣΤΑ 1,45 χ30 με καλα αποτελεσματα με συγκεντρωτηρα g22