Παυλο καλοριχτα και απο μενα ποιας εταιριας ειναι τα φυσεκλικια?
Φαντομ πυργοςΠαυλο καλοριχτα και απο μενα ποιας εταιριας ειναι τα φυσεκλικια?
Φαντομ ονομα και πραγμα?Φαντομ πυργος
Δεν το χω τφεκισει...Φαντομ ονομα και πραγμα?
Δημήτρη το super που είχα ρίξει παλαιότερα ήταν πολύ καλό.εχει κανεις αποψη για τα j&b του τσιπουρα στην αμφισσα
Γενικα Δημητρη οσα δικα του εχω δοκιμασει μου αρεσαν,απο 30 γρ μεχρι 40σεμι ολα εξαιρετικαεχει κανεις αποψη για τα j&b του τσιπουρα στην αμφισσα
Τον ειχα παρει τηλ και αθηνα τα δινει μονο σε εναν στη νεα ιωνια και θελω να τα δοκιμασω οπωσδηποτεΚαι το διασποράς και το 34 του το καφέ αν δεν κάνω λάθος....εξαιρετικά φυσίγγια!
Τα είχα ρίξει στα" παλιά κουτια" κ ήταν πολύ καλά ειδικά τα super 34γρ κ τα commandos 32γρ( δυνατά φυσίγγια ήταν τοτε..)Πηρα τις προάλλες ένα commandos κ ένα fast 30γρ από τα "καινούργια"αλλά έτσι όπως πάει θα δοκιμαστούν τον οκτωμβρη..εχει κανεις αποψη για τα j&b του τσιπουρα στην αμφισσα
Δεν ξέρω τι τιμές δίνει ο κατασκευαστής Μάνο..Από εδώ τα πήρα κ εδώ πιάνουν κωλο..7,50€ τα commandos κ 7,00€ τα fast..Τιμές ξέρουμε για αυτά τα φυσίγγια Τάσο;
Μάνο πάρε ένα τηλέφωνο το Λάσκαρη στην Νέα Ιωνία.Στην Αθήνα αυτός τα φέρνει.Τιμές ξέρουμε για αυτά τα φυσίγγια Τάσο;
Και σκέψου ότι σου λέω τιμή για φυσίγγι όχι κ τόσο "επωνυμο"..θα ρίξω γέλια μόλις δω τις τιμές των lambro κλπ..Καλά για τα εισαγομενα δεν λέω τίποτα....Εδώ τα έφερε ενα μαγαζί τα commandos 6,80.θα τρελαθουμε τελειως