Τα ειχα δοκιμασει εγω, αλλα τοτε δεν ενιωθα να αξιολογησω, καλα και σχετικα οικονομικά. Ειχε και τα soft steel τα οποια ειχαν απίστευτη διάτρησητα φυσιγγια της ιταλικης εταιριας mirage τα εχει δοκιμασει καποιος να μας εντυπωσεις?
Που τα βρηκες?τα εφερνε ο Αλαμανος παλια αλλα τωρα δεν ακουγονται..τα φυσιγγια της ιταλικης εταιριας mirage τα εχει δοκιμασει καποιος να μας εντυπωσεις?
Ο αλαμανος επειδη μενω κοντα ειδα το κλεισε το μαγαζι τωρα βεβαια δε ξερω μηπως το μεταφερει αλλουΠου τα βρηκες?τα εφερνε ο Αλαμανος παλια αλλα τωρα δεν ακουγονται..
Καλα κ φθηνα τσιχλοφυσιγγα ηταν..
Περιμενουμε με αγωνιαstay tuned ,,,σε λίγο ανεβάζω Fantom F32 & S4
Παύλο,
Τι βασανισμένο παχύμετρο είναι αυτό.
Το έκανες να δουλεύει με 9βολτη; .shake.
Απόλυτοσ η s4 είναι λιγω χαμηλα στο 1,40..στη granular είναι πολη καλη γεμισια πρέπει να γ....η και στο κρυο καιρο
Παυλο σε ποια τιμη τα πηρες;;;Fantom S4 32gr No8
Οι τιμες αυτες ειναι για ποσοτητα;;τα F32 στα €6 και τα S4 στα €6,5
Aquila πρέπει να έχουν τα 32. Περισυ δούλεψα αυτά και τα lambro. Απόλυτα ικανοποιημένος και σε δύσκολες συνθήκες. Έριξα και λίγα απο τα sporting του προς το τέλος και έπεφταν ξερά τα πουλιά.
Σου φάνηκαν πιεσμένα σαν φυσίγγια ή μαλακό?Aquila πρέπει να έχουν τα 32. Περισυ δούλεψα αυτά και τα lambro. Απόλυτα ικανοποιημένος και σε δύσκολες συνθήκες. Έριξα και λίγα απο τα sporting του προς το τέλος και έπεφταν ξερά τα πουλιά.
αν εννοείς για ανάκρουση τίποτα ιδιαίτερο που να με ενοχλεί.Σου φάνηκαν πιεσμένα σαν φυσίγγια ή μαλακό?
Γενικά μου αρέσουν τα πιεσμένα φυσίγγια....μπορεί να τα δοκιμάσω και εγώ φέτος....τα έχεις δουλέψει Οκτώβρη;αν εννοείς για ανάκρουση τίποτα ιδιαίτερο που να με ενοχλεί.