Οκ ευχαριστώ θα δοκιμαστεί και αυτό όταν κρυώσει λιγάκι ο καιρόςΑπό σκοτώματα μια χαρά ήταν....Από συγκέντρωση δν ξέρω διότι από αμέλια δν τα έχω ρίξει σε χαρτόνι.....
Οκ ευχαριστώ θα δοκιμαστεί και αυτό όταν κρυώσει λιγάκι ο καιρόςΑπό σκοτώματα μια χαρά ήταν....Από συγκέντρωση δν ξέρω διότι από αμέλια δν τα έχω ρίξει σε χαρτόνι.....
Σε παπι και φασσα που τα ριχνω περνω 6αρι κ 7αρι! Τωρα ετυχε φιλος μου δουλεψε 8αριασε φασσα πρωινο στο περασμα και μεχρι χοντρικα τα 30 μετρα που εριχνε τις εκανε κοσκινο!!! Ειναι ποιο πολυ θεμα γουστου θα ελεγα..Σε τι νούμερα τα χρησιμοποιείς?
Σ αυτές τις συνθήκες αναφέρομαι. Βέβαια τέτοιες συνθηκες τα τελευταία 2 χρονια δεν υπάρχουν. Παρόλα αυτά το προτίμησα κάποιες ημέρες, δουλεύοντας ελάχιστα και το f2 ως φυσίγγι δύσκολων καιρινων συνθηκών.Το μπλε Μαριε μαλλον ειναι για παρα πολυ χειμωνα...οχι για απλο χειμωνα, ενα κουτι ειχα δοκιμασει καποτε σε νο5 και δεν με ειχε ενθουσιασει, σε θερμοκρασιες νορμαλ βεβαια με τη χαμηλοτερη καπου 3 βαθμους
Αργύρη τα έριξα πέρυσι στα τρυγώνια και στην τσιχλα τα 31γρ. Δεν ξερω τι αλλά κατι δεν μου αρεσε σε αυτο το φυσιγγι... τα μισά βαρούσαν και μαλιστα μακρυα και τα μισα σαν ασφαιρα....Έχει κανείς άποψη για τα αλεκτορις 28 light και τα 31 light έχει αλλάξει πυρίτιδα ;
Έχει κανείς άποψη για τα αλεκτορις 28 light και τα 31 light έχει αλλάξει πυρίτιδα ;
Αργύρη τα 31 γραμμάρια τα έριξα πριν δύο χρονιές και στο τρυγόνι και στην τσίχλα και μου άρεσε πολύ!
Αλλά είναι σχετικά ενισχυμένο φυσίγγι χωρίς όμως να είναι ενοχλητικό το καλοκαίρι.
Τελικά μάλλον εγώ έφταιγαΑργυρη, δεν έχω δοκιμάσει φυσιγγι του συγκεκριμένου που να ήταν άσχημο.
Έλα Κώστα τώρα διάβασα το σχόλιο σου. Δεν έχω δοκιμάσει όλη του την γκάμα. Τα 28άρια έριχνα κάποτε αρκετά και τα duck shoot (νομίζω τα έλεγε ) τα οποία έκαναν μια χαρά την δουλειά τους. Προσωπικά διαφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική του συγκεκριμένου, αλλιώς δεν θα είχα λόγο να μην ήμουν πελάτης. Οπότε μπορεί να έχεις και δίκιο, δεν έχω άποψη για τα 31.Τελικά μάλλον εγώ έφταιγα
Φέτος θα ρίξω τα alfa game πέρσι που τα δοκίμασα από φιλο μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με ισπανική πυρίτιδα γεμισμένα κ Ισπανία , συγκεντρωτικό φυσιγγι . Θέλω να βρω και ένα 30αρι στην σκέψη μου είναι τα ιμπεριαλ ή τα φάντομ ( αν κ έχω μια επιφύλαξη γιατί έριχνα τα f32 πολύ καλό προπερσι , τα καινούργια τα άλλαξε λίγο φέτος κ δεν μου πολυαρεσαν ) ,του Ρουμελιώτη από την άλλη ήταν του ύψους κ του βάθους ,βέβαια τα είχα ρίξει σε συνθήκες με αρκετή υγρασία οπότε δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Τα tordo 30 του λαμπρό ήταν το αγαπημένο μου το χάλασαν όμως. Ένα φυσιγγακι αξιοπρεπές παντός καιρού ψάχνω......ξέρω ξέρω θα μου πείτε μόνο ιδιογωμοση ...
Για τσίχλα υπάρχουν καλά φυσίγγια όπως το cheddite αλλά έχει 7,5 € , και από την άλλη θέλω να ρίχνω ελληνικό αν γίνεται !
Πολυ καλο φυσιγγι αλεξ παντως καιρου με ακουιλα,ενα απο τα καλυτερα του φυσιγγια.Εχει αποψη κανεις για του Καραμανιδη τα μαυρα 33.5 γραμ σε χοντρα νουμερα?
Παρε το ιμπεριαλ το ισπανικο και δεν θα ασχολησε αλλο με φυσιγγια.δωσε και μια ευκαιρια στο 30 αρι του Ρουμελιωτη.Φέτος θα ρίξω τα alfa game πέρσι που τα δοκίμασα από φιλο μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με ισπανική πυρίτιδα γεμισμένα κ Ισπανία , συγκεντρωτικό φυσιγγι . Θέλω να βρω και ένα 30αρι στην σκέψη μου είναι τα ιμπεριαλ ή τα φάντομ ( αν κ έχω μια επιφύλαξη γιατί έριχνα τα f32 πολύ καλό προπερσι , τα καινούργια τα άλλαξε λίγο φέτος κ δεν μου πολυαρεσαν ) ,του Ρουμελιώτη από την άλλη ήταν του ύψους κ του βάθους ,βέβαια τα είχα ρίξει σε συνθήκες με αρκετή υγρασία οπότε δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Τα tordo 30 του λαμπρό ήταν το αγαπημένο μου το χάλασαν όμως. Ένα φυσιγγακι αξιοπρεπές παντός καιρού ψάχνω......ξέρω ξέρω θα μου πείτε μόνο ιδιογωμοση ...
Για τσίχλα υπάρχουν καλά φυσίγγια όπως το cheddite αλλά έχει 7,5 € , και από την άλλη θέλω να ρίχνω ελληνικό αν γίνεται !
Τα 30αρια του ρουμελιωτη μαζί με τα express 32 για μένα είναι τα βασικά μου ελαφριά φυσιγγια παντός καιρού. Γρήγορα μαλακά συγκεντρωτικα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Δωστους μια ευκαιρία..Φέτος θα ρίξω τα alfa game πέρσι που τα δοκίμασα από φιλο μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με ισπανική πυρίτιδα γεμισμένα κ Ισπανία , συγκεντρωτικό φυσιγγι . Θέλω να βρω και ένα 30αρι στην σκέψη μου είναι τα ιμπεριαλ ή τα φάντομ ( αν κ έχω μια επιφύλαξη γιατί έριχνα τα f32 πολύ καλό προπερσι , τα καινούργια τα άλλαξε λίγο φέτος κ δεν μου πολυαρεσαν ) ,του Ρουμελιώτη από την άλλη ήταν του ύψους κ του βάθους ,βέβαια τα είχα ρίξει σε συνθήκες με αρκετή υγρασία οπότε δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Τα tordo 30 του λαμπρό ήταν το αγαπημένο μου το χάλασαν όμως. Ένα φυσιγγακι αξιοπρεπές παντός καιρού ψάχνω......ξέρω ξέρω θα μου πείτε μόνο ιδιογωμοση ...
Καλυτερο φιλε απο το 32 αρι!Φιλε outlander το imperial το ισπανικο για το 32αρι φανταζομαι εννοεις?
το 30αρι ηθελα να ρωτησω αν το εχεις δοκιμαση ειναι καλο?