Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Gorilla Elix Disp 32gr 10€.
Σήμερα το απόγευμα στα τρυγόνια.
Viber-2019-09-04-19-07-51.jpg

Viber-2019-09-04-19-07-54.jpg

Viber-2019-09-04-19-07-56.jpg

Λες κ το δαγκωσε ποντικος.. o_O
Πριν λιγα χρονια βαραγε ενας με μια 302 τα gorilla κοκκινα(ωραιες τουφεκιες εβλεπα αν κ δεν ηταν μακρινες..)
Πηγα στο τελος να μαζεψω τους καλυκες για εναν μπαρμπα που γεμιζει,ολοι στο ενα χιλιοστο περιπου κατω απο τα χειλια ειχαν μικρα σχισιματα..fiem θα πειτε αλλα κ παλι..
Οχι οτι φταιει ο ανθρωπος..αλλα θα επρεπε εδω κ χρονια να ειχε αλλαξει την ποιοτητα του καλυκα δεδομενου κ των τιμων πωλησεις..
Ειναι μια εταιρια που ξεκινησε τα τελευταια χρονια πολυ δυναμικα στην αγορα με καλα προιοντα κ αδικειται πολυ απο αυτο..κριμα...

ούτε τα έχω ρίξει ποτέ ούτε πρόκειται με αυτά που έχω δει με τα Gorilla και συνεχίζουν να με εκπλήσσουν
Παύλο δεν θυμάμαι που είχα γράψει αλλά και εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος από θέμα διάτρησης γενικά από ελληνικά super kill gorilla j&b και μερικά ακόμα δώρο αν μου τα κάνουν θα τα πάρω μόνο και μόνο για την παγανα χαχαχα

Και τηλέφωνο να τον πάρω τι θα αλλάξει; Δεν ξανα παίρνω τα φυσίγγια του. 10€ είναι κοροϊδία.
Ναι Νικολα και εγω θεωρω τις τιμες υπερβολικες ιδιαιτερα στα δραμια που ενδιαφερουν εμενα (το εχω ξαναπει)! Απλα να το μαθει κ αυτος αν δεν το ξερει το προβλημα και βασικα την αντιδραση του πιο πολυ! (Προσωπικη γνωμη)

καλύτερα μη τον πάρεις,μπορεί να σε μηνύσει γιατί λες για τα φυσίγγια του,,,στην καλύτερη θα σε βρίσει
Έχουν βρει την καραμέλα με τις μηνύσεις, για 20€ δεν ασχολούμε, αν είχα δώσει λεφτά θα έστελνα τα φυσίγγια Ιταλία για έλεγχο στις αντοχές υλικών τους.

Ναι Νικολα και εγω θεωρω τις τιμες υπερβολικες ιδιαιτερα στα δραμια που ενδιαφερουν εμενα (το εχω ξαναπει)! Απλα να το μαθει κ αυτος αν δεν το ξερει το προβλημα και βασικα την αντιδραση του πιο πολυ! (Προσωπικη γνωμη)
Έχω την εντύπωση ότι ξέρει τι υλικά ψωνίζει. Πέρυσι δεν ηταν έτσι.

Νομίζω πως για τα φυσίγγια του ίδιου κατασκευαστή είχε γίνει θέμα κ το χειμώνα με κάποιο μέλος μας με τα Diva pro 32 (πορτοκαλί) πάλι σε Fiem κάλυκα και μάλιστα παραλίγο να στραβωθεί το παιδί.
Μακριά και αγαπημένοι....

τωρα για αυτο δεν νομηζω να φταιει ο καλυκας , εγω το κοβω για μικρη δοση πυρητηδας , που καηκε αργα , γιαυτο πηρε θερμοκρασια ο καλυκας και ελιοσε το πλαστηκο , και απο ανακρουση πιστευω οτι θα ηταν μηδαμηνη

Status
Not open for further replies.
Back