D
Deleted member 2
Gorilla Elix Disp 32gr 10€.
Σήμερα το απόγευμα στα τρυγόνια.
Τι κουφο ειναι παλι αυτο? Και τα ειχα συμπαθησει τα 34αρια τουGorilla Elix Disp 32gr 10€.
Καλα θα ηταν να τον παρετε τηλεφωνο να τον ενημερωσετε να δειτε και την αντιδραση του....Gorilla Elix Disp 32gr 10€.
Παύλο δεν θυμάμαι που είχα γράψει αλλά και εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος από θέμα διάτρησης γενικά από ελληνικά super kill gorilla j&b και μερικά ακόμα δώρο αν μου τα κάνουν θα τα πάρω μόνο και μόνο για την παγανα χαχαχαούτε τα έχω ρίξει ποτέ ούτε πρόκειται με αυτά που έχω δει με τα Gorilla και συνεχίζουν να με εκπλήσσουν
Ναι Νικολα και εγω θεωρω τις τιμες υπερβολικες ιδιαιτερα στα δραμια που ενδιαφερουν εμενα (το εχω ξαναπει)! Απλα να το μαθει κ αυτος αν δεν το ξερει το προβλημα και βασικα την αντιδραση του πιο πολυ! (Προσωπικη γνωμη)Και τηλέφωνο να τον πάρω τι θα αλλάξει; Δεν ξανα παίρνω τα φυσίγγια του. 10€ είναι κοροϊδία.
Έχουν βρει την καραμέλα με τις μηνύσεις, για 20€ δεν ασχολούμε, αν είχα δώσει λεφτά θα έστελνα τα φυσίγγια Ιταλία για έλεγχο στις αντοχές υλικών τους.καλύτερα μη τον πάρεις,μπορεί να σε μηνύσει γιατί λες για τα φυσίγγια του,,,στην καλύτερη θα σε βρίσει
Έχω την εντύπωση ότι ξέρει τι υλικά ψωνίζει. Πέρυσι δεν ηταν έτσι.Ναι Νικολα και εγω θεωρω τις τιμες υπερβολικες ιδιαιτερα στα δραμια που ενδιαφερουν εμενα (το εχω ξαναπει)! Απλα να το μαθει κ αυτος αν δεν το ξερει το προβλημα και βασικα την αντιδραση του πιο πολυ! (Προσωπικη γνωμη)
Οποτε αυτο που ειπες....δεν ασχολεισαι παραπανω....Έχω την εντύπωση ότι ξέρει τι υλικά ψωνίζει. Πέρυσι δεν ηταν έτσι.
Νομίζω πως για τα φυσίγγια του ίδιου κατασκευαστή είχε γίνει θέμα κ το χειμώνα με κάποιο μέλος μας με τα Diva pro 32 (πορτοκαλί) πάλι σε Fiem κάλυκα και μάλιστα παραλίγο να στραβωθεί το παιδί.Gorilla Elix Disp 32gr 10€.
τωρα για αυτο δεν νομηζω να φταιει ο καλυκας , εγω το κοβω για μικρη δοση πυρητηδας , που καηκε αργα , γιαυτο πηρε θερμοκρασια ο καλυκας και ελιοσε το πλαστηκο , και απο ανακρουση πιστευω οτι θα ηταν μηδαμηνηGorilla Elix Disp 32gr 10€.
Gorilla Elix Disp 32gr 10€.