Δημητρη εδω ειχα σφαξει ενα demi magnum και ειχε m92sΑλεξ δεν νομιζω εχουν ενα σορο δικες τους πυριτηδες εγω καποια μαγκνουμ που ανοιξα ειχαν ball powder δικες τους
Έκατσες κ χάλασες ολόκληρη την κασετινα μωρε? Πάει το δεκαρικάκι.....Θες σεταπ από την δεκάδα;;;; γιατί πέρσι τα 5 είχαν άλλη μπαρούτι από τα άλλα 5εχω βίντεο την ώρα που τα έκοψα, αλλά δεν το δείχνω για ευνόητους λόγους...
12 έχει φτάσει τώρα.Ο πατέρας μου και εγώ περυσι μια χαρά αποτελέσματα.Ειδικά έναν το πήρα με ξεχασμένο πόσα χρόνια του πατέρα μου αλλά καλά φυλαγμένο.Τον ξέρανε τον αυτιά..Του παππού πάλι δεν του άρεσε γιατί ήταν όλο ζωντανοί έλεγε.Ο θείος ρίχνει ότι να ναι.Μπιτούρμπο 36γρ που μου είχε δώσει και εμένα νο6 και είχα πάρει έναν.Μέχρι και 3Α 33γρ.Δεν τα πολυψάχνει και μια χαρά επιτυχίες έχει.Ο παππούς ρέμινγκτον έχει κολλήσει πλέον!!Έκατσες κ χάλασες ολόκληρη την κασετινα μωρε? Πάει το δεκαρικάκι.....
Ειχα ριξει 1 κουτι καποτε το Vespa 32gr....ολο κροτο ηταν...δεν μου αρεσε...το 33αριΦυσίγγια ελληνικά, ιταλικά, αμερικάνικα, κόβουμε μετράμε, ελέγχουμε, ζυγίζουμε, εδώ ο ζαραλης μου έλεγε κάποτε στο κατάστημα που δούλευα ότι δεν υπάρχει πιο γρήγορο από το δικό του πουθενά,και ότι οι Μπαρούτες του είναι από τις καλύτερες, έχει ανοίξει κανείς;;;; γνώμη έχουμε;;;; καλημέρα σε όλους....View attachment 42796View attachment 42797
Vespaάκου όνομα ...θα τρύπησε η εξάτμισηΕιχα ριξει 1 κουτι καποτε το Vespa 32gr....ολο κροτο ηταν...δεν μου αρεσε.
Ελα ντε....τωρα θα βγαλει κ μαλλινοταπο...Zhundap 33gr...Vespaάκου όνομα ...θα τρύπησε η εξάτμιση
Τα ζουνταπ ήταν καλαααααααΕλα ντε....τωρα θα βγαλει κ μαλλινοταπο...Zhundap 33gr...
Μου είχε πει ότι βέσπα σημαίνει σφήκα, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια γλώσσαVespaάκου όνομα ...θα τρύπησε η εξάτμιση
Λογικά ιταλικάΜου είχε πει ότι βέσπα σημαίνει σφήκα, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια γλώσσα
Να ποτίζεις πατάτα καλοκαίρι και να σου την πέφτουν νταβάνια....Είτε με κοντά είτε με μακρυά ρούχα είσαι θα σε κάψουν...Λογικά ιταλικά
Τον νταβανο τον ξέρςγαμω τις ελληνικές ονομασίες
Εκείνα είναι δορυφόροι....το έντομο που γουστάρει φρεντσφραιςΝα ποτίζεις πατάτα καλοκαίρι και να σου την πέφτουν νταβάνια....Είτε με κοντά είτε με μακρυά ρούχα είσαι θα σε κάψουν...
Με είχαν κάψει αλλά δεν το έβαζα κάτω, εκει που αποχωρούσαν οι άλλοι εγώ συνέχιζα!Εκείνα είναι δορυφόροι....το έντομο που γουστάρει φρεντσφραις
Εγώ μικρός έπαιζα ρακέτες με αυτάΜε είχαν κάψει αλλά δεν το έβαζα κάτω, εκει που αποχωρούσαν οι άλλοι εγώ συνέχιζα!
Κ το Tasaki σημαινει πουτανα στα Ιαπωνεζικα λενε......Μου είχε πει ότι βέσπα σημαίνει σφήκα, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια γλώσσα
Στα Ιταλικά...Μου είχε πει ότι βέσπα σημαίνει σφήκα, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια γλώσσα