Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Tώρα το θυμήθηκα, ... τι διαφορά έχει η κάνη της v3 από την 1187 1100 ;;;
Καλημερα
Το ILION που γράφει πάνω φτάνει κ περισσεύει. (χτυπάει στον ήλιο)

Επισης συνοδεύεται κ από τον ανατριχιαστικο θρυλο- μύθο της καλύτερης - φονικότερης κάννης ever
(δικαιολογημενα κατ εμέ)

Κρατώντας την στα χέρια σου δίνει τρομακτικό ψυχολογικό προβάδισμα.
(τι καλύτερο από το να νιώθεις σούπερ κιλλερ)
Θα πάρω κ εγώ μιας κ μ αρέσουν τα πολύπλοκα πράγματα (λαμακια ελατηριακια πιρακια σιδεράκια κτλπ)

Ποιος τις γ@@@ει τις "μπιρμπιτσομπενελλι" που έλεγε κ ένας κρητικός κάποτε στο φορουμ

Καλημερα
Το ILION που γράφει πάνω φτάνει κ περισσεύει. (χτυπάει στον ήλιο)

Επισης συνοδεύεται κ από τον ανατριχιαστικο θρυλο- μύθο της καλύτερης - φονικότερης κάννης ever
(δικαιολογημενα κατ εμέ)

Κρατώντας την στα χέρια σου δίνει τρομακτικό ψυχολογικό προβάδισμα.
(τι καλύτερο από το να νιώθεις σούπερ κιλλερ)
Θα πάρω κ εγώ μιας κ μ αρέσουν τα πολύπλοκα πράγματα (λαμακια ελατηριακια πιρακια σιδεράκια κτλπ)

Ποιος τις γ@@@ει τις "μπιρμπιτσομπενελλι" που έλεγε κ ένας κρητικός κάποτε στο φορουμ
Πάρε και βάρα να δούμε τι θα δούμε :)

...δεν τους στέγνωσες καλά Μάριε!;).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

======================================================
Each morning, one hour before testing, the telephone directories are placed in a barrel of water, allowing 100% saturation of the paper fibres.

Each directory is removed from the barrel and excess water allowed to drain. I then open the directory approximately half way through and hang it over a 20-pound braided fishing line suspended between two posts.

I fire from a measured 40 yards and aim at what I consider the centre of the directory. The gun is rested on a polystyrene filled bag when fired at the target..
======================================================
ακριβώς ίδια μεταχείριση τους έκανα κατεπάνω μου

καλη τυχη*, ακουμπας το Αγιο Δισκοποτηρο της βλητικης λειοκανου
* σε ολους μας το λεω
Μόνο στα όνειρα ομοιόμορφη διάτρηση κέντρου περιφέρειας.
δεν εννοώ ίδια διάτρηση κέντρου - περιφέρειας
τα σκάγια που βρίσκουν στο κέντρο να κόβουν πάνω-κάτω ίσες σελίδες
όχι το 1 50 σελίδες και το άλλο 150 σελίδες....

Αυτό Μάριε οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των σκαγιων ,έτσι δεν είναι❓ομοιομορφία διαμετρων

Κατάλαβα τι εννοείς Μάριε.
Σε δοκιμές που έχω κάνει με φουλ κ 2 άστρα λίγα κεντρικά σκάγια έχουν μεγάλη διάτρηση κ όσο ανοίγει κατανομη η διάτρηση πέφτει όπως ξέρεις.
Ανά λίγα εκατοστά (3-5) είδα διαφορετικές διατρήσεις
Δεν έχω δοκιμάσει ανοικτά τσοκ εκεί πιστεύω υπάρχουν μικρότερες διαφορές.
Για την ποιότητα των σκαγιων τι να πούμε... Ότι λάχει κ ότι κάτσει, κ ισχύει ακόμα κ για τις εταιρείες του χώρου.

μια χαμηλη αποκλιση , εντος του κεντρου ειναι πιο εφικτη. Θελει εξειδικευμενο στησιμο πανω σε συγκεκριμμενης ποιοτητας και νουμερο σκαγια. Και δυστυχως γενικα , χαμηλες ταχυτητες

Κατάλαβα τι εννοείς Μάριε.
Σε δοκιμές που έχω κάνει με φουλ κ 2 άστρα λίγα κεντρικά σκάγια έχουν μεγάλη διάτρηση κ όσο ανοίγει κατανομη η διάτρηση πέφτει όπως ξέρεις.
Ανά λίγα εκατοστά (3-5) είδα διαφορετικές διατρήσεις
Δεν έχω δοκιμάσει ανοικτά τσοκ εκεί πιστεύω υπάρχουν μικρότερες διαφορές.
Για την ποιότητα των σκαγιων τι να πούμε... Ότι λάχει κ ότι κάτσει, κ ισχύει ακόμα κ για τις εταιρείες του χώρου.
μια χαμηλη αποκλιση , εντος του κεντρου ειναι πιο εφικτη. Θελει εξειδικευμενο στησιμο πανω σε συγκεκριμμενης ποιοτητας και νουμερο σκαγια. Και δυστυχως γενικα , χαμηλες ταχυτητες
αν βρω χρόνο θα καθίσω να περάσω στον η/υ κάτι δοκιμές μου και να σας τις δείξω

Το 80 έβγαζαν καλύτερα σκάγια κατά τη γνώμη μου...
.shake hands.....από όσα εμπορικά έχω ανοίξει τα καλυτέρα τα Λαυρίου στο 16αρι , τα έχω ξανανεβάσει...τέλεια , Νο 6 έγραφε , ~ 2,6 χιλ. τα μέτρησα, σφαιρικότατα και γυαλισμένα...πόσο παλιό φυσίγγι , τα σκάγια λες και τα χύσανε χθες...

.shake hands.....από όσα εμπορικά έχω ανοίξει τα καλυτέρα τα Λαυρίου στο 16αρι , τα έχω ξανανεβάσει...τέλεια , Νο 6 έγραφε , ~ 2,6 χιλ. τα μέτρησα, σφαιρικότατα και γυαλισμένα...πόσο παλιό φυσίγγι , τα σκάγια λες και τα χύσανε χθες...
Το 80 κ αρχές 90 γέμιζε ο παππούς μου για το 20αρι κ θυμάμαι το γυάλισμα κ την τέλεια σφαιρικοτητα.
Επίσης από πολύ μικρός που εσφαζα εμπορικά τα πρώτα ανομοιόμορφα σκάγια τα είχα βρει σε rws γερμανικά κ σε ρεμι, φεντεραλ, win κ μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
Τα σκάγια στα ελληνικά φυσιγγια ήταν τέλεια σφαιρικά κ γυαλισμένα εκτός πολύ λίγων εξαιρέσεων σε μερικά χοντρά νο.
Σήμερα τα "έφαγε" η γρήγορα παραγωγή

Eχω ανοιξει αρκετά Λάμπρου κ πραγματι τα σκάγια που συνάντησα ελαμπαν,λίγα ήταν τα οξειδωμενα στο κάθε φυσιγγι,σε αυτό κατά κάποιο τρόπο βοήθησε κ η κεντρική συνταξη....
Ξέρει κανείς πόσα μέτρα πηγάδι είχαν οι αφοί Λάμπρου στο Λαύριο για την κατασκευή σκαγιων?
Το πηγαδι είχε βάθος 34μ, οπου στον πατο του βρισκόταν ο καδος με το νερό, εκεί έφτιαχναν τα ψιλα σκάγια κ μεχρι το ν5, τα χοντροτερα τα έριχναν από πυργο για να αποκτήσουν καλυτερη σφαιρικοτητα πριν έρθουν σε επαφή με το νερό που θα τα σταθεροποιήσει....

IMG_20220302_151614.jpgIMG_20220302_151610.jpg

Status
Not open for further replies.
Back