...εσύ κατι πας να κάνεις...κατι πας να κάνεις....
Εισαι γάτος.... Καπτεν....!!!!
...εσύ κατι πας να κάνεις...κατι πας να κάνεις....
Ο ντόρος γίνεται Νίκο γιατί υπάρχει μια νοσταλγία για τα maionchi κ ειδικά από όσους τα δουλεψαν, γιατί όπως θα είδες κ στα προηγουμενα ποσταρισματα η nsi κάνει τα δικά της...Και παλι σε ευχαριστω....Εφοσον το βγαζει ακομα....γιατι τοσος ''ντόρος'' ???
Ο ντόρος γίνεται Νίκο γιατί υπάρχει μια νοσταλγία για τα maionchi κ ειδικά από όσους τα δουλεψαν, γιατί όπως θα είδες κ στα προηγουμενα ποσταρισματα η nsi κάνει τα δικά της...
χαχα μαλλον γλυτωσαμε γιατι τωρα ειδα οτι το κυκλοφορει μονο στην ιταλικη αγορα , Βεβαια καποιο κυνηγομαγαζο μπορει να κανει μονο του εισαγωγη, αλλα ο επισημος (Τουρης) δεν θα το φερειΩ ρε φιλε το βλέπω σαν όραμα μπροστά μου τις ανακοινώσεις των μαγαζιων. ΑΖ-20 ο θρύλος επιστρέφει! Τιμή 10€ !!!! Και θα τσιμπήσουν πολλοί και θα πάνε να φορτώσουν....
Με ΑΖ-20 πεταλωσες λαγό?Σε καταλαβαινω απολυτα !!!!
Ο καθε ενας μας εχει τις αναμνησεις του....
ΠΧ, Εγω δεν θελω ουτε να το βλεπω....με τετοιο βυσμα πεταλωσα τον λαγο....Απο την αλλη το ευλογω ....
γιατι ηταν η αιτια να πιασω ποιο ''ζεστά'' την ιδιογομωση φιλε!!!!
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον περίπου συνομήλικό μου κουμπάρο του πατέρα σου.Εκείνο Ηλία ηταν το απόλυτο τσιχλοφυσιγγο. Δεν ειχα ρίξει πολλά άλλα ο κουμπάρος του πατέρα μου άλλο φυσιγγι δεν έβαζε στο όπλο του. Εντάξει ο τύπος ήταν και είναι ακόμα στα 70 του φοβερό τουφέκι αλλά και τώρα σε καμία κουβέντα που κάνουμε έχει να λέει για το ΑΖ-20.
Εγώ το είχα ρίξει στα τρυγόνια πολύ βάρη μου είχε φανεί...ήταν και ακρηβω και δεν το ξανα αγωρασαΕκείνο Ηλία ηταν το απόλυτο τσιχλοφυσιγγο. Δεν ειχα ρίξει πολλά άλλα ο κουμπάρος του πατέρα μου άλλο φυσιγγι δεν έβαζε στο όπλο του. Εντάξει ο τύπος ήταν και είναι ακόμα στα 70 του φοβερό τουφέκι αλλά και τώρα σε καμία κουβέντα που κάνουμε έχει να λέει για το ΑΖ-20.
Αυριο θα του δείξεις την φωτο, και θα του πεις ελα εδώ ρε μπαρμπα κ φέρε κ ενα τσιγάρο άσσος να θυμηθουμε τα παλια..Εκείνο Ηλία ηταν το απόλυτο τσιχλοφυσιγγο. Δεν ειχα ρίξει πολλά άλλα ο κουμπάρος του πατέρα μου άλλο φυσιγγι δεν έβαζε στο όπλο του. Εντάξει ο τύπος ήταν και είναι ακόμα στα 70 του φοβερό τουφέκι αλλά και τώρα σε καμία κουβέντα που κάνουμε έχει να λέει για το ΑΖ-20.
Βασικά δεν κατάλαβα τι θα πει επανακυκλοφορουμε το ΑΖ20....χαχα μαλλον γλυτωσαμε γιατι τωρα ειδα οτι το κυκλοφορει μονο στην ιταλικη αγορα , Βεβαια καποιο κυνηγομαγαζο μπορει να κανει μονο του εισαγωγη, αλλα ο επισημος (Τουρης) δεν θα το φερει
Δεν ξέρω Τάσο για αυτό ρωτησα...δεν το είχα σφαξη να δω παντός δεν μου αρεσεAυτο ρε συ Ηλία παντα με C7 γεμιζοταν κ όταν ήταν maionchi...
Πηρες προσφατα και βρήκες S4?
Kαλα δεν το έχω κ για πολυ περιεργο.....
Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μαρκετίστικο κόλπο. Μακάρι να ξανάβλεπα το κιτρινομπλέ κουτί, αλλά γνήσιο. Αμφιβάλω.Αυριο θα του δείξεις την φωτο, και θα του πεις ελα εδώ ρε μπαρμπα κ φέρε κ ενα τσιγάρο άσσος να θυμηθουμε τα παλια..
View attachment 43760
Βασικά δεν κατάλαβα τι θα πει επανακυκλοφορουμε το ΑΖ20....
Αφου τόσα χρόνια είχε στην θέση του το ΝS-20 που θεωρητικά ήταν το ίδιο.......
Η μήπως θα ξαναβάλει παλι την παλια ονομασία για να τσιμπήσει περισσότερο ο καταναλωτής....
Με ΑΖ-20 πεταλωσες λαγό?
Θέλει να πιάσει κ τους αυτιστικούςΑυριο θα του δείξεις την φωτο, και θα του πεις ελα εδώ ρε μπαρμπα κ φέρε κ ενα τσιγάρο άσσος να θυμηθουμε τα παλια..
View attachment 43760
Βασικά δεν κατάλαβα τι θα πει επανακυκλοφορουμε το ΑΖ20....
Αφου τόσα χρόνια είχε στην θέση του το ΝS-20 που θεωρητικά ήταν το ίδιο.......
Η μήπως θα ξαναβάλει παλι την παλια ονομασία για να τσιμπήσει περισσότερο ο καταναλωτής....
Μετά από αυτό κάνεις χαρακίρι όχι ιδιογομωση!Με MAIOCHI -MAGNUM - N5 42 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
Κούκος μόνοςγαμω τα παιχνίδιαΜετά από αυτό κάνεις χαρακίρι όχι ιδιογομωση!
Μετά από αυτό κάνεις χαρακίρι όχι ιδιογομωση!
Οκ, δεν το κατάλαβα ότι ρώτησες Ηλία...Δεν ξέρω Τάσο για αυτό ρωτησα...δεν το είχα σφαξη να δω παντός δεν μου αρεσε
Και να το φτιάξουν κ να το εβλεπες δεν λέει κάτι,το περιεχομενο μετράει....Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μαρκετίστικο κόλπο. Μακάρι να ξανάβλεπα το κιτρινομπλέ κουτί, αλλά γνήσιο. Αμφιβάλω.
Ομολογώ πως κάτι τέτοιο δεν εχει τυχει να δω σε κανένα φυσιγγι, απλα τραγικό.....Με MAIOCHI -MAGNUM - N5 42 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Και οταν το ασφαξα μονο Ν5 δεν ειχε μεσα...
Ειχε απο 2,4 εως 2,7 χιλιοστα σκαγια....Ουτε ενα 2,9χιλιοστα δεν βρηκα που εχει το Ν5.!!
Σε τετοιες περιπτωσεις τι αντιλεγκο και αρχιδι@ καπαμα... το βυσμα θα σε ''σωσει'' ???!!!!
Το τραγικό είναι ότι έφαγε 42 γρ και πέθανε στα γέλια.απλα τραγικό.....
Το τραγικό είναι ότι έφαγε 42 γρ και πέθανε στα γέλια.