Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και παλι σε ευχαριστω....Εφοσον το βγαζει ακομα....γιατι τοσος ''ντόρος'' ???
Ο ντόρος γίνεται Νίκο γιατί υπάρχει μια νοσταλγία για τα maionchi κ ειδικά από όσους τα δουλεψαν, γιατί όπως θα είδες κ στα προηγουμενα ποσταρισματα η nsi κάνει τα δικά της...

Ο ντόρος γίνεται Νίκο γιατί υπάρχει μια νοσταλγία για τα maionchi κ ειδικά από όσους τα δουλεψαν, γιατί όπως θα είδες κ στα προηγουμενα ποσταρισματα η nsi κάνει τα δικά της...

Σε καταλαβαινω απολυτα !!!!
Ο καθε ενας μας εχει τις αναμνησεις του....
ΠΧ, Εγω δεν θελω ουτε να το βλεπω....με τετοιο βυσμα πεταλωσα τον λαγο....Απο την αλλη το ευλογω ....
γιατι ηταν η αιτια να πιασω ποιο ''ζεστά'' την ιδιογομωση φιλε!!!!

Ω ρε φιλε το βλέπω σαν όραμα μπροστά μου τις ανακοινώσεις των μαγαζιων. ΑΖ-20 ο θρύλος επιστρέφει! Τιμή 10€ !!!! Και θα τσιμπήσουν πολλοί και θα πάνε να φορτώσουν....
χαχα μαλλον γλυτωσαμε γιατι τωρα ειδα οτι το κυκλοφορει μονο στην ιταλικη αγορα , Βεβαια καποιο κυνηγομαγαζο μπορει να κανει μονο του εισαγωγη, αλλα ο επισημος (Τουρης) δεν θα το φερει

Σε καταλαβαινω απολυτα !!!!
Ο καθε ενας μας εχει τις αναμνησεις του....
ΠΧ, Εγω δεν θελω ουτε να το βλεπω....με τετοιο βυσμα πεταλωσα τον λαγο....Απο την αλλη το ευλογω ....
γιατι ηταν η αιτια να πιασω ποιο ''ζεστά'' την ιδιογομωση φιλε!!!!
Με ΑΖ-20 πεταλωσες λαγό?

Εκείνο Ηλία ηταν το απόλυτο τσιχλοφυσιγγο. Δεν ειχα ρίξει πολλά άλλα ο κουμπάρος του πατέρα μου άλλο φυσιγγι δεν έβαζε στο όπλο του. Εντάξει ο τύπος ήταν και είναι ακόμα στα 70 του φοβερό τουφέκι αλλά και τώρα σε καμία κουβέντα που κάνουμε έχει να λέει για το ΑΖ-20.
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον περίπου συνομήλικό μου κουμπάρο του πατέρα σου.
Στην εποχή του το ΑΖ-20 στη τσίχλα δεν είχε αντίπαλο. Με τη 48AL που είχα τότε, έγραψε ιστορία.

σ.σ. Βέβαια είχε να ανταγωνιστεί διαφορετικά φυσίγγια τότε (προ 25ετίας).

Εκείνο Ηλία ηταν το απόλυτο τσιχλοφυσιγγο. Δεν ειχα ρίξει πολλά άλλα ο κουμπάρος του πατέρα μου άλλο φυσιγγι δεν έβαζε στο όπλο του. Εντάξει ο τύπος ήταν και είναι ακόμα στα 70 του φοβερό τουφέκι αλλά και τώρα σε καμία κουβέντα που κάνουμε έχει να λέει για το ΑΖ-20.
Εγώ το είχα ρίξει στα τρυγόνια πολύ βάρη μου είχε φανεί...ήταν και ακρηβω και δεν το ξανα αγωρασα

Αυριο θα του δείξεις την φωτο, και θα του πεις ελα εδώ ρε μπαρμπα κ φέρε κ ενα τσιγάρο άσσος να θυμηθουμε τα παλια.. .sarcastic. .sarcastic.

IMG_20220305_200704.jpg

χαχα μαλλον γλυτωσαμε γιατι τωρα ειδα οτι το κυκλοφορει μονο στην ιταλικη αγορα , Βεβαια καποιο κυνηγομαγαζο μπορει να κανει μονο του εισαγωγη, αλλα ο επισημος (Τουρης) δεν θα το φερει
Βασικά δεν κατάλαβα τι θα πει επανακυκλοφορουμε το ΑΖ20....
Αφου τόσα χρόνια είχε στην θέση του το ΝS-20 που θεωρητικά ήταν το ίδιο.......
Η μήπως θα ξαναβάλει παλι την παλια ονομασία για να τσιμπήσει περισσότερο ο καταναλωτής....

Aυτο ρε συ Ηλία παντα με C7 γεμιζοταν κ όταν ήταν maionchi...

Πηρες προσφατα και βρήκες S4?
Kαλα δεν το έχω κ για πολυ περιεργο.....
Δεν ξέρω Τάσο για αυτό ρωτησα...δεν το είχα σφαξη να δω παντός δεν μου αρεσε

Αυριο θα του δείξεις την φωτο, και θα του πεις ελα εδώ ρε μπαρμπα κ φέρε κ ενα τσιγάρο άσσος να θυμηθουμε τα παλια.. .sarcastic. .sarcastic.

View attachment 43760

Η μήπως θα ξαναβάλει παλι την παλια ονομασία για να τσιμπήσει περισσότερο ο καταναλωτής....
Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μαρκετίστικο κόλπο. Μακάρι να ξανάβλεπα το κιτρινομπλέ κουτί, αλλά γνήσιο. Αμφιβάλω.

Με ΑΖ-20 πεταλωσες λαγό?

Με MAIOCHI -MAGNUM - N5 42 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Και οταν το ασφαξα μονο Ν5 δεν ειχε μεσα...
Ειχε απο 2,4 εως 2,7 χιλιοστα σκαγια....Ουτε ενα 2,9χιλιοστα δεν βρηκα που εχει το Ν5.!!
Σε τετοιες περιπτωσεις τι αντιλεγκο και αρχιδι@ καπαμα... το βυσμα θα σε ''σωσει'' ???!!!!

View attachment 43760

Θέλει να πιάσει κ τους αυτιστικούς‼️

Δεν ξέρω Τάσο για αυτό ρωτησα...δεν το είχα σφαξη να δω παντός δεν μου αρεσε
Οκ, δεν το κατάλαβα ότι ρώτησες Ηλία...
Δες τα υλικα εδώ, σε φυσιγγια του '17..

https://www.modomirino.it/nobel-sport-classica-32g.html

Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μαρκετίστικο κόλπο. Μακάρι να ξανάβλεπα το κιτρινομπλέ κουτί, αλλά γνήσιο. Αμφιβάλω.
Και να το φτιάξουν κ να το εβλεπες δεν λέει κάτι,το περιεχομενο μετράει....
Με MAIOCHI -MAGNUM - N5 42 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Και οταν το ασφαξα μονο Ν5 δεν ειχε μεσα...
Ειχε απο 2,4 εως 2,7 χιλιοστα σκαγια....Ουτε ενα 2,9χιλιοστα δεν βρηκα που εχει το Ν5.!!
Σε τετοιες περιπτωσεις τι αντιλεγκο και αρχιδι@ καπαμα... το βυσμα θα σε ''σωσει'' ???!!!!
Ομολογώ πως κάτι τέτοιο δεν εχει τυχει να δω σε κανένα φυσιγγι, απλα τραγικό.....

Ομολογώ πως κάτι τέτοιο δεν εχει τυχει να δω σε κανένα φυσιγγι, απλα τραγικό.....

Τασο το ξερεις οτι λεω ειναι Αληθεια.....Εχω ακομα τετοιο φυσιγγιο φυλαγμενο...
Το τελευταιο που εσφαξα τα ιδια χάλια ειχε... Ευτυχως αποθηκευσα ολο το μετρημα το ζυγισμα και
ολες τις φωτο !!!

Status
Not open for further replies.
Back