Αυτό γινόταν τελευταία Ευριπίδη, τα πρώτα imperial τα ισπανικά δεν το έκαναν αυτό και σκότωναν πάντα και παντού, τα έριχνα πολλά χρόνια, δεν έπαιρνα άλλο φυσίγγι. Μετά εμφανίστηκαν αυτά που λες ούτε σκότωναν και σου έβγαζαν τα μάτια από την μπαρούτι.Παύλο το imperial το ριξες? Γιατι τα παλιά αφηνανε ακαυτη πυρίτιδα στη κάνη και σε πολλες περιπτωσεις σου ερχοτανε και στο προσωπο.όταν τα ρίξεις Γράψε σε παρακαλω εντυπωσεις
Λομπάρντο, όπως σου τα είπε και ο Παύλος. Διαφορά θα δεις από μια συγκεκριμένη απόσταση και πάνω, μόνο τις δύσκολες βλητικά ημέρες του χειμώνα. Εννοείται ότι μιλάμε πάντα για τσίχλα και εννοείται ότι το πουλί θα μπει σωστά μέσα στην τουφεκιά.Δεν θελω να κανω τον ειδημων απο σας μαθαινω ,ποσο διαφορα βεληνεκες εχουν τα 8 απο τα 9αρια ;; ή εχει σχεση η δυναμη κρουσης ;;
Καλα καψιματα Παυλο και σημερα κι εδω φολα ηταν καμια σχεση με χθεςΕυριπίδη αύριο θα τα δοκιμάσω αν μας κάνει τη χάρη και εμφανιστούν πουλιά γιατί σήμερα ήταν νεκροταφείο
Ειναι αντιγραφη του Winchester AA
http://www.ballisticproducts.com/Winchester-AA12-12ga-white-wad-250_bag/productinfo/030AA12/
Ναι παρομοιάζει με τον συγκεντρωτηρα ΑΑ, και τον claybuster που είναι αντιγραφή αυτού η μόνη διαφορά ότι ειναι ακοπος για τον ιδιογομωτη παιχνιδάκι, στο εμπορικό μπορεί να μην κοπεί κιόλας, και μια που το φερε η κουβέντα ο παραπάνω ισπανικός συγκεντρωτηρας των imperial, σε φυσίγγια που ριχνουμε με τον Μάνο τον βρήκαμε να έχει ανοίξει ομοιόμορφα και στα τέσσερα πέταλα με ανοιχτό τσοκ skeet.χωρίς να έχω εμπειρία στο πώς να κατατάξω την ποιότητα ενός συγκεντρωτήρα,μου φαίνεται καλή ,μαρέσει πολύ η φούστα του δεν φθείρεται εύκολα σαν κάτι αλλους που εχω πιάσει και γενικά από ποτήρι και κάτω καλοσχεδιασμένος
Δημητρη τα f32 εχουν πορτοκαλι καλυκα ..εσενα εχουν λευκο ;
Εμενα έχει λευκό κάλυκα φίλε.Δημητρη τα f32 εχουν πορτοκαλι καλυκα ..εσενα εχουν λευκο ;
Ελληνικος ειναι ο συγκεντρωτηρας τον φορεγαν και τα rocket junior...μαλακο βυσμα ποιοτητας θωδη...Fantom Hill & Tordo ίδιος συγκεντρωτήρας ,,,γνωρίζουν οι ιδιογομωτές ποιός τύπος είναι ;
Αυτα τα σταθμα που τα εχεις βρει?Φίλος ιδιογομωτης σε περσινό ισπανικό imperial βρήκε 1.8γρ πυρίτιδα csb1 αλλο χρώμα,μου ειπε υπαρχουν 3 τύποι απο αυτή και τον πιο μεγάλο συγκεντρωτηρα
Περιεργο...το πατημα τους ειναι σωστο ...ομως η δοσολογια ειναι κατω απο τα στανταρ του εργοστασιου.ίδιο πάτημα το Imperial με του Fantom
Imperial CSB1
Fantom Tordo CSB1
Fantrom Hill 33gr A1
Αυτα τα σταθμα που τα εχεις βρει?
Για μαθε λεπτομερειες σε παρακαλω....δεν είναι δικά μου ,είναι του φίλου που μου έστειλε την φώτο απο τις μετρήσεις του
Ποσα χρονια εχει αυτην την δοσολογια η maxam..εχει αλλάξει προοδευτικοτιτα και βαριουντε να τον αλλαξουν τον πινακα...εξαλου ποια εταιρία δίνει σωστεσ δοσολογιεσΠεριεργο...το πατημα τους ειναι σωστο ...ομως η δοσολογια ειναι κατω απο τα στανταρ του εργοστασιου.
Kατσε ρε Ηλια...να εχουν γινει πιο ταχυκαυστες και να μην εχουν αλλαξει την δοσολογια στο site?????Ποσα χ
Ποσα χρονια εχει αυτην την δοσολογια η maxam..εχει αλλάξει προοδευτικοτιτα και βαριουντε να τον αλλαξουν τον πινακα...εξαλου ποια εταιρία δίνει σωστεσ δοσολογιεσ