και οι δύο Velox είναι μπρε! αφού έτσι γράφει το κουτί!Τι έχει κάνει ρε παιδιά? Η μια είναι psb1 η άλλη ποιά είναι?g3000??Στέλιο???
Πολλές αλλαγές βλέπω ο Δορκάς από πέρυσι, και το express 32 τα ίδια.Κύριοι καλησπέρα, σε συνέχεια των προηγούμενων και επειδή είχα δοκιμάσει και παλιά τα Neo Velox, είπα να τα ξανά αγοράσω μετά τη προτροπή σας. Δυστυχώς, συνειδητοποίησα γιατί διαρρηγνύεται τα ιμάτιά σας για την ιδιογόμωση. Και εξηγώ. Πήρα ένα κουτί (Lot: 1882104) σε 8 ρακια. Τρομερή ντουφεκιά στα 32μ, απαλή γλυκιά, με τον CALDWELL να γράφει στο 1.5μ - 380m/s. Και προς τρομερή μου έκπληξη, και τα επόμενα 4 φυσίγγια, δώσανε τις ίδιες ντουφεκιές στο πίνακα και αντίστοιχα (380,379,380,381). Καταλαβαίνετε το σοκ μου και με πόση λαχτάρα πήγα και πήρα άλλα εφτά κουτιά 9 ράκια (για τα τρυγόνια και τσιχλίτσες μετά) και τρία ακόμα 8ρια για γενική χρήση. Πάω λοιπόν μετά από δύο μέρες πάλι στο σκοπευτήριο να δώ και τι πίνακα θα βγάλουν τα 9αρια (Lot: 3032004). Συνθήκες σχεδόν πανομοιότυπες, οριακά 40% υγρασία, 31 βαθμοί, άπνοια. Πρώτη ντουφεκιά και πήγε να φύγει το κεφάλι μου. V1/5= 413m/s. Λέω δεν μπορεί κάτι έκανα λάθος. Δεύτερη, ακριβώς στο ίδιο μήκος η κάννη, βγάζει 416m/s... Νίκο, φταίει ο καιρός, φέρε τα 8ρια τα προχτεσινά. Βαράω, 381m/s ο ταχογράφος..!! Σταθερότατο. Ξανά τα 9 ράκια, 414m/s. Να μη τα πολυλογώ, γύρισα σπίτι και τα άνοιξα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω το τύπο πυρίτιδας, μπορώ να πω ότι αυτό που μου άρεσε είχε 1.55 χ 33gr ενώ το άλλο 1.80 χ 33gr (προφανώς και άλλες πυρίτιδες, καμία σχέση)...
Κι εμενα, για ΜΒ32 μου φενεται λογο χρωματος παντα αν δεν απατώμε.Δεν με ''βοηθαει΄΄ η φωτο....αλλα την μια την βλεπω για ΜΒ32 .και εννοω την αριστερη πυριτιδα
στην φωτο.
40€ κανη το κουτακι,γιαυτο δεν την βαζη μεσα.ασχετα οτη εχει σταματιση τωρα και πολα χρονιακαι οι δύο Velox είναι μπρε! αφού έτσι γράφει το κουτί!
τι πράγμα; αλλανταλλων γράφει;;;;
δεν μπορεί μπρε παιδιά ΣΟΒΑΡΟΣ κατασκευαστής να ονομάζει τα φυσίγγια του με όνομα πυρίτιδας που δεν χρησιμοποιεί!
τα μάτια σας κάνουν πουλάκια....
https://gunandknifeclassics.gr/κουτι-πυριτιδασ-κωδ-411-velox-100gr/
πανω απο 30χρονια το ξερουμε δουλευε ισπανικες τωρα με την mb λες να ειναι τα καινουργια?Κι εμενα, για ΜΒ32 μου φενεται λογο χρωματος παντα αν δεν απατώμε.
100% νεα παρτίδα.πανω απο 30χρονια το ξερουμε δουλευε ισπανικες τωρα με την mb λες να ειναι τα καινουργια?
Καλημέρα! Εγώ σε τσίχλες που έχω ρίξει το πρωι(μαύρες) μου άρεσαν αρκετα.Χαίρεται κύριοι. Έχει ρίξει κανείς τα συγκεκριμένα ; Με τι διασπορέα είναι και πως συμπεριφέρεται στο κρύο ;View attachment 51275
Μιχάλη ο τύπος με ενδιαφέρει δηλαδή σταυρός ή έλικας. Αν είναι σταυρός πολύ πιθανόν να πάρω. Σε ευχαριστώ.Καλημέρα! Εγώ σε τσίχλες που έχω ρίξει το πρωι(μαύρες) μου άρεσαν αρκετα.
Τωρα τι διασπορεα έχουν δεν ξέρω, ίσως κανεναν gualandi???……
Αν σας ενδιαφέρει μπορω να σφάξω ένα το μεσημερι προς απόγευμα που θα είμαι χωριό.
Οκ αν δεν εχει απαντησει καποιος μεχρι το απογευμα με σιγουρια τι διασπορεα εχει θα σφαξω να δουμε.Μιχάλη ο τύπος με ενδιαφέρει δηλαδή σταυρός ή έλικας. Αν είναι σταυρός πολύ πιθανόν να πάρω. Σε ευχαριστώ.
Ηταν με D20 πυριτιδα απ'οσο ξερω κ εχει διασπορεα S.G GualandiΧαίρεται κύριοι. Έχει ρίξει κανείς τα συγκεκριμένα ; Με τι διασπορέα είναι και πως συμπεριφέρεται στο κρύο ;View attachment 51275
Κώστα καλημέρα....... Το χεις σφάξει????? Πόσο την έχει 1,60 με cx2000???? η μήπως 686 με 1,65????Ηταν με D20 πυριτιδα απ'οσο ξερω κ εχει διασπορεα S.G Gualandi
(ποτηρι με σταυρό μεσα).
Τι έχει κάνει ρε παιδιά? Η μια είναι psb1 η άλλη ποιά είναι?g3000??Στέλιο???
Κώστα, δεν το έχω ρίξει ποτέ (ούτε το έχω σφάξει), αλλά επειδή ξέρω ότι η Δορκας δούλευε πάντα ισπανικές, πιστεύω ότι αυτό με την Psb1 είναι παλιότερο. Εξάλλου από ότι βλέπω στο ίντερνετ τα χαρακτηριστικά του, είναι στα 418 m/s με 650 bar.πανω απο 30χρονια το ξερουμε δουλευε ισπανικες τωρα με την mb λες να ειναι τα καινουργια?
Εννοείτε....Κώστα καλημέρα....... Το χεις σφάξει????? Πόσο την έχει 1,60 με cx2000???? η μήπως 686 με 1,65????
Ευχαριστώ πολύ!!! Την έχω τελειώσει την D20 αλλά σκοπεύω να πάρω ,αν τη βρω..... Με τον fiem μπορεί να το έχει 686 1,65x32 έτσι την δίνει η nodel sport.....Εννοείτε....
Τοτε ηταν σε Cheddite καλυκα Τ3 κ το setup ηταν: Cx2000 D20 1.60 × 31,5 Νο9 στα 57,5mm....το υψος του διασπορεα δεν θυμαμαι...εσυ που εχεις D20 τσεκαρε ογκομετρία...
Τωρα που γεμιζονται σε Fiem καλυκα, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ πως θα εχουν 688 καψούλι.
Τα έριχνε ένας φίλος σε τσίχλες, πολύ ευχαριστημέος!!!Χαίρεται κύριοι. Έχει ρίξει κανείς τα συγκεκριμένα ; Με τι διασπορέα είναι και πως συμπεριφέρεται στο κρύο ;View attachment 51275
Άντε παράτα μας και εσύ!Τα έριχνε ένας φίλος σε τσίχλες, πολύ ευχαριστημέος!!!
Εμένα βρήκες?Άντε παράτα μας και εσύ!
Δεν αφήνεις να πέσει φυσίγγι κάτω ρε Μπαμπινιώτη!Εμένα βρήκες?