Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας. Πήρα χτες από τον ανηψιο μου 2 φυσίγγια διασποράς που είχε....dorkas dispersante n9. Δεν γράφει τίποτα άλλο πάνω και δεν θυμάμαι αν τα έβγαζε παλιότερα αυτα.Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
View attachment 52432
Καλό φυσιγγι στρατο όπως τα λέει ο Κώστας και από απόδοση πολύ καλό, ορτυκι, μπεκατσα.

Καλησπέρα σας. Πήρα χτες από τον ανηψιο μου 2 φυσίγγια διασποράς που είχε....dorkas dispersante n9. Δεν γράφει τίποτα άλλο πάνω και δεν θυμάμαι αν τα έβγαζε παλιότερα αυτα.Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
View attachment 52432
Τα έχω ρίξει 2010-2016 με το πλάγιο σε τσίχλα και λίγο τρυγόνι, ήταν ωραίο φυσίγγι, ακριβυνε πολύ έκτοτε. Αν έχει κρατήσει τη συνταγή, αξίζει έως και για μεσαίες αποστάσεις (25-30μ)

Καλό φυσιγγι στρατο όπως τα λέει ο Κώστας και από απόδοση πολύ καλό, ορτυκι, μπεκατσα.
Τα έχω ρίξει 2010-2016 με το πλάγιο σε τσίχλα και λίγο τρυγόνι, ήταν ωραίο φυσίγγι, ακριβυνε πολύ έκτοτε. Αν έχει κρατήσει τη συνταγή, αξίζει έως και για μεσαίες αποστάσεις (25-30μ)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Θα ανοίξω το ένα να δούμε τι έχει μέσα και το άλλο θα το ταχογραφησω.

Είχαμε πάρει τότε στην προσφορά και το έχω ακόμα άριχτο.Από 8,5 πόσο έκανε το είχα πάρει 5 αν θυμάμαι καλά.

Είχαμε πάρει τότε στην προσφορά και το έχω ακόμα άριχτο.Από 8,5 πόσο έκανε το είχα πάρει 5 αν θυμάμαι καλά.
Φυσίγγια διασποράς κ μάλιστα Δορκας με 5€ μην το πεις ουτε του Αρχιμανδρίτη......
Αν ήταν άλλο φυσιγγι(συγκεντρωτηρας) θα σου έλεγα οκ, αλλά εκεί αν προλαβεις πραγματικα φορτώνεις.....

Φυσίγγια διασποράς κ μάλιστα Δορκας με 5€ μην το πεις ουτε του Αρχιμανδρίτη......
Αν ήταν άλλο φυσιγγι(συγκεντρωτηρας) θα σου έλεγα οκ, αλλά εκεί αν προλαβεις πραγματικα φορτώνεις.....
Έτσι, Τάσο αυτό θα το ρίξω και θα γράψω εντυπώσεις.Πάντως το δορκάς το διασποράς το 34άρι R-twelve(12) νο9 πολύ καλό!!Και σε μπεκάτσα και σε τσίχλες δύο που είχα ρίξει αρκετά μακριά για διασποράς με έναν ντουμπλέ με την μερκέλα.Πολλά τα έχω ξαναπεί αλλά τα ξαναφέρνω στο προσκήνιο γιατί πολλοί δεν τα έχουν δει-θυμούνται.

Πάντως το δορκάς το διασποράς το 34άρι R-twelve(12) νο9 πολύ καλό!!
Ισχυει...
Και το 3Α διασποράς μια από τα ιδια κ πιο μαλακό,τα παλια τουλάχιστον,γιατί τα καινουργια που άλλαξαν συσκευασία(ίσως κ υλικά) δεν ξέρω....τσίχλες δύο που είχα ρίξει αρκετά μακριά για διασποράς με έναν ντουμπλέ με την μερκέλα.

τσίχλες δύο που είχα ρίξει αρκετά μακριά για διασποράς με έναν ντουμπλέ με την μερκέλα
Δεν ήταν τυχαίο φαινόμενο, ουτε καποιο τυχερο σκαγι.....
Αυτου του τυπου τα διασποράς μπορεί να χρησιμοποιηθούν με κλειστά τσοκ κ να βοηθησουν σε όλες τις τεχνικές κυνηγίου της τσιχλας, ακόμα κ στα μπασιματα για όσους δεν...κοιτανε πολυ ψηλά....
Ένα μειονέκτημα έχουν κ δυστυχώς είναι κ το πιο σημαντικο, την τιμή πώλησης....

Status
Not open for further replies.
Back