Είχαμε πάει σε ένα πέρασμα δυτική εαορδαια πριν από αρκετά χρόνια και είχαμε αυτά σε νο7 8 .ακριβό φυσίγγι και τότε.τι έκανε στις φασσες ,πόσο εύκολο μαλακό και γλυκό ήταν με ταχύτητεςβπαρα πολύ καλες
Ω ρε φίλε τι έκανες εκεί;Πήρα κάτι λίγα να δοκιμάσω
RC ειχε μόνο μια κούτα 8αρια, τα άλλα 7αρια.
Cheditte 8αρια...
View attachment 53184
ΝαιΩ ρε φίλε τι έκανες εκεί;
Καλοριχτα να είναι. Και τα δύο στα 7,5 ευρώ;
Πολύ καλή τιμή τα πήρες για τα φετινά δεδομένα! Μπράβο φίλε. (Τα εφταρακια τρυγόνια, μπασιματα θα κάνεις κηδείες)
Καλόριχτα Κυριάκο!!!Πήρα κάτι λίγα να δοκιμάσω
Cheditte 8αρια...
View attachment 53184
Και βέβαια να τα πάρεις,που τα βρήκες τόσο;Δηλαδή που τα βρήκα 7.5 ευρώ να τα παρω; Αν και το υπερσυγκεντρωτικό με χαλάει...
Όπως πάντα Σπύρο!Ωραιος ο Κυριακος!
Θα ανεβεις Σουφλι τον Οκτωβρη και προετοιμαζεσαι;
αλήθεια ε; εγώ 5-6 θα βάλω ρουμέλα στην έναρξη γτ η Αμερικάνα έχει το ελάττωμα να κάνει οβερκιλΤο tordo το ρίχναμε πολύ παλιά και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.,,Το RC που το δούλεψα σε παπιά στην έναρξη σε 7 νούμερο ήταν τρομερό…Ευχαριστήθηκα ντουφεκιές!!!
Πολύ δουλειά έπεσε στην 302.......Πήρα κάτι λίγα να δοκιμάσω
Cheditte 8αρια...
View attachment 53184
αλήθεια ε; εγώ 5-6 θα βάλω ρουμέλα στην έναρξη γτ η Αμερικάνα έχει το ελάττωμα να κάνει οβερκιλ
34 γραμμάρια;Πολλά για έναρξη…Εγώ με το 7αρακι είδα πολύ ωραία πράγματα…Φταίει και εκείνη η μ2 βέβαια που σφιχτοντουφεκάει…
Θα το ψαξω κι εγω, αν βρω παρέα λεω να ανεβω στα μερη 50 χιλιομετρα νοτια απο εκει για τσιχλομπασιματαΌπως πάντα Σπύρο!
Βέβαια δεν ξέρω με τη φωτιά στη Δαδια τί εχει γίνει και αν υπάρχει καμιά εκτεταμένη απαγόρευση .
Αν ανέβεις θα μιλάμε...Θα το ψαξω κι εγω, αν βρω παρέα λεω να ανεβω στα μερη 50 χιλιομετρα νοτια απο εκει για τσιχλομπασιματα
Η κυχλα είναι σχολείο για τον κυνηγό .. αν δεν σου αρεση άλλο αυτό όχι ότι δεν είναι σοβαρό θηραμαΠαιδια τα κοτσυφια εχω εδω και χρονια σταματησει να τα κυνηγαω και τις τσιχλες τις εχω μειωσει αισθητα. Μονο Φλεβαρη παω κοντα στο σπιτι μου σε ενα περασματακι το απογευμα να ριξω δεκα τουφεκιες για 5 φορες και thats all. Παντα το τσιχλοκυνηγι ηταν ακριβο, αν αναλογιστειτε οτι θελαμε το λιγοτερο 15 ευρω που μαζι με βενζινη φαγητο καφε κτλ κτλ εβγαινε ενα 30αρι χαλαρα. Καλυτερα να κανουμε στροφη σε σοβαρα θηραματα που παιρνεις ενα κουτι 16 με 25 ευρω και αργεις να το ριξεις. Στα τρυγονια φετος δυο κουτακια αυγουστο και δυο κουτακια σεπτεμβρη απο 10 ευρω το ενα τα παιρνεις μη τρελαθουμε. Θα δωσεις 40 ευρω αλλα θα πας για τρυγονια.