Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες.
Γνώμες για chedite tordo 32 γρ και rc 32 γρ.
Δεν τα έχω ξαναδουλεψει ποτέ, διαφορές μεταξύ τους; Μέχρι τώρα ρίχνω silver Κένταυρος 32 γρ.
Για μένα προτίμησε Ποιο πολύ τα chedite tordo είναι Πιο σταθερά. Το rc32 είναι πιο συγκεντρωτικό.

Καλησπέρα μάγκες.
Δεν τα έχω ξαναδουλεψει ποτέ, διαφορές μεταξύ τους; Μέχρι τώρα ρίχνω silver Κένταυρος 32 γρ.
Πιστεύω να συνεχίσεις γιατί ο Γιώργος μου είπε ότι θα αναιβουν πολύ .

Καλησπέρα μάγκες.
Για μένα το rc είναι πολύ καλύτερο πολύ μαλακό υπερσυγκεντρωτικο και πάντα σταθερό όσες φορές το έριξα πλέον λόγο τιμής είναι απαγορευτικό

Ήδη κάποια μαγαζιά ανέβασαν, στα τσιχλοφυσιγγα οι τιμές είναι απαγορευτικες, τα περισσότερα ελληνικά, παίζουν στα 9 ευρώ.. Δεν θα δώσω εννιά ευρώ για να πάρω το άριστον, για lambro δεν το συζητάω, μου είχε ξεμείνει ένα κουτί ariston με την παλιά συσκευασία.. Θα το κρατήσω ως συλλεκτικό..

Ήδη κάποια μαγαζιά ανέβασαν, στα τσιχλοφυσιγγα οι τιμές είναι απαγορευτικες, τα περισσότερα ελληνικά, παίζουν στα 9 ευρώ.. Δεν θα δώσω εννιά ευρώ για να πάρω το άριστον, για lambro δεν το συζητάω, μου είχε ξεμείνει ένα κουτί ariston με την παλιά συσκευασία.. Θα το κρατήσω ως συλλεκτικό..
Φίλε δεν έψαξες καλά, ένας συνάδελφος τις προάλλες έλεγε ελληνικά 2-3 κατασκευαστών στα 7€... .sarcastic.

Για μένα το rc είναι πολύ καλύτερο πολύ μαλακό υπερσυγκεντρωτικο και πάντα σταθερό όσες φορές το έριξα πλέον λόγο τιμής είναι απαγορευτικό
Δηλαδή που τα βρήκα 7.5 ευρώ να τα παρω; Αν και το υπερσυγκεντρωτικό με χαλάει...

Δηλαδή που τα βρήκα 7.5 ευρώ να τα παρω; Αν και το υπερσυγκεντρωτικό με χαλάει...
Για καλό καιρό είναι αποτελεσματικό Κυριάκο.Πολλοι το ρίχνουν έναρξη στα τρυγόνια,φασσες ακόμα και σε πάπια στις ζεστες.Το tordo πιο σταθερό και δεν θα σε κρεμάσει και σε πιο κρύες μέρες.
Αν τα βρίσκεις στην ίδια τιμή,πάρε και από τα δύο και ανάλογα με τις συνθήκες επιλέγεις ποιο θα ρίξεις.

Last edited:
Καλησπέρα μάγκες.
Το tordo το ρίχναμε πολύ παλιά και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.,,Το RC που το δούλεψα σε παπιά στην έναρξη σε 7 νούμερο ήταν τρομερό…Ευχαριστήθηκα ντουφεκιές!!!

Καλησπέρα μάγκες.
Rc32 πάρα πολύ καλό λίγο γρήγορο και με κάποια αιματακια για έναρξη. Πάρα πολύ καλό φυσίγγι . Πάει πάρα πολύ καλά στην μπερεττα σου από οκτ μήνα και μετα

Status
Not open for further replies.
Back