Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μαστορα το βλεπω αρκετα πατημενο...και ειναι βυσμα GT που ειναι στην κατηγορια την σκληρων
βυσματων. Το βυσμα εγινε ''φυσαρμονικα''....δεν ειναι οτι καλυτερο !!!
Νομιζω οτι μετα απο ενα κουτι φυσιγγια θα χρειαστεις Ντεπον.....
Ισως να κανω λαθος.....αλλα εαν δεν το δοκιμασεις....μην παρεις ποσοτητα !!
Kαί το GM3 fast 32gr έτσι τόχουν πατημένο αλλά καί το SIPE 32gr ίδιο σχεδόν
με GT συγκεντρωτήρα όλα .

Kαί το GM3 fast 32gr έτσι τόχουν πατημένο αλλά καί το SIPE 32gr ίδιο σχεδόν
με GT συγκεντρωτήρα όλα .

Δεν μου ''λεει'' τιποτα αυτο εμενα Λαμπη μου....
Ειδες το τελικο 57,87....και ''ανοιξε'' η καρδια σου φιλε ??!!!! :)

Μαστορα το βλεπω αρκετα πατημενο...και ειναι βυσμα GT που ειναι στην κατηγορια την σκληρων
βυσματων. Το βυσμα εγινε ''φυσαρμονικα''....δεν ειναι οτι καλυτερο !!!
Νομιζω οτι μετα απο ενα κουτι φυσιγγια θα χρειαστεις Ντεπον.....
Ισως να κανω λαθος.....αλλα εαν δεν το δοκιμασεις....μην παρεις ποσοτητα !!
Kαί το GM3 fast 32gr έτσι τόχουν πατημένο
Ειδες το τελικο 57,87....και ''ανοιξε'' η καρδια σου φιλε ??!!!! :)
Εδώ δείτε πάτημα του GT !!! https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-τσίχλες-Αρχείο.58/post-320589
Βάλτε στην εξίσωση και τη δόση της πυρίτιδας + το καψούλι + τα 2 γρ. επιπλέον σκάγια + το τελικό 57,14mm ...
Μετά από ένα κουτί τέτοια, Νίκο, τι θα χρειαστούμε άραγε ??? ... ... Depon maximum + Panadol extra ??? .sarcastic..big smile.

Εδώ δείτε πάτημα του GT !!! https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-τσίχλες-Αρχείο.58/post-320589
Βάλτε στην εξίσωση και τη δόση της πυρίτιδας + το καψούλι + τα 2 γρ. επιπλέον σκάγια + το τελικό 57,14mm ...
Μετά από ένα κουτί τέτοια, Νίκο, τι θα χρειαστούμε άραγε ??? ... ... Depon maximum + Panadol extra ??? .sarcastic..big smile.

Στελιο μου....αυτος που εχει καει με τον χυλο....φυσαει και το γιαουρτι !!!
Και εγω ειμαι στο παρελθον καμμενος....βλεπω βυσμα ''φυσαρμονικα''....και μου σηκωνεται η τριχα
καγκελο !!!
Τα λεω...και δεν με πειραζει εαν με παρεξηγησουν.....ξερω οτι εχω δικιο καλε μου φιλε....!!! :)

Στελιο μου....αυτος που εχει καει με τον χυλο....φυσαει και το γιαουρτι !!!
Και εγω ειμαι στο παρελθον καμμενος....βλεπω βυσμα ''φυσαρμονικα''....και μου σηκωνεται η τριχα
καγκελο !!!
Τα λεω...και δεν με πειραζει εαν με παρεξηγησουν.....ξερω οτι εχω δικιο καλε μου φιλε....!!! :)
Φοβερό φυσίγγι -φωτοβολίδα το NSI GM3 fast 32gr .
Μόνο σε ψηλές υγρασίες δυσκολεύεται .
Τόριχνε ένας φίλος στην τσίχλα (καλός παίκτης) κι'άρχισε να αραιώνει ο κόσμος σιγά -σιγά .
40 μ. πετούσε την τσίχλα στουπί .

Τόριχνε ένας φίλος στην τσίχλα (καλός παίκτης) κι'άρχισε να αραιώνει ο κόσμος σιγά -σιγά .
Εχω κατα ευχαριστηθει 500gr GM3 στημενα στα 28gr....θανατος...εχω ακομη 3 κουτακια...:confused:

Και αυτο σκοτωνει στα 40 μετρα ......Χωρις να ειναι μπουρλοτο Λαμπη μου !!! ;) :)

εικόνα_Viber_2020-10-17_08-57-12.jpg
εικόνα_Viber_2020-10-17_08-57-43.jpg
εικόνα_Viber_2020-10-17_08-58-13.jpg

Παιδιά μια γνώμη για τα percoso ενδιαφέρομαι για κούτα ποια είναι καλύτερα τα καινούρια η τα παλιά γιατί βρήκα και τα παλιά υπάρχουν γνώμες
τα παλιά υπάρχουν σε 6αρι η 7αρι η 8αρι;
αν θες απαντάς και με πμ
ευχαριστώ

Παιδιά μια γνώμη για τα percoso ενδιαφέρομαι για κούτα ποια είναι καλύτερα τα καινούρια η τα παλιά γιατί βρήκα και τα παλιά υπάρχουν γνώμες
Τα παλιά παρτα με κλειστά μάτια. Τα καινούρια δεν έτυχε ακόμα να τα ρίξω

Εγώ δεν το πιστεύω.
Ούτε εγώ δεν πιστεύω για τα προβλήματα που δημιουργεί στην υγεία των εργαζόμενων. Αν έλεγαν ότι οι διβασικές μολύνουν το περιβάλλον, ίσως αυτή η δικαιολογία να έπιανε.:p

Μπουρδες το νιτρο τους πηραζη???δηλαδη τα λιπασματα τα νιτρικα που ειναι και σε πιο μεγαλο ποσοστο νιτρου πος τα βγαζουν ακομα???ναχομε να λεμε.στο περου η πατριδα του καθαρου νιτρου εχουν θεμα???μην ακουο παπαριες ολα σημφεροντα ειναι να της πουλισουν μετα σαν χρυσο.τον πουλο θα παρουν.ενας εμπηρος οτη μπαρουτη και ναχη την κανη δολοφονο παντος καιρου.δεν χριαζομαστε ονοματα και θρυλους ολα μπουρδες.αν της ψαξης ολες σκοτωνουν παντου

Status
Not open for further replies.
Back