Θα σφάξω γλάρο...Δηλαδή είναι επίσημο, κουμπάρε;
Ευτυχώς η ποιοτική μας επικοινωνία θα συνεχιστεί.
Θα σφάξω γλάρο...Δηλαδή είναι επίσημο, κουμπάρε;
Καλά καλαμπόκια...Δηλαδή είναι επίσημο, κουμπάρε;
Αναλόγως τα κυνήγια που κανειςΔηλαδή είναι επίσημο, κουμπάρε;
ευτυχισμένο το 1997τα πυρκαλ τα Άρτεμις?
Αυτό το φυσίγγι το είχα ερωτευτεί στην τσίχλα.........Gemini LM και IC. Άλλα τσοκ δεν μπήκαν στο όπλο.
Το Lambro Tordo 30 έκανε τα καλύτερα σκοτώματα πάντως.
Είναι ντεμέκ μπουμ ρε? Ξέρεις κάτι?ευτυχισμένο το 1997
ξέρω ξέρω τα ντεμέκ πυρκαλ λες
δε γνωρίζω τίποτα φίλε, χαβαλέ κάνω να γελάσουμεΕίναι ντεμέκ μπουμ ρε? Ξέρεις κάτι?
ριξτο ρε παιδί μου να μας πεις! Είναι καλό το Άρτεμις?δε γνωρίζω τίποτα φίλε, χαβαλέ κάνω να γελάσουμε
για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις για το προϊόν.
Βρήκες γιάφκα με πυρομαχικά και σκέφτεσαι να φορτώσεις ?ριξτο ρε παιδί μου να μας πεις! Είναι καλό το Άρτεμις?
Τώρα που προλαβαίνουμε!Βρήκες γιάφκα με πυρομαχικά και σκέφτεσαι να φορτώσεις ?
Κάτι για αντάρτικο ακούγεται και ετοιμάζονταιΒρήκες γιάφκα με πυρομαχικά και σκέφτεσαι να φορτώσεις ?
B&P NIKE Νo8 φίλος μόνοριξτο ρε παιδί μου να μας πεις! Είναι καλό το Άρτεμις?
Που πήγαν τα λαμπρο βρε φίλε; Σε τραμπουκισε ο @Alex37 και φοβάσαι να μιλήσεις;B&P NIKE Νo8 φίλος μόνο
Τα ελιωνε με τα Lambro κ είπε να πάει σε κάτι νορμάλΠου πήγαν τα λαμπρο βρε φίλε; Σε τραμπουκισε ο @Alex37 και φοβάσαι να μιλήσεις;
Και αυτά που τουφεκούσα τις προάλλες έλιωναν. Στο γέλιο μάλλον από κάτι πορτοκαλί που τους έριχναΤα ελιωνε με τα Lambro κ είπε να πάει σε κάτι νορμάλ
Παράγονται ακόμα? Αν ναι, πού μπορώ να βρω?εριξε κανενας πυρκαλ φετινα?
καρδαρας ,ρουμελιωτης,δουβης.Παράγονται ακόμα? Αν ναι, πού μπορώ να βρω?
Κι όμως έχω κάνει πολύ καλά κυνήγια με τα πορτοκαλί! Ο κουμπάρος μου (φοβερό τουφέκι πραγματικά) δεν τα αλλάζει με τίποτα! Τώρα βέβαια θα μου πεις, γιατί ρίχνεις τότε Β&Ρ... Μυστήριο κεφάλαιο τα φυσίγγια!!!Και αυτά που τουφεκούσα τις προάλλες έλιωναν. Στο γέλιο μάλλον από κάτι πορτοκαλί που τους έριχνα