Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κι όμως έχω κάνει πολύ καλά κυνήγια με τα πορτοκαλί! Ο κουμπάρος μου (φοβερό τουφέκι πραγματικά) δεν τα αλλάζει με τίποτα! Τώρα βέβαια θα μου πεις, γιατί ρίχνεις τότε Β&Ρ... Μυστήριο κεφάλαιο τα φυσίγγια!!!
Φίλος τα έριχνε χρόνια και είπα να πάρω να δοκιμάσω. Ποτέ ξανά όμως. Και αυτός τα χάρισε.

Φίλος τα έριχνε χρόνια και είπα να πάρω να δοκιμάσω. Ποτέ ξανά όμως. Και αυτός τα χάρισε.
Και εγώ σε παλιές παρτίδες αναφέρομαι. Τουλάχιστον 3-4 χρόνια πριν. Απ' όταν άρχισα να δουλεύω b&p δεν ξανά έψαξα για τσιχλοφυσιγγα

ξέρω ότι υπήρχαν κάποια εκατομμύρια αδιάθετα φυσίγγια, στις αποθήκες της πυρκαλ...τώρα αν βρέθηκε τρόπος και τα κυκλοφόρησαν στην αγορά...δεν το γνωριζω
Αυτό έγινε. Εκατό χιλιάδες φυσίγγια, όχι εκατομμύρια... Κυρίως υλικά υπήρχαν πολλά, οπότε θα δούμε αρκετά φυσίγγια σε κάλυκα ΠΥΡΚΑΛ το ερχόμενο χρονικό διάστημα.

ξέρω ότι υπήρχαν κάποια εκατομμύρια αδιάθετα φυσίγγια, στις αποθήκες της πυρκαλ...
Κατάλαβα...
Θα αυξάνεται η τιμή τους, επειδή αυξήθηκε το μολύβι και το πλαστικό .sarcastic.
Κι ας είναι φτιαγμένα δέκα δεκαπέντε χρόνια πίσω
Όλα τα έχουμε δει ...
Σαν τα σκονισμένα κουτάκια στα ράφια που πάει το ανέβασμα σύννεφο
αρκετά φυσίγγια σε κάλυκα ΠΥΡΚΑΛ το ερχόμενο χρονικό διάστημα.
Έχω δει πολλά ρουμελιώτικα

Εγώ έχω ακούσει ότι κάποιοι κάλυκες κόβουν πάφυλα.
Μπορεί να βρήκαν κάλυκες και να τα γεμίζουν με ότι να ναι.

Αν δεν ανοίξεις δεν μπορείς να ξέρεις.
Εγώ πάντως δεν αγοράζω ... προτιμώ να ρίξω φυσίγγι με λιγότερο δολοφονικό κύρος.

Αυτό έγινε. Εκατό χιλιάδες φυσίγγια, όχι εκατομμύρια... Κυρίως υλικά υπήρχαν πολλά, οπότε θα δούμε αρκετά φυσίγγια σε κάλυκα ΠΥΡΚΑΛ το ερχόμενο χρονικό διάστημα.
Κ οχι μονο...κ σε γνωστα εμπορικα, στην πορεια, θα βρειτε πυριτιδες της εποχης...

Τι "χρόνο ραφιού" έχουν άραγε οι πυρίτιδες πριν αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους;
Εξαρτάται πολύ από τις συνθήκες αποθήκευσης.
Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί χρόνο ... και ακόμα χειρότερα απόδοση μετά τον χρόνο αυτό.

20ετία πάντως για καλά αποθηκευμένα πυρομαχικά θα έλεγα είναι το δικό μου όριο.
Ίσως κάνω λάθος.

Και σε 30 χρόνια πάντως δεν θα φοβόμουν να τα ρίξω ... έχω ρίξει δηλαδή ...
Για φυσίγγια γεμισμένα μιλάω.

Status
Not open for further replies.
Back