Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
1) lepre
2) gm3 (ήταν το αγαπημένο μου καποτε για τσιχλα)
3) 9βολο με μπαφερ. Αυτό δεν με πούλησε σε θήραμα αλλά ήθελα να ανάψω τσιγάρο και έπρεπε πρώτα να τινιαξω το αναπτήρα να ξεμπουκωσει απ το μπαφερ και μετά να ανάψω 🤣
Το lepre 37 gr λές όχι το νέο 38 γρ φαντάζομαι .
Δέν κρατούσε τους λαγούς ή ήταν πολύ κλειστό για τα μέρη πάνω που κυνηγάτε ;

Το προηγούμενο το lepre δεν μου άρεσε ούτε εμένα, δεν τους κρατούσε καλά ίσως κ στο όπλο να μην ταίριαζε πολύ αλλα δεν είχα ρίξει για κατανομη.το νέο δεν το έχω ρίξει.

Το προηγούμενο το lepre δεν μου άρεσε ούτε εμένα, δεν τους κρατούσε καλά ίσως κ στο όπλο να μην ταίριαζε πολύ αλλα δεν είχα ρίξει για κατανομη.το νέο δεν το έχω ρίξει.
Απίστευτα και τα δύο απλά πολύ σφιχτά και πολλοί τις αστοχίες τους τις χρεώνουν στο φυσιγγιο

Μάλλον θα είναι ευαίσθητοι οι λαγοί που τουφεκαω εγώ και ψοφάνε εύκολα δεν τους πιάνει η υπερδιατρηση τους δικούς μου. δηλαδή θα την φαει ο λαγος τραβέρσα, θα τους σπάσουν τα πλευρά απ την μία μεριά, θα τρυπήσουν τα όργανα του, θα τρυπήσουν κι απ την άλλη μεριά τα πλευρά του και θα συνεχίσει? Ούτε τα πόδια δεν θα κλωτσησει φίλε μου. Λογικά όταν ο λαγος συνεχίζει έχει πάρει ένα δύο ανεμόσκαγα και αυτά όχι σε ζωτικό σημείο. Για τα γκολντεν γουινγκ δεν ξέρω. Είμαστε μαλωμένοι με την nsi δεν μιλιωμαστε :cool:
Μάλλον σε βάζουν σε κάποιο πόστο και τουφεκας σε νορμάλ αποστάσεις η υπερδιατρηση συμβαίνει με το σκληρό σκαι κοντά δεν ξέρω γιατί τα παραφράζετε αυτά που λέω όπως θέλετε εγώ έχω τέτοιες τουφεκιες γιατι πάω και καβαλα στα πέτρινα βουνα

Τι λες βρε Σταματη μου τωρα ???!!!!:)
Εδω ο αλλος..... εκει που εσυ νομιζεις οτι ειναι τα ορια σε μετρα του λαγου...τον κοβει στα δυο...αλλου
κεφαλι...και αλλου το σωμα ........και εσυ δεν εχεις δει υπερδιατρηση στον λαγο ????!!!:D
Μαλλον δεν θα θα εισαι καλος κυνηγος οπως ειπε και σε μενα φιλε !!:)
Με φυσιγγιο Golden Wing - Ν4 .

ΥΓ, Φιλε τα παραγγειλα....περιμενω να μου τα στειλουν ....να δω το Σουπερ φυσιγγιο !! :)
Που τα βρήκες?

Παιδιά ένα φετινό περιστατικό σε πολύ ζέστη και άπνοια ρίχνω σε μια πέρδικα που κατέβαινε σφαίρα από βουνό εγώ καταποταμα.... της ρίχνω από κάτω προς τα πάνω άλλα όχι ρουαγιαλ με κάποια γωνία

απόσταση κάπου 17-18 μέτρα δεν πήγα καλά πάνω στο πουλί παρόλα αυτά βλέπω ότι περνει κεντρικά στο σώμα και ξετρυπαει από πάνω γιατί φεύγουν πούπουλα προς τα πάνω

Το πουλί συνεχίζει 30 μέτρα ισιώνει γιατί τελείωσε η κατηφόρα και ξαφνικά σβήνει και πέφτει τελείως κάθετα ούτε κουνιόταν ούτε φτερουγιζε πέφτοντας

Πάω το πιάνω είχε όντως 2 τραύματα ένα κέντρο που βγήκε πάνω στην ράχη και ένα ρίζα στο λαιμό και τα 2 Διαμπερή.

Ναι ήταν υπερδιατρηση αλλά ήταν και 2 μόνο σκάγια νο7. 5 αν έμεναν μέσα θα έπεφτε αμέσως? Αν ήταν λίγο χαμηλότερη η ταχύτητα θα έπεφτε αμέσως?

Δεν έχω ιδέα

Αν έτρωγε αλλά 2 σκάγια θα έπεφτε αμέσως? πιθανός ναι

to παλιο η το καινουργιο?

Δεν το είχα παρει για μενα. Το είχα παρει για τον πατερα μου γιατί ήθελε σονι και καλά ενα με 3αρια σκάγια. Θα του πάρω αυτό λέω που είναι και καλά εξειδικευμένο για λαγο. Καλό θα είναι. Ποιο πολλά καντήλια δεν έχω ακούσει ποτέ.....

Παιδιά ένα φετινό περιστατικό σε πολύ ζέστη και άπνοια ρίχνω σε μια πέρδικα που κατέβαινε σφαίρα από βουνό εγώ καταποταμα.... της ρίχνω από κάτω προς τα πάνω άλλα όχι ρουαγιαλ με κάποια γωνία

απόσταση κάπου 17-18 μέτρα δεν πήγα καλά πάνω στο πουλί παρόλα αυτά βλέπω ότι περνει κεντρικά στο σώμα και ξετρυπαει από πάνω γιατί φεύγουν πούπουλα προς τα πάνω

Το πουλί συνεχίζει 30 μέτρα ισιώνει γιατί τελείωσε η κατηφόρα και ξαφνικά σβήνει και πέφτει τελείως κάθετα ούτε κουνιόταν ούτε φτερουγιζε πέφτοντας

Πάω το πιάνω είχε όντως 2 τραύματα ένα κέντρο που βγήκε πάνω στην ράχη και ένα ρίζα στο λαιμό και τα 2 Διαμπερή.

Ναι ήταν υπερδιατρηση αλλά ήταν και 2 μόνο σκάγια νο7. 5 αν έμεναν μέσα θα έπεφτε αμέσως? Αν ήταν λίγο χαμηλότερη η ταχύτητα θα έπεφτε αμέσως?

Δεν έχω ιδέα

Έπαθα και γω έτσι φίλε μου φέτος αλλά εμένα είχε 17 σκάγια μετρημένα διαμπερές και δεν έπεσε επιτόπου και ήταν Ν7

Δεν έχω ιδέα

Η κλασική περίπτωση υπερδιατρησης είναι αυτή που περιγράφεις, μικρή σχετικά απόσταση, σκληρά σκάγια μεγάλης ταχύτητας, λίγα αλλά διαμπερή τραύματα που δεν βρίσκουν πολύ καίρια σημεία και το θήραμα φεύγει φαινομενικά αλωβητο και μετά από λίγο πέφτει μακριά όταν από την αιμορραγία παύει να αιματωνεται ο εγκέφαλος.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τόσο ψιλά είτε βλέπω είτε δεν βλέπω. 🤣
Καλά πάνε! Στα κιρκιρια και στο ημερήσιο μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους καλοφτιαγμένα 7αρια, ειδικά στις πρώτες μέρες που ανοίγει το υδρόβιο. Τώρα με τα νέα δεδομένα να δω τι θα κάνουμε!!

Εχω πολυ καλους φιλους .....που εχουν το συγκεκριμενο οπλο που παιρνει τα κεφαλια απο τους λαγους...
και θα το δωσουν για τις δοκιμες μου !!! ;) :)
Βάρα πρώτα στα 36 και μετά στα 136.
Πάω στοίχημα ότι στην δεύτερη απόσταση δεν θα πετυχαίνεις τον στόχο γιατί δεν θα σημαδεύεις καλά.
Είναι αντιθετοαντιστροφικό το τσοκ τους ... τα σκάγια μετά από μια απόσταση πυκνώνουν. :cool:

Εγώ πήρα αυτά για να παίξω λίγο

View attachment 69001

View attachment 69002

Έεεε ρε και με πάρει χαμπάρι ο Άλεξ ...
Το 2ο δίνει θηράματα και με αρκετά κακή σκόπευση μέχρι τα 20-25 μέτρα.

Το 1ο θέλω να το δοκιμάσω και εγώ, γιατί απ' ότι καταλαβαίνω, θα μου κάνει!😛🤣

Status
Not open for further replies.
Back