Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλά πάνε! Στα κιρκιρια και στο ημερήσιο μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους καλοφτιαγμένα 7αρια, ειδικά στις πρώτες μέρες που ανοίγει το υδρόβιο. Τώρα με τα νέα δεδομένα να δω τι θα κάνουμε!!
Από 8άρι το έκανες 7άρι τώρα ... άμα σε πιέσω λίγο ακόμα θα το κάνεις 5άρι 🤣
😍😍😍

Μάλλον σε βάζουν σε κάποιο πόστο και τουφεκας σε νορμάλ αποστάσεις η υπερδιατρηση συμβαίνει με το σκληρό σκαι κοντά δεν ξέρω γιατί τα παραφράζετε αυτά που λέω όπως θέλετε εγώ έχω τέτοιες τουφεκιες γιατι πάω και καβαλα στα πέτρινα βουνα

'' Όταν ρίχνεις εκεί που οι άλλοι θεωρούν όριο και παίρνεις από αλλού το λαγό και από αλλού το κεφάλι η ψάχνεις τα μπροστά ποδια σου μοιάζει να έχει ανοίξει το φύσεκι?''

ΘΕΜΑ Κυνηγετικες Πυριτιδες .Σελιδα 194 ..Απαντηση 3.870 .

Αυτα εγραψες και ειπες. Ποιος παραφραζει τα οσα λες ??

ΥΓ. Να σου ακομα κατι...σαν ποιος μεγαλος σε ηλικια που ειμαι απο εσενα .
Ο αντρας δεν χανει τον ανδρισμο του εαν πλυνει τα πιατα της γυναικας του οταν αυτη δεν μπορει....τον χανει οταν γινεται κοτα...και δεν παραδεχεται τα λαθη του....και προσπαθει να τα μπαλωσει λεγοντας στους αλλους
οτι δεν ειναι καν κυνηγοι...και χιλιες δυο αλλες δικαιολογιες....
Και τωρα...απο ''τσαμικο'' μας το γυριζεις στο ''χουλα - χουπ'' και η οριακη βολη...εγινε ξαφνικα καβαλα
στα σκυλια !!
Αυτος εισαι...

Ολοι μας κανουμε λαθη....Αλλα οι αντρες...ξερουν να αναλαμβανουν τα λαθη τους και ζητανε
συγνωμη !!!
:cool:

Συγνωμη για το topic.

Βάρα πρώτα στα 36 και μετά στα 136.
Πάω στοίχημα ότι στην δεύτερη απόσταση δεν θα πετυχαίνεις τον στόχο γιατί δεν θα σημαδεύεις καλά.
Είναι αντιθετοαντιστροφικό το τσοκ τους ... τα σκάγια μετά από μια απόσταση πυκνώνουν. :cool:

Για παρτη μας θα το κανω....Λες να τρωω κουτοχορτο....και πιστευω τις αερολογιες του καθενος
που θελει να παιξει κυνηγαρας ....και να πουλησει ''μουρη'' ??
Θα κανω και παρουσιαση οταν τα παραλαβω !!

Για παρτη μας θα το κανω....Λες να τρωω κουτοχορτο....και πιστευω τις αερολογιες του καθενος
που θελει να παιξει κυνηγαρας ....και να πουλησει ''μουρη'' ??
Θα κανω και παρουσιαση οταν τα παραλαβω !!
Kάποια στιγμή είχα γράψει ότι τις δοκιμές τις βλέπω σαν "παιχνίδι".
Για μένα ίσως αφού δεν ρίχνω πολλά τέτοια φυσίγγια.

Δεν είναι καθόλου παιχνίδι όμως, ακόμα και αυτές που γίνονται μόνο στο χαρτί ... χωρίς να μετράς διάτρηση.
Δεν είναι παιχνίδι ούτε και με εμπορικά που είναι ασταθή.
Σου δίνουν το μισό της πληροφορίας δηλαδή κατανομή και συγκέντρωση φυσικά στις συνθήκες που θα γίνουν.

Απομυθοποιούν επίσης πολλά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα.
Οπότε συνεχίζουμε απτόητοι.

ps
Νίκο δεν τα λέω σε εσένα 👍

Εχω πολυ καλους φιλους .....που εχουν το συγκεκριμενο οπλο που παιρνει τα κεφαλια απο τους λαγους...
και θα το δωσουν για τις δοκιμες μου !!! ;) :)
Μόνο εδώ δεν υπάρχει 391 optima ούτε για δείγμα.
Διαλέγει περιοχές μου φαίνεται.
Εκεί στα μέρη του @Χομπίστας... έχουν πέσει καμιά 30αριά.

ps
@Πάρης ξέρεις κανέναν να έχει ?
Ο μπαμ μπουμ τι Beretta έχει ?

'' Όταν ρίχνεις εκεί που οι άλλοι θεωρούν όριο και παίρνεις από αλλού το λαγό και από αλλού το κεφάλι η ψάχνεις τα μπροστά ποδια σου μοιάζει να έχει ανοίξει το φύσεκι?''

ΘΕΜΑ Κυνηγετικες Πυριτιδες .Σελιδα 194 ..Απαντηση 3.870 .

Αυτα εγραψες και ειπες. Ποιος παραφραζει τα οσα λες ??

ΥΓ. Να σου ακομα κατι...σαν ποιος μεγαλος σε ηλικια που ειμαι απο εσενα .
Ο αντρας δεν χανει τον ανδρισμο του εαν πλυνει τα πιατα της γυναικας του οταν αυτη δεν μπορει....τον χανει οταν γινεται κοτα...και δεν παραδεχεται τα λαθη του....και προσπαθει να τα μπαλωσει λεγοντας στους αλλους
οτι δεν ειναι καν κυνηγοι...και χιλιες δυο αλλες δικαιολογιες....
Και τωρα...απο ''τσαμικο'' μας το γυριζεις στο ''χουλα - χουπ'' και η οριακη βολη...εγινε ξαφνικα καβαλα
στα σκυλια !!
Αυτος εισαι...

Ολοι μας κανουμε λαθη....Αλλα οι αντρες...ξερουν να αναλαμβανουν τα λαθη τους και ζητανε
συγνωμη !!!
:cool:

Συγνωμη για το topic.
Καθόλου δικαιολογιες δεν είναι αυτά που σου λέω είναι αληθινές κυνηγετικες εμπειρίες τώρα αν κυνηγούσες θα τα είχες δει και στο κυνηγι δεν ειναι ολες οι βολες ουτε σρα 5 ουτε στα 60 τώρα ποιος είναι κοτα εγώ ή κάποιος που πετάγεται και βρίζει όλο τον κόσμο πίσω από την οθόνη και μετά προσπαθώντας να αποφύγει τις συνεπείες λέει για μπάλες κσι εξέδρες για να το γυρίσει στην πλάκα όλοι βλέπουν και κρίνουν άσχετα αν δεν στο λενε και όπως σου είπα και εχθές μην διαβάζεις ότι γράφω να μην συγχιζεσαι αφού είσαι και μεγάλος όπως λες εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σου ούτε πετάω μπηχτές σε όσα μηνύματα γράφω κάνε το ίδιο

ps
Εχει τόσο θυραμα εκεί πάνω που ρίχνεται όλοι 8+ και το ρίξετε στα μπενελλια 😅😅😅
Εμείς εδώ ντουφεκια και κηδεία 😉😉😉

Εχει τόσο θυραμα εκεί πάνω που ρίχνεται όλοι 8+ και το ρίξετε στα μπενελλια 😅😅😅
Εμείς εδώ ντουφεκια και κηδεία 😉😉😉
Φίλε χομπίστα, μακάρι να υπήρχε αφθονία θηράματος όπως κάποτε, και δεν θα μας έφταιγαν τα όπλα και τα φυσίγγια τόσο όσο τώρα! Από ένα σημείο και μετά, θα γινόταν όλα μηχανικά και η τσάντα θα γέμιζε!!

Φίλε χομπίστα, μακάρι να υπήρχε αφθονία θηράματος όπως κάποτε, και δεν θα μας έφταιγαν τα όπλα και τα φυσίγγια τόσο όσο τώρα! Από ένα σημείο και μετά, θα γινόταν όλα μηχανικά και η τσάντα θα γέμιζε!!
Σωστός οταν έχει θήραμα τουφεκας τις νορμάλ βολές και δεν είσαι αναγκασμένος να ρίχνεις σε κουκίδες γιατι ξέρεις ότι μπορεί και να μην δεις άλλες οπότε ζητάς το απόλυτο από τουφέκι και φυσιγγια

Όλα είναι πίσω από το κοντάκι 😉

ps
Beretta Team ....1048

Σωστός οταν έχει θήραμα τουφεκας τις νορμάλ βολές και δεν είσαι αναγκασμένος να ρίχνεις σε κουκίδες γιατι ξέρεις ότι μπορεί και να μην δεις άλλες οπότε ζητάς το απόλυτο από τουφέκι και φυσιγγια
Αυτό ακριβώς! Στο μεγάλο πέρασμα τσίχλας τον Οκτώβριο του 2021, έριχνα με ο,τι είχα από ένα σημείο και μετά. Μετά το πρώτο μισάωρο στα "στάνταρ" για να μην ξεμεινω, και μετά ότι είχα διαθέσιμο. Φέτος όμως, με τα ελάχιστα πουλιά, και βολές συχνά πάρα πολύ μακριά, σε κάποιες αστοχίες ξεκινούσε το γνωστό γαϊτανάκι "τι φταίει"!

Status
Not open for further replies.
Back