Μέτριο καλύτερα από Λάμπρο. Το α1. Tornto 30 για γλυκό καιρό. Και σούπερ τόρντο με την σαιπκαλησπερα παιδια, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το veloce 32 gr της lambro
Μέτριο καλύτερα από Λάμπρο. Το α1. Tornto 30 για γλυκό καιρό. Και σούπερ τόρντο με την σαιπκαλησπερα παιδια, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το veloce 32 gr της lambro
+Tordo 32gr, κλασικό, all around.Μέτριο καλύτερα από Λάμπρο. Το α1. Tornto 30 για γλυκό καιρό. Και σούπερ τόρντο με την σαιπ
Δεν μου αρέσει πλέον πολύ Κρότο και κλοτσημα για 32 ειδικά σε Γλυκό καιρό πιστεύω σκορποσκαγιαζει+Tordo 32gr, κλασικό, all around.
Έχω χρόνια να ρίξω "νέα" παρτίδα. Μέχρι το 2018 πήγαιναν καλά. Το 2021 που τα έριξα τελευταία φορά (παρτίδα '17-'18) καλά ήταν. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει για να είμαι ειλικρινής!Δεν μου αρέσει πλέον πολύ Κρότο και κλοτσημα για 32 ειδικά σε Γλυκό καιρό πιστεύω σκορποσκαγιαζει
Κάποτε ήταν καλύτερο
Δεν είναι πλέον καθόλου σταθερά, διαλέγουν καιρούς, πολλής κόσμος είναι δυσαρεστημένος, σε σχέση με το α1 είναι η μέρα με την νύχτα.Έχω χρόνια να ρίξω "νέα" παρτίδα. Μέχρι το 2018 πήγαιναν καλά. Το 2021 που τα έριξα τελευταία φορά (παρτίδα '17-'18) καλά ήταν. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει για να είμαι ειλικρινής!
Απ'όσο ακούω, έχει βγει καλό το Α1 32. Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα τότε! Γιατί σε 1 κουτί που είχα ρίξει όταν πρωτοβγηκε, δεν μπορούσα να το συνηθίσω.Δεν είναι πλέον καθόλου σταθερά, διαλέγουν καιρούς, πολλής κόσμος είναι δυσαρεστημένος, σε σχέση με το α1 είναι η μέρα με την νύχτα.
Είναι η α1 ταχυκαυστη λίγο παράξενη σε αίσθηση και εγώ δεν είμαι φανΑπ'όσο ακούω, έχει βγει καλό το Α1 32. Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα τότε! Γιατί σε 1 κουτί που είχα ρίξει όταν πρωτοβγηκε, δεν μπορούσα να το συνηθίσω.
Τέτοια γράφεις και μας έχουν πάρει αμπάριζαΑπανταει ο Μήτσος...
Εδω βλέπουμε τι γίνεται μετά από βολή σε μέλος της οικογένειας των κιχλιδων με πυρομαχικά μπροΛα....
View attachment 69528
Αυτα του ΣΤΌΚΑΣ και εγω που εχω φτιάξει δεν μου άρεσαν ποτέ...Τέτοια γράφεις και μας έχουν πάρει αμπάριζα
Δημήτρη αυτά τι λένε ?
Τα θέλω για extreme κοντινές αποστάσεις ... αντί απόχης ένα πράμα.
View attachment 69534
@Χομπίστας... μας βρήκα φυσίγγι αν δώσει το οκ ο Δημήτρης.
Ένα με ελικοειδή πάρε. Ριξτο με κύλινδρο.Τέτοια γράφεις και μας έχουν πάρει αμπάριζα
Δημήτρη αυτά τι λένε ?
View attachment 69534
View attachment 69535
80% θέλω να μου ρίξεις με αυτά μπας και πάρω καμιά κοντινή.Αυτα του ΣΤΌΚΑΣ και εγω που εχω φτιάξει δεν μου άρεσαν ποτέ...
Ίσως φταίει ότι έριχνα και λίγο ποιο μακριά τότε..
Και με αυτά Βασιλάκη πάλι 10% θα σου ρίξω για αυτό μην τρώγεσαι πάλι
Και εγώ τα ίδια στην αρχή ειμουν επιφυλακτικός.Είναι η α1 ταχυκαυστη λίγο παράξενη σε αίσθηση και εγώ δεν είμαι φαν
Αλλά δουλεύει
Τέτοια γράφεις και μας έχουν πάρει αμπάριζα
Δημήτρη αυτά τι λένε ?
View attachment 69534
View attachment 69535
Λέγε ρε ένα ... που θες να ξέρω φυσίγγι με ελικοειδή ?Ένα με ελικοειδή πάρε. Ριξτο με κύλινδρο.
Καλός ήρθες στο κλαμπ gorilla elix άλφα γκειμ ελίτ χρυση περδικαΛέγε ρε ένα ... που θες να ξέρω φυσίγγι με ελικοειδή ?
Μπαίνω σε αχαρτογράφητα νερά σε τόσα λίγα μέτρα.
Έλα ρε φίλε! Jordan διασποραςΛέγε ρε ένα ... που θες να ξέρω φυσίγγι με ελικοειδή ?
Μπαίνω σε αχαρτογράφητα νερά σε τόσα λίγα μέτρα.
Το Tordo 30 παλιότερα,έχω χρόνια να το ρίξω,μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις......Μέτριο καλύτερα από Λάμπρο. Το α1. Tornto 30 για γλυκό καιρό. Και σούπερ τόρντο με την σαιπ
Βαγγέλη?? Κανόνισε Βαγγέλη!!!Νοέμβρη με -4 βαθμούς π