Jordan....Κανονίστε να πάρω καμιά δεκαριά κουτιά ... 1 θέλω ... αποφασίστε να το παραγγείλω σήμερα.
Για τσίχλες το θέλω όχι για μαμούθ.
View attachment 69541View attachment 69542View attachment 69543
View attachment 69544
Jordan....Κανονίστε να πάρω καμιά δεκαριά κουτιά ... 1 θέλω ... αποφασίστε να το παραγγείλω σήμερα.
View attachment 69544
Μέχρι 20-22 μέτρα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι πιο ανοιχτό... Έχω ρίξει πολλά σε μπεκάτσες, μου αρέσει πολύ... Το εμπορικό με τη γρηγορότερη διασπορά είναι με διαφορά...Τέτοια γράφεις και μας έχουν πάρει αμπάριζα
Δημήτρη αυτά τι λένε ?
Τα θέλω για extreme κοντινές αποστάσεις ... αντί απόχης ένα πράμα.
View attachment 69534
View attachment 69535
@Χομπίστας... μας βρήκα φυσίγγι αν δώσει το οκ ο Δημήτρης.
Έχω κάτι υπερηχητικά πυραυλακια να σου δώσω να βάλεις μέσα στο φυσίγγι τέτοιου μεγέθους που έχουν θερμικό ανιχνευτή και θα κυνηγάμε το πουλί μέχρι να το πετύχουν.Κατσε βρεϊ.Εχω πατέντα σε εξέλιξη...View attachment 69549View attachment 69551
Δουλεύει σ όλα τα τσοκ, κ δεν χρειάζεται bar για να λειτουργήσει! Είναι ο μόνος διασπορεάς που χρησιμοποιώ από την εποχή του maxD. Τώρα κ σε ιδιογομωση....Μέχρι 20-22 μέτρα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι πιο ανοιχτό... Έχω ρίξει πολλά σε μπεκάτσες, μου αρέσει πολύ... Το εμπορικό με τη γρηγορότερη διασπορά είναι με διαφορά...
Κατσε βρεϊ.Εχω πατέντα σε εξέλιξη...View attachment 69549View attachment 69551
Βασίλη για κοντινές αποστάσεις δεν χαλάμε τώρα πια φυσίγγια. Σου βάζω στιγμιότυπο από το θερινό σεμινάριο της Benelli που παρακολούθησα και προτείνω ανεπιφύλακτα. Οι υποψήφιοι μπενελακιδες δηλώσετε ΤΏΡΑ συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Τέτοια γράφεις και μας έχουν πάρει αμπάριζα
Δημήτρη αυτά τι λένε ?
Τα θέλω για extreme κοντινές αποστάσεις ... αντί απόχης ένα πράμα.
View attachment 69534
View attachment 69535
@Χομπίστας... μας βρήκα φυσίγγι αν δώσει το οκ ο Δημήτρης.
Έτσι κι αλλιώς κοντινών αποστάσεων είναι τα beneli......... Για οδομαχίες και εκκαθάριση κτιρίων ότι πρέπει.........Βασίλη για κοντινές αποστάσεις δεν χαλάμε τώρα πια φυσίγγια. Σου βάζω στιγμιότυπο από το θερινό σεμινάριο της Benelli που παρακολούθησα και προτείνω ανεπιφύλακτα. Οι υποψήφιοι μπενελακιδες δηλώσετε ΤΏΡΑ συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πραγματικά ωραία ταινία!! Αλλά για τους ενδιαφερόμενους, υπάρχει και ο κανονισμός "ασκήσεις πυκνής τάξεως και λογχομαχία" οπότε διαβάζοντας τον κανονισμό και παρακολουθώντας το σεμινάριο, γλιτώνουν τα φυσίγγια διασποράς!!Βασίλη για κοντινές αποστάσεις δεν χαλάμε τώρα πια φυσίγγια. Σου βάζω στιγμιότυπο από το θερινό σεμινάριο της Benelli που παρακολούθησα και προτείνω ανεπιφύλακτα. Οι υποψήφιοι μπενελακιδες δηλώσετε ΤΏΡΑ συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μην παραγγείλεις.Θα τα πούμε την Κυριακή.Κανονίστε να πάρω καμιά δεκαριά κουτιά ... 1 θέλω ... αποφασίστε να το παραγγείλω σήμερα.
View attachment 69544
Σκάγια μέτρησες ή αυτοανακηρύχθηκες νικητής ?Έτσι κι αλλιώς κοντινών αποστάσεων είναι τα beneli......... Για οδομαχίες και εκκαθάριση κτιρίων ότι πρέπει.........
Τώρα με χρήση ξιφολόγχης λύνεται το πρόβλημα με τα κοφτερά..........
ΟΚ ελπίζω να μην ρίχνει καρεκλοπόδαρα ...Μην παραγγείλεις.Θα τα πούμε την Κυριακή.
....ωωωχχχ...Φυσίγγια NSI GM3 FAST γνωμες και σχόλια
Γιατί ωωωχχ....ωωωχχχ...
Παρακολούθησε το θέμα ως το βραδυ και θα καταλάβεις....Γιατί ωωωχχ
Παρακολούθησε το θέμα ως το βραδυ και θα καταλάβεις....
Υ.Γ. Καλοπροαίρετα το ειπα το "ωωωχχχχ"...
Ειδικά στα τσιχλοφυσιγγα του εμπορίου είναι πολύ συνηθισμένο το ωχ ωχ ωωωωωωχχχχχχ!!!!Oπως και να το πεις.....κολοπροαιρετα ή μη....παραμενει το ωχ ωχ ωωωχχχχ!!!!
Πλακα κανω,,,δεν τα ξερω τα φυσιγγια !!!
Ειδικά στα τσιχλοφυσιγγα του εμπορίου είναι πολύ συνηθισμένο το ωχ ωχ ωωωωωωχχχχχχ!!!!
Όταν μας τύχει κάποια "καλή" παρτίδα, το ωχ είναι επιφώνημα θαυμασμού. Όταν όμως δεν τραβάει,το ωωωωχχχ τα λέει όλα!!!Να εισαι καλα βρε φιλε....Ωχ ειπα....την εγραψα την ''παπατζα'' μου....
Τι θελω και μιλαω ( ? ) εφοσον εχω αγνοια απο εμπορικα....καμια φορα ''παρασυρομαι'' απο την μαρκα !!!