Το τρίτο λέμε σε ν10Κανονίστε να πάρω καμιά δεκαριά κουτιά ... 1 θέλω ... αποφασίστε να το παραγγείλω σήμερα.
Για τσίχλες το θέλω όχι για μαμούθ.
View attachment 69541View attachment 69542View attachment 69543
View attachment 69544
Κανονικά πάρε ...... Τι τα θέλεις τα διασποράς??????Κανονίστε να πάρω καμιά δεκαριά κουτιά ... 1 θέλω ... αποφασίστε να το παραγγείλω σήμερα.
View attachment 69544
Κάτι πιο εκλεκτό............(θυμάστε την ταινία με τον Φερμα και τον Βέγγο σερβιτόρο ??????)Το τρίτο λέμε σε ν10
Έχω βάλει κάνη από optima τώραΚανονικά πάρε ...... Τι τα θέλεις τα διασποράς??????
Αφού έχεις όπλο διασποράς.........
Δεν κάνει για τις μαύρες.........Έχω βάλει κάνη από optima τώρα
Έχω βάλει κάνη από optima τώρα
Σταματήστε ρε! Θέλω να πιώ νερό!Δεν κάνει για τις μαύρες.........
Ιδανική !!! Για αυτό την έβαλα ...Δεν κάνει για τις μαύρες.........
Έχω δει 3αρα σε φασσες με αυτά!! Μπορεί να μην έπεσε καμιά, αλλά τα τσιμπούρια και τα φτερά σίγουρα έπεσαν! Και μετά να φωνάζω στον κουμπάρο μου να αλλάξει φυσίγγια και να βάλει χοντρά σκάγια!!!!Τέτοια γράφεις και μας έχουν πάρει αμπάριζα
Δημήτρη αυτά τι λένε ?
Τα θέλω για extreme κοντινές αποστάσεις ... αντί απόχης ένα πράμα.
View attachment 69534
View attachment 69535
@Χομπίστας... μας βρήκα φυσίγγι αν δώσει το οκ ο Δημήτρης.
Είδες χάλασε κι αυτή με το που ακούμπησε σε κορμό benelli........Ιδανική !!! Για αυτό την έβαλα ...
Είχα πάρει 5-6 ψαρονια πάρα πολύ μακριά, αλλά όντως ξενίζει λίγο. Όπως και να έχει, θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα!Είναι η α1 ταχυκαυστη λίγο παράξενη σε αίσθηση και εγώ δεν είμαι φαν
Αλλά δουλεύει
Στης τσίχλες.Είχα πάρει 5-6 ψαρονια πάρα πολύ μακριά, αλλά όντως ξενίζει λίγο. Όπως και να έχει, θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα!
Να πιείς τσάι που το έχετε σε αφθονία εσείς οι berettaδες ή είναι μόνο για κέρασμα;Σταματήστε ρε! Θέλω να πιώ νερό!
Κατσε βρεϊ.Εχω πατέντα σε εξέλιξη...Κανονίστε να πάρω καμιά δεκαριά κουτιά ... 1 θέλω ... αποφασίστε να το παραγγείλω σήμερα.
View attachment 69544
Καλό φαίνεται, το δοκίμασες? Μήπως κόβεται με την τουφεκιά?Κατσε βρεϊ.Εχω πατέντα σε εξέλιξη...View attachment 69549View attachment 69551
Ναι εννοείται στις τσίχλες! Αν τα είχα στα περάσματα του 2021, τότε θα έβγαζα ασφαλές συμπέρασμα, αλλά ήταν ίσως το μόνο κουτί φυσίγγια που δεν είχα πάρει μαζί μου. Πάντως, το 34αρι Α1, που το έχω ρίξει αρκετές φορές, μόνο όταν πέφτει η θερμοκρασία δουλεύει καλά. Σε νορμάλ καιρό είχα ξεπουπουλιασματα (ακόμα θυμάμαι κάτι κυργιαρινες να αφήνουν σύννεφο φτερά και να συνεχίζουν κανονικά).Στης τσίχλες.
Έχω φτιάξει ένα με s4,αλλά δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω.Ο πυρήνας απ'το βύσμα,εχει αρκετό ψωμί. Βλέποντας και κάνοντας..Καλό φαίνεται, το δοκίμασες? Μήπως κόβεται με την τουφεκιά?
Για εμένα ψάχνει σετ απ ο φιλοςΚατσε βρεϊ.Εχω πατέντα σε εξέλιξη...View attachment 69549View attachment 69551
.....δεν κάνεις αποχή καλύτερα...αντί απόχης ένα πράμα.
Jordan να παρεις...που εχει κ την "κακιά" μελαχρινή της B&P.Κανονίστε να πάρω καμιά δεκαριά κουτιά ... 1 θέλω ... αποφασίστε να το παραγγείλω σήμερα.
View attachment 69544