Δεν κάνει για καλό καιρό. Εμένα δεν μου αρέσει πολύ δυνατό είναι και χωρίς λόγο, πολλά ζωντανά, θέλει πλέον κλειστό τσοκ. Για μένα είναι παρόμοιο τώρα σαν το λαμπρό τορντο 32.Φυσίγγια NSI GM3 FAST γνωμες και σχόλια
Δεν κάνει για καλό καιρό. Εμένα δεν μου αρέσει πολύ δυνατό είναι και χωρίς λόγο, πολλά ζωντανά, θέλει πλέον κλειστό τσοκ. Για μένα είναι παρόμοιο τώρα σαν το λαμπρό τορντο 32.Φυσίγγια NSI GM3 FAST γνωμες και σχόλια
Δεν κάνει για καλό καιρό. Εμένα δεν μου αρέσει πολύ δυνατό είναι και χωρίς λόγο, πολλά ζωντανά, θέλει πλέον κλειστό τσοκ. Για μένα είναι παρόμοιο τώρα σαν το λαμπρό τορντο 32.
Είναι και άλλοι τρελοί σαν εμένα!Αυτο που εχω προσεξει σε σενα....Δεν εχεις αφησει κουτι για κουτι και μαρκα για μαρκα στο ραφι !!!
Τα εχεις δοκιμασμενα ολα ...και εχεις αποψη....και ειλικρινα σου βγαζω το καπελο και σε παραδεχομαι !!!
Είναι και άλλοι τρελοί σαν εμένα!
Δεν ξέρω τι έχουν κάνει σε αυτό και δεν τραβάει σε κανένα καιρό πολύς βροντος και τα πουλιά όλα ζωντανά ειναι βεβαια σφιχτο αλλα τι να το κανεις καμία σχέση με το παλιό gm3 και στην τιμή που έχει δεν αξίζει με τιποταΦυσίγγια NSI GM3 FAST γνωμες και σχόλια
Εεε είπατε κάτι?!?!?!?!!!!!Είναι και άλλοι τρελοί σαν εμένα!
Εεε είπατε κάτι?!?!?!?!!!!!
Δεν παίζεται αυτός ... άστονΙσως να υπαρχουν....και μην το προσεξα....Εσυ ομως τα εχεις περασει ολα απο ψιλο κοσκινο...και δεν
στο λεω για να σου ''χα'ι'δεψω τ'αυτιά''....το λεω γιατι το βλεπω....δεν σου εχει ''γλυτωσει΄΄ φυσιγγιο !!!
Νομίζω σου χρειάζεται λίγο τσάι να ηρεμήσεις..........Σκάγια μέτρησες ή αυτοανακηρύχθηκες νικητής ?
Κάτσε δεν έχω προλάβει να δω τις αλχημείες που έχεις κάνει
Πάντως είδα μερικές τουφεκιές με ιδιογόμωση και δεν έφταναν το 85% που βγάζει η optima με απλά εμπορικά
Θα τον κεράσω εγώ βαλεριάναΝομίζω σου χρειάζεται λίγο τσάι να ηρεμήσεις..........
Ούτε για κακό καιρό κάνει, τουλάχιστον στην περιοχή μου ! Πολύ αίμα και ακριβό γιατί είναι nsi !!!!Δεν κάνει για καλό καιρό. Εμένα δεν μου αρέσει πολύ δυνατό είναι και χωρίς λόγο, πολλά ζωντανά, θέλει πλέον κλειστό τσοκ. Για μένα είναι παρόμοιο τώρα σαν το λαμπρό τορντο 32.
Νομίζω σου χρειάζεται λίγο τσάι να ηρεμήσεις..........
Ποιά εταιρεία κερνάει κάτι σε αλκοόλ να την προτιμήσουμεΘα τον κεράσω εγώ βαλεριάνα
Και με Μπενέλι κιόλας
Σωστός!Ποιά εταιρεία κερνάει κάτι σε αλκοόλ να την προτιμήσουμε
Με τσάι μόνο δεν βγαίνει, μας τίναξε στομάχι και νευρικό σύστημα
Και ριχνει και την λίμπιντο!Σωστός!
Χώρια που φέρνει συχνοουρια!
Εγκυκλοπαίδεια είναι ο μπαγασας δε μπορείς να πεις και τίποτα μπαμ στο ταπωνειΑυτο που εχω προσεξει σε σενα....Δεν εχεις αφησει κουτι για κουτι και μαρκα για μαρκα στο ραφι !!!
Τα εχεις δοκιμασμενα ολα ...και εχεις αποψη....και ειλικρινα σου βγαζω το καπελο και σε παραδεχομαι !!!
Εγκυκλοπαίδεια είναι ο μπαγασας δε μπορείς να πεις και τίποτα μπαμ στο ταπωνει
Αν κρίνω από αυτά που λέει ο Βασίλης μάλλον η benelli τους κάνει συνεδρίες με αλκοόλ...........Ποιά εταιρεία κερνάει κάτι σε αλκοόλ να την προτιμήσουμε
Με τσάι μόνο δεν βγαίνει, μας τίναξε στομάχι και νευρικό σύστημα
Όλες κερνάνε και όλες κερνιούνταιΑν κρίνω από αυτά που λέει ο Βασίλης μάλλον η benelli τους κάνει συνεδρίες με αλκοόλ...........
Σιγά μην πτωχεύσει από τα πολλά κεράσματα!Όλες κερνάμε και όλες κερνιούνται
Με εξαίρεση την Browning που μόνο κερνάει
Μπα.ολες το ίδιο ρίχνουν......... Το χουμε αποδείξει αυτό.........Όλες κερνάμε και όλες κερνιούνται
Με εξαίρεση την Browning που μόνο κερνάει