Εγώ με μείον (Πόσο πιο κρύο) γελαγανε και η πέτρες! Ανάθεμα και να έπεσε μια Φασσα ξερή!( και στα μπασιματα τα ίδια)
Εσένα όλο ζωντανά πέφτουν μήπως να το κοιτάξεις λίγο ?
Εγώ με μείον (Πόσο πιο κρύο) γελαγανε και η πέτρες! Ανάθεμα και να έπεσε μια Φασσα ξερή!( και στα μπασιματα τα ίδια)
Ακριβώς!! Μου έχουν τύχει φυσίγγια που πραγματικά είχαν άριστη ποιότητα υλικών, κατανομή και διάτρηση και απλά δεν με βόλευαν ίσως λόγω ταχυτήτων. Ότι ξύριζαν δεν χρειαζόταν ερώτηση, γιατί ο,τι χτυπούσε, δεν φύτρωνε μαλλί. Άρα, το θέμα είναι να βολεύει τον κυνηγό - σκοπευτή!!! Γιατί αν τα σκάγια δεν πάνε εκεί που πρέπει, τότε δώρον αδωρον...Μην μου κάνεις ερωτήσεις ψέματα να μην σου πω... Που έλεγε κ ο Ζιώγαλας....
Κάπου ταιριάζει αυτή η φράση κ στο κυνηγετικό φυσιγγι είτε προκειται για Ελληνικό είτε για Αμερικανικο......
Εγώ κ ο καθένας μπορεί να σου πουμε οτι ειναι πολυ καλα φυσίγγια κ εσυ να διαπιστώσεις οτι σου είπαμε....ψέματα...
Και το ακριβώς αντίθετο........
Όποτε.....
Αυριο το βράδυ κ μεθαυριο ρίξε..mefisto και μόνο αν τα δοκιμάσεις κ δεν σου κάνουν τα κρατάς για το επομενο.... Πασχα
Κορυφαία 34αρια!!!!!!!!!!!!!Αποκλείεται! Δεν σε πιστεύω! Σταματηηηηηη ( και εγώ μαζί σου αρχηγέ μου!)
Σε κρύο και υγρασία δουλεύει άψογα! Όχι στην έναρξη προφανώς... Έναρξη μέχρι περάσματα Οκτωβρίου το ΜΒ 32 πάει πολύ καλάΌλοι το έχουμε παθει κ σε οποιοδήποτε θηράματα κ δεν σημαίνει απαραίτητα "σκάρτο" φυσιγγι.....
Μα μια μπεκάτσα τουφεκιζεται κοντά..
Ναι αλλά αυτό ακριβώς μπορεί να είναι κ αιτία σε κάποιες περιπτωσεις......
Έχουν σημασία κ τα τραυματα.....
Πολυσύνθετο κομμάτι το (κάθε) φυσιγγι κ η απόδοση του....
Φαντάσου ότι το f2 34γρ θεωρείται το best seller της b&p......
Η γνωμη που είχα σχηματίσει καποτε είναι πως αν κ μαλακό φυσιγγι δεν αγαπάει τις μερες με πολυ ζέστη....
Ε τώρα κάποιος μπορεί να που πει τι λες ρε, εγώ με αυτό εκαψα τα τρυγόνια τον Άυγουστο.....
Αυτά έχουν τα φυσίγγια.......
(....Ατιμο πραγμα διάλεξα να αγαπήσω.......)
Εγώ πάντως φίλε Άλεξ, έχω να σου προτείνω Lambro για όλα σου τα κυνήγια, καθώς και Β&Ρ!!! Έχουν τεράστια γκάμα, που θα σε καλύψουν πλήρως, με αναλυτικές πληροφορίες στις ιστοσελίδες τους!!!!Γιατί παίρνεις Κινέζικα γι'αυτό,με Κοκκινογένη πέφτουν ξερά.
Το κοίταξα! Πότε ξανά b&p!!!Εσένα όλο ζωντανά πέφτουν μήπως να το κοιτάξεις λίγο ?
Καλά, αν βρεθούμε σε κάνα τσιχλοκαρτερο, θα σου δώσω να ρίξεις Β&Ρ ΜΒ classic ή F2 classic και θα δεις ότι ούτε ξεπουπουλιασματα ούτε τραυματισμένα θα έχεις!!!!!Το κοίταξα! Πότε ξανά b&p!!!
Κτυπά και άλλο, θα το αντέξω! Σταματηηηη!!! Πόσο ακόμα!Κάποτε αυτά τα f2 classic 34 τα είχα βρεί φθηνά και είχα παρει 2-3 κουτιά, τελικά έριξα ένα κουτί και δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσα να χτυπήσω τίποτα. Τελικα τα δωσα στον πατέρα μου τα μπερδεψε με αλλα και δεν μάθαμε ποτέ αν εφταιγα εγώ ή τα φυσίγγια!
Eley Alphamax 34gr 7αρια είπαμεΚορυφαία 34αρια!!!!!!!!!!!!!
Μην πίνεις πολύ παιδί μου τέτοιες μέρες!!!Καλά, αν βρεθούμε σε κάνα τσιχλοκαρτερο, θα σου δώσω να ρίξεις Β&Ρ ΜΒ classic ή F2 classic και θα δεις ότι ούτε ξεπουπουλιασματα ούτε τραυματισμένα θα έχεις!!!!!
Καταπληκτικά πράγματι, και δουλεύουν και στη ζέστη! Δυστυχώς δεν τα έχουν πλέον εδώ (έχουν 32γρ και 36γρ σε ν7)Eley Alphamax 34gr 7αρια είπαμε
Άντε καλά τότε!!Μην πίνεις πολύ παιδί μου τέτοιες μέρες!!!
Έχω κάτι λίγα αν τα θές αφού τα έχεις καημόΚαταπληκτικά πράγματι, και δουλεύουν και στη ζέστη! Δυστυχώς δεν τα έχουν πλέον εδώ (έχουν 32γρ και 36γρ σε ν7)
Καλύτερα με περούκα κάτω από γέφυρα!Εγώ πάντως φίλε Άλεξ, έχω να σου προτείνω Lambro για όλα σου τα κυνήγια, καθώς και Β&Ρ!!! Έχουν τεράστια γκάμα, που θα σε καλύψουν πλήρως, με αναλυτικές πληροφορίες στις ιστοσελίδες τους!!!!
Μια φορά είχα πάρει Eley παρασυρόμενος από περιοδικό.Eley Alphamax 34gr 7αρια είπαμε
Τον άγιο τενεκέ τον τρυπάνε στα 30μ ;Καταπληκτικά πράγματι, και δουλεύουν και στη ζέστη!
Μου είπαν ότι την ερχόμενη σεζόν θα φέρουν. Μέχρι το Φλεβάρη είχαν μείνει κάτι λίγα 32γρ και 36γρ ν7. Για να δούμε από Σεπτέμβρη αν θα έχουν...Έχω κάτι λίγα αν τα θές αφού τα έχεις καημό
Δεν ρώτησες γιατί δεν φέρνουν 34αρια;
Συνθηματικό για την ανατίναξη του Γοργοποτάμου...Καλύτερα με περούκα κάτω από γέφυρα!
Καλοφτιαγμένα είναι και αυτά με τα ισπανικά υλικά. Το 2019 που τα έριξα πρώτη φορά, τα 36γρ τα είχα πάρει 9.80€ αν θυμάμαι καλά και ήταν ο ορισμός του best value for money! Πολύ καλά σε φασσες και παπιά! Όμως, επειδή δεν έφεραν τις προηγούμενες χρονιές και τους τελείωσαν τα ν5, δεν ξαναπήρα. Έχω κρατήσει 1 κουτί. Αν ξαναφέρουν, θα πάρω!Μια φορά είχα πάρει Eley παρασυρόμενος από περιοδικό.
Νομίζω κάτι κόκκινα χάρτινα ήταν.
Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από αυτά, ούτε που τα έριξα
Αυτά τα Eley ισπανικά υλικά δεν έχουν τώρα μέσα ;
Τον άγιο τενεκέ τον τρυπάνε στα 30μ ;
Τα έσφαξε ο δικός σου ...Καλοφτιαγμένα είναι και αυτά με τα ισπανικά υλικά. Το 2019 που τα έριξα πρώτη φορά, τα 36γρ τα είχα πάρει 9.80€ αν θυμάμαι καλά και ήταν ο ορισμός του best value for money! Πολύ καλά σε φασσες και παπιά! Όμως, επειδή δεν έφεραν τις προηγούμενες χρονιές και τους τελείωσαν τα ν5, δεν ξαναπήρα. Έχω κρατήσει 1 κουτί. Αν ξαναφέρουν, θα πάρω!