Γεμισμενο με καποια ισπανικη υποθετω. Απλα μου πε πως το δουλευει στις καλοκαιρινες και τα περιστερια χωρις ανακρουση, γι αυτο το εγραψα34 δεν το θεωρώ και τόσο καλοκαιρινό,δεν τα γνωρίζω ίσως να κάνω και λάθος φυσικά!
Γεμισμενο με καποια ισπανικη υποθετω. Απλα μου πε πως το δουλευει στις καλοκαιρινες και τα περιστερια χωρις ανακρουση, γι αυτο το εγραψα34 δεν το θεωρώ και τόσο καλοκαιρινό,δεν τα γνωρίζω ίσως να κάνω και λάθος φυσικά!
Η αλεπουΈχει δοκιμάσει κανείς τα gorilla τα κόκκινα με ζεστό καιρό?
Τελος Φεβρουαριου πήρα μερικά απο Σαλαπάτα στα 5 η 5,5€ δεν θυμάμαι.Τότε το εριξα και επαθα πλάκα.Έχει δοκιμάσει κανείς τα gorilla τα κόκκινα με ζεστό καιρό?
Χειμώνα τα έχω δοκιμάσει και εγώ,θερίζουν....το καλοκαίρι δεν ξέρω τι κάνουν!!!Τελος Φεβρουαριου πήρα μερικά απο Σαλαπάτα στα 5 η 5,5€ δεν θυμάμαι.Τότε το εριξα και επαθα πλάκα.
Ηθελα χρόνια να το δοκιμάσω ,αλλά με 7,50€ ούτε ενα κουτί για δοκιμή δεν αγόραζα.
Πολύ συγκεντρωτικά ειναι Ηλία.Χειμώνα τα έχω δοκιμάσει και εγώ,θερίζουν....το καλοκαίρι δεν ξέρω τι κάνουν!!!
Δημήτρη τα nsi classica ρίχνω...επομένως δεν με ενοχλεί το συγκεντρωτικό...μην έχω διαμπερή φοβάμαι όπως προ διετίας το ταίρι μου με κάτι rio!Πολύ συγκεντρωτικά ειναι Ηλία.
Και εγώ τα έχω σε ιδιαίτερη υποληψη....δοκίμασε αν θυμηθείς ποτέ τα tecna την δεκάδα του στις φασσες....θερίζουν!Αν εξαιρέσουμε την τιμή τους τα Gorilla τα θεωρώ από τα αξιόλογα και ισορροπημένα εμπορικά φυσίγγια, πιστεύω Λιάκο ότι θα είναι μια χαρά στην έναρξη, εμένα μου έχουν μείνει κάτι λίγα quail μισόταπα και θα τα τιμήσω!!
Csb 1,σε δοκιμή περιοδικού τον Μάρτη του '15 έδωσε πιέσεις 555,5 bar..Γεμισμενο με καποια ισπανικη υποθετω. Απλα μου πε πως το δουλευει στις καλοκαιρινες και τα περιστερια χωρις ανακρουση, γι αυτο το εγραψα
Με αυτά θα αρχίσω και εγώ φέτος.Δημήτρη τα nsi classica ρίχνω...επομένως δεν με ενοχλεί το συγκεντρωτικό...μην έχω διαμπερή φοβάμαι όπως προ διετίας το ταίρι μου με κάτι rio!
Εννοείται πως όλες οι συζητήσεις ξεκινούν με αυτήν την προυποθεση....εγώ έκανα λάθος και δεν πήρα eco αν και ήθελα να τα δοκιμάσω...γενικά δεν μου αρέσει να αλλάζω φυσιγγια μέσα στο κυνήγι....πες το παράξενια!Με αυτά θα αρχίσω και εγώ φέτος.
Ακουγα από όλους εξαιρετικά λόγια και έτσι με την προσφορά του Σαλαπατα πήρα κάποια κουτιά red και eco.
Λογικά το πρωί θα ξεκινήσω με τα red και όταν ανέβει η θερμοκρασία θα συνεχίσω με τα eco.
Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα υπάρχουν τρυγόνια .
ΥπαρχουνεΜε αυτά θα αρχίσω και εγώ φέτος.
Ακουγα από όλους εξαιρετικά λόγια και έτσι με την προσφορά του Σαλαπατα πήρα κάποια κουτιά red και eco.
Λογικά το πρωί θα ξεκινήσω με τα red και όταν ανέβει η θερμοκρασία θα συνεχίσω με τα eco.
Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα υπάρχουν τρυγόνια .
Να το κανουμε triple ;;;διπλοκάρτεερο κανείς από τους βόρειους ; το υπόσχομαι θα είμαι καλό παιδί
Και εγώ αυτής της λογικής είμαι Ηλία.Εννοείται πως όλες οι συζητήσεις ξεκινούν με αυτήν την προυποθεση....εγώ έκανα λάθος και δεν πήρα eco αν και ήθελα να τα δοκιμάσω...γενικά δεν μου αρέσει να αλλάζω φυσιγγια μέσα στο κυνήγι....πες το παράξενια!
Ξέρεις εσύ,θα τα θερίσεις!!!Και εγώ αυτής της λογικής είμαι Ηλία.
Απλώς σε εμάς μέχρι να βγει ο ήλιος στάζουν τα πάντα από την υγρασία και η θερμοκρασία είναι στους 10-15 βαθμούς.
Εκεί σκοπευω να χρησιμοποιησω το red που είναι πιο φορτωμένο.