Το βρω δε το βρω σε καλη τιμη, θα περνω 2 κουτακια που κ που να κραταω τη Sipe, να τη στεινω οπως θελω εγω (για υδρόβιο)....ωραίο το λαμπρο σουπερ τορντο με σιπε σήμερα το έριξα σε επιβλαβη με 19 βαφμους και υγρασια 98% τα πουλια είχαν διαμπερή τραύματα καθαρά χειμωνιάτικο σεταπ κατο απο 15 βαφμους και φουλ υγρασιες θα κάνη έργα αν το βρείτε σε καλή τιμη αγωραστετο αξίζει
Έχω s4 για αυτήν την δουλειαΤο βρω δε το βρω σε καλη τιμη, θα περνω 2 κουτακια που κ που να κραταω τη Sipe, να τη στεινω οπως θελω εγω (για υδρόβιο)....
Άμα σου πω ότι το έκανα ήδη και έφτιαξα για το 20αρι θα το πιστέψεις???Το βρω δε το βρω σε καλη τιμη, θα περνω 2 κουτακια που κ που να κραταω τη Sipe, να τη στεινω οπως θελω εγω (για υδρόβιο)....
Και βεβαια θα το πιστεψω....Άμα σου πω ότι το έκανα ήδη και έφτιαξα για το 20αρι θα το πιστέψεις???
Μια χαρά φιλε ποσό;Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Φέτος το καλοκαίρι, βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρμ νο8 και πήρα λίγα για κυργιαρίνες και γερακότσιχλες, Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε κρύο και σε ζέστη;
View attachment 78469
Θα κλαίει η μάνα του Πελέ!Torso πορτοκαλί 32gr αποψεις
Ριξτο πρώτα στης τσίχλες να δεις άμα σου κάνει.Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Φέτος το καλοκαίρι, βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρμ νο8 και πήρα λίγα για κυργιαρίνες και γερακότσιχλες, Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε κρύο και σε ζέστη;
View attachment 78469
Εγώ έχω δουλέψει 2 κουτάκια, δεν είχα κανένα παράπονο, από τα πιο μαλακά 34άρια που έχω ρίξει. Αυτό πριν 4 σεζόν αν θυμάμαι οπότε ρίξει και πες μας εσύ τις εντυπώσεις σου.Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Φέτος το καλοκαίρι, βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρμ νο8 και πήρα λίγα για κυργιαρίνες και γερακότσιχλες, Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε κρύο και σε ζέστη;
View attachment 78469
Μια χαρά φιλε ποσό;
Ριξτο πρώτα στης τσίχλες να δεις άμα σου κάνει.
Ευχαριστώ Μάνο. Θα σας πω όταν τα δοκιμάσω.Εγώ έχω δουλέψει 2 κουτάκια, δεν είχα κανένα παράπονο, από τα πιο μαλακά 34άρια που έχω ρίξει. Αυτό πριν 4 σεζόν αν θυμάμαι οπότε ρίξει και πες μας εσύ τις εντυπώσεις σου.
ναι το έριξα εγώ πέρυσι με το κρύο έμεινα πολύ ευχαριστημένοςΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα! Φέτος το καλοκαίρι, βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρμ νο8 και πήρα λίγα για κυργιαρίνες και γερακότσιχλες, Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε κρύο και σε ζέστη;
View attachment 78469
Τα έριξα εγώ πέρυσι σε νο8 το Φλεβάρη που ήρθαν τα κρύα και τα χιόνια έριξα περίπου 5 κουτάκια, γαζωναν.Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Φέτος το καλοκαίρι, βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρμ νο8 και πήρα λίγα για κυργιαρίνες και γερακότσιχλες, Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε κρύο και σε ζέστη;
View attachment 78469
Φυσιγγαρα τα έριχνα σε νο8 το 2021 που τα έβρισκα 7,20€ πολύ καλό με όλους τους χειμωνιάτικους καιρούς.Torso πορτοκαλί 32gr αποψεις
Δοκιμή πρειν αγοράσεις έχω φίλο που το ρίχνει και του αρεση πολύ μεχρει και φασες έχει ρίξει ( το έχω δει με τα μάτια μου) άλλοι ούτε να το δουν δεν θελουνTorso πορτοκαλί 32gr αποψεις
ναι το έριξα εγώ πέρυσι με το κρύο έμεινα πολύ ευχαριστημένος
Ευχαριστώ πολύ! Θα τα αφήσω τότε για τα κρύα!!! Το αγαπημένο μου καρτέρι μακράν, είναι για κυριαρίνες και γερακότσιχλες.Τα έριξα εγώ πέρυσι σε νο8 το Φλεβάρη που ήρθαν τα κρύα και τα χιόνια έριξα περίπου 5 κουτάκια, γαζωναν.
Φυσιγγαρα τα έριχνα σε νο8 το 2021 που τα έβρισκα 7,20€ πολύ καλό με όλους τους χειμωνιάτικους καιρούς.
Τουφέκα άφοβα!Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Φέτος το καλοκαίρι, βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τα Β&Ρ ΝΙΚΕ 34γρμ νο8 και πήρα λίγα για κυργιαρίνες και γερακότσιχλες, Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε κρύο και σε ζέστη;
View attachment 78469