δουλευουν ναι μια χαρα ειναι με τεκνα και σαν μαλινοταπο ειναι και καπως συγκεντρωτικο,δυνατη τουφεκια βγαζουν.Καλημέρα σας, τα LAMBRO FELTRO 34gr
Τα έχει δοκιμάσει κάποιος σε πέρδικα? Θα δουλέψει τώρα στην αρχή που έχει λίγο ζέστη?
δουλευουν ναι μια χαρα ειναι με τεκνα και σαν μαλινοταπο ειναι και καπως συγκεντρωτικο,δυνατη τουφεκια βγαζουν.Καλημέρα σας, τα LAMBRO FELTRO 34gr
Τα έχει δοκιμάσει κάποιος σε πέρδικα? Θα δουλέψει τώρα στην αρχή που έχει λίγο ζέστη?
Για πρώτο τό έχεις δοκιμάσει?δουλευουν ναι μια χαρα ειναι με τεκνα και σαν μαλινοταπο ειναι και καπως συγκεντρωτικο,δυνατη τουφεκια βγαζουν.
δευτερο περδικα ,δευτερο,τριτο μπεκατσα.Για πρώτο τό έχεις δοκιμάσει?
Οκ ευχαριστώ φίλοςδευτερο περδικα ,δευτερο,τριτο μπεκατσα.
Η nsi διαθέτει ποιστοποιηση cip κ ο κανονισμός λέει πως όταν φυσιγγι κατά την δοκιμή ξεπεράσει τα 740 bar τότε υποχρεούται να μπει η ένδειξη 1050 bar στον καλυκα(ασχέτως που δεν θα φτάσει αυτές τις πιέσεις)...Της NSI. Αναφέρομαι στο gm3fast και σκέφτομαι με επιφύλαξη για το baikal πλάγιο με απλές θαλάμες (650)
Για μένα καλό το ρίχνωΘέλω να μου πείτε γνώμη για τα φυσίγγια της nobel sport τα lepre no3 38gr
Ευχαριστώκανενα απολυτως προβλημα.
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!!Η nsi διαθέτει ποιστοποιηση cip κ ο κανονισμός λέει πως όταν φυσιγγι κατά την δοκιμή ξεπεράσει τα 740 bar τότε υποχρεούται να μπει η ένδειξη 1050 bar στον καλυκα(ασχέτως που δεν θα φτάσει αυτές τις πιέσεις)...
Δεν προκειται να παθει κάτι το όπλο σου απο αυτα τα φυσίγγια αλλά καλό είναι να μην ξεπερνάμε τα όρια που δίνει ο κατασκευαστης που στην προκειμένη ειναι μέχρι 650 bar για καθημερινή χρήση..
Πάνω από 9 θα έχει όπως όλα πλέον. Πάντως είναι φοβερό φυσίγγι.Έχει κάποιος φέτος αγοράσει το μεσοταπο του ρουμελιωτη να μου πει τιμή??
8,20 έχει του κυργιαΠάνω από 9 θα έχει όπως όλα πλέον. Πάντως είναι φοβερό φυσίγγι.
σε επικοινωνια που ειχα μου ειπε αν δεν παρεις ποσοτητα...ολα στα 10 ευρωΈχει κάποιος φέτος αγοράσει το μεσοταπο του ρουμελιωτη να μου πει τιμή??
Σαν πρώτο με κύλινδρο, αφηνεις λίγο ( ΟΣΟ, και ΕΑΝ είναι αυτό δυνατόν) το πουλί να απομακρυνθεί...Φέτος έχω σκοπό να δοκιμάσω τα gt 28 και Navarro 30 ( και) στη μπεκάτσα...... έτσι για να τα δω και εκεί.....
Τάσο στα περισσότερα κομμάτια που τη κυνηγάω δεν έχεις επιλογή να την αφήσεις να πάει......εδώ καλά καλά δε τη βλέπουμε......όσο για το έχω το φάρμακο του.....brain hell και το πρόβλημα πάει.....Σαν πρώτο με κύλινδρο, αφηνεις λίγο ( ΟΣΟ, και ΕΑΝ είναι αυτό δυνατόν) το πουλί να απομακρυνθεί...
Σαν δεύτερο, το πολύ IC...
Το Navarro το έριχνα με αυτόν τον συνδυασμό..
ΠΡΟΣΟΧΉ... Στις αποστάσεις που τουφεκαμε μπεκατσα το συγκεκριμένο πάει
Μιλάω πάντα για Super pose...
Πρέπει να έχει κλείσει η εταιρεία.View attachment 91715
Το βρήκα σήμερα στο βουνό. Ξέρει κανένας καμιά πληροφορία για το συγκεκριμένο;
Κάλυκας cheddite και πάνω γράφει Alectoris speed N4. Πρώτη φορά το βλέπω το συγκεκριμένο.