Μην μας λες τέτοια τώρα συναφελφε ,έχει φορτώσει το μισό φόρουμ, θα πέσει πολύ γέλιοΔεν έχω ρίξει χειρότερο απ' αυτό μεγάλη μάπα για τα γούστα μου είπα αμάν να ξεφορτοθω το κουτι
Μην μας λες τέτοια τώρα συναφελφε ,έχει φορτώσει το μισό φόρουμ, θα πέσει πολύ γέλιοΔεν έχω ρίξει χειρότερο απ' αυτό μεγάλη μάπα για τα γούστα μου είπα αμάν να ξεφορτοθω το κουτι
Με τι τσοκ ρε Θωμά?Δεν έχω ρίξει χειρότερο απ' αυτό μεγάλη μάπα για τα γούστα μου είπα αμάν να ξεφορτοθω το κουτι
Πήρες?Μην μας λες τέτοια τώρα συναφελφε ,έχει φορτώσει το μισό φόρουμ, θα πέσει πολύ γέλιο
Όχι,έχω ακόμα απόθεμα μητσακου 28γρ κίτρινα για μπασιματα, κ μετά δουλεύω Rio k sagaΠήρες?
Τυχερεεεεε!!!Όχι,
Δεν ξέρω αλλά επειδή τα δοκίμασα και μου πήγαν πολύ καλά γι αυτό και θα πάρω καμία κούτα.. Τώρα αν δεν βγουν στα κρύα δεν πειράζει δεν λήγουν...Θα υπάρχουν για του χρόνου...Ρε σείς τα φυσίγγια πρώτα τα δοκιμάζουμε να δούμε αν (μας) πάνε και μετά φορτώνουμε. Για να μην ξεφορτώνουμε μετά!
Πάρε λεβεντακομ!!Έχω για συμπλήρωμα του χρόνου είναι αυτές John
Έτσι είναι το σωστό, κ ότι τι είπε ο Κίτσος κ ο καθέναςΡε σείς τα φυσίγγια πρώτα τα δοκιμάζουμε να δούμε αν (μας) πάνε και μετά φορτώνουμε. Για να μην ξεφορτώνουμε μετά!
Πως τα δοκιμαζουμε φιλε;Ρε σείς τα φυσίγγια πρώτα τα δοκιμάζουμε να δούμε αν (μας) πάνε και μετά φορτώνουμε. Για να μην ξεφορτώνουμε μετά!
Εγώ δεν είμαι τόσο του πίνακα. Παίρνω 2 κουτιά για τις τσίχλες π.χ μου πάνε; πέφτουν τα πουλιά; έχουν αίματα; τα κυνηγάω τραυματισμένα; Αν όχι θα πάρω. Αλλα δε θα πάρω 20 κούτες... Αν μου πάνε στα μπασίματα θα δώ αν πάνε και μετά στο κρύο και συμπληρώνω την αγορά σε δεύτερο χρόνο. Εγώ π.χ φέτος πήρα α1 και gt 28 που τα χω δοκιμάσει μερικά χρόνια στο κυνήγι και είναι ικανοποιητικά. Ναβαρο 30 πήρα ολα κι όλα 3 κουτιά, παρότι εδώ διαβαζω τα καλύτερα! Πρώτα θα τα δώ και μετά θα πράξω. Τώρα αν είναι να ανέβουν οι τιμές και υπάρχει πίεση και θέλει κάποιος ας το ρισκάρει. Απλώς θα μπει σε διαδικασία να βρεί κάποιον να τα πουλήσει.Πως τα δοκιμαζουμε φιλε;
Θα συμφωνήσω μαζί σου!Εγώ δεν είμαι τόσο του πίνακα. Παίρνω 2 κουτιά για τις τσίχλες π.χ μου πάνε; πέφτουν τα πουλιά; έχουν αίματα; τα κυνηγάω τραυματισμένα; Αν όχι θα πάρω. Αλλα δε θα πάρω 20 κούτες... Αν μου πάνε στα μπασίματα θα δώ αν πάνε και μετά στο κρύο και συμπληρώνω την αγορά σε δεύτερο χρόνο. Εγώ π.χ φέτος πήρα α1 και gt 28 που τα χω δοκιμάσει μερικά χρόνια στο κυνήγι και είναι ικανοποιητικά. Ναβαρο 30 πήρα ολα κι όλα 3 κουτιά, παρότι εδώ διαβαζω τα καλύτερα! Πρώτα θα τα δώ και μετά θα πράξω. Τώρα αν είναι να ανέβουν οι τιμές και υπάρχει πίεση και θέλει κάποιος ας το ρισκάρει. Απλώς θα μπει σε διαδικασία να βρεί κάποιον να τα πουλήσει.
Καταλαβα πρεπει να μην εχουμε κανενα τραυματισμενο και να μην βλεπουμε αιματα με κρυο και ζεστη.Παίρνω 2 κουτιά για τις τσίχλες π.χ μου πάνε; πέφτουν τα πουλιά; έχουν αίματα; τα κυνηγάω τραυματισμένα; Αν όχι θα πάρω. Αλλα δε θα πάρω 20 κούτες... Αν μου πάνε στα μπασίματα θα δώ αν πάνε και μετά στο κρύο και συμπληρώνω την αγορά σε δεύτερο χρόνο.
Πάντα με την προϋπόθεση ότι είμαστε πάνω στο πουλί σκοπευτικά.Γτ αλλιώς όλα τα φυσίγγια αχρηστα θα τα βγαλουμεΚαταλαβα πρεπει να μην εχουμε κανενα τραυματισμενο και να μην βλεπουμε αιματα με κρυο και ζεστη.
Πανω στο πουλι ακριβως και συνεχεια πως θα ειμαστε;Πάντα με την προϋπόθεση ότι είμαστε πάνω στο πουλί σκοπευτικά.Γτ αλλιώς όλα τα φυσίγγια αχρηστα θα τα βγαλουμε
Κάτσε ρε να μπούνε οι πρώτες να κάνουμε σύγκριση az20-gm3 fast-navaro 30 και φορτώνουμε μαζί μετάΟκτώβρη θα παρω επιπλέον
1 7,5
2 8,5
1 9,5
Δεν είπα ακριβώς και συνέχεια.Αλλα αν στο κουτί παίρνεις 5 πουλιά με όλες τις μάρκες υπάρχει θέμα με την σκόπευση και όχι με τα φυσίγγια.Πανω στο πουλι ακριβως και συνεχεια πως θα ειμαστε;
Και αν ξερεις μεχρι στα ποσα μετρα δεν πρεπει να εχω τραυματισμενα και χωρις αιματα;
Φίλε Κώστα αυτά τα ρωτάς απο άγνοια ή θέτεις το ερώτημα μεταφορικά οτι αυτά δε γίνονται;Πανω στο πουλι ακριβως και συνεχεια πως θα ειμαστε;
Και αν ξερεις μεχρι στα ποσα μετρα δεν πρεπει να εχω τραυματισμενα και χωρις αιματα;
Τα gm3 δεν πάνε μια, αφήστε τα για μένα.Κάτσε ρε να μπούνε οι πρώτες να κάνουμε σύγκριση az20-gm3 fast-navaro 30 και φορτώνουμε μαζί μετά
Πλάκα πλάκα, άμα φτάσει τόσο το κουτί θα πηγαίνω βουνό μόνο για να ψήνω.Τώρα πάρε!
Τον Οκτώβρη με τα πουλιά που θα έχει θα φτάσουν 20€/κουτί!!