ΕυχαριστώΌχι, δεν έχει ξεκινήσει και νομίζω ούτε πρόκειται.
ΕυχαριστώΌχι, δεν έχει ξεκινήσει και νομίζω ούτε πρόκειται.
Δεν νομιζω να ξεκινησει και ποτε ξανα καθως θα πρεπει να βρει νεο οίκημα για την παραγωγη του καθως το παλαιο ηταν κοντα σε "σπιτια" .ετσι ακουσα δηλΜήπως γνωρίζει κάποιος αν ο oscar έχει ξεκινήσει παραγωγή
Οι τιμές στο κουτί ειναι για τα 20τμχ και όχι 25
Και αυτές οι τιμές ισχύουν μόνο αν αγοράσεις 1000 φυσίγγια...Οι τιμές στο κουτί ειναι για τα 20τμχ και όχι 25
Φετος θα μάθουμε αν κάνει κρύο. Πάντως στις ζέστες του Αυγούστου μια χαρά τα βρήκα!Tα AZ-20 πως τα πάνε το χειμώνα με μπόλικο κρύο;
Επειδή και εγώ μια χαρά το βρήκα στις ζέστες γι αυτό ρωτάω για το κρύο αν είναι καλό να πάρω καμιά κούτα να υπάρχει..Φετος θα μάθουμε αν κάνει κρύο. Πάντως στις ζέστες του Αυγούστου μια χαρά τα βρήκα!
Δεν έχει δοκιμαστεί νομίζω. Φέτος δεν το λανσαραν πάλι?Επειδή και εγώ μια χαρά το βρήκα στις ζέστες γι αυτό ρωτάω για το κρύο αν είναι καλό να πάρω καμιά κούτα να υπάρχει..
Πρώτη φορά φέτος το πήρα σε 7.5 και το είδα πολύ καλό και με 4αρι μαμά μάλιστα.Δεν έχει δοκιμαστεί νομίζω. Φέτος δεν το λανσαραν πάλι?
Εκεί δουλεύει καλύτερα.φετος θα δοκιμαστεί στο κρύο.Πρώτη φορά φέτος το πήρα σε 7.5 και το είδα πολύ καλό και με 4αρι μαμά μάλιστα.
Για να δούμε... Πάντως θα πάρω μερικά να υπάρχουν...Εκεί δουλεύει καλύτερα.φετος θα δοκιμαστεί στο κρύο.
Ριχτα άφοβα μου είπαν και σε κρύο τώρα για - δε ξέρωΓια να δούμε... Πάντως θα πάρω μερικά να υπάρχουν...
Χθες τα έριξα πρώτη φορά και μου κάνανε πολύ καλή εντύπωση.. Ότι έριξα έπεσε ξερό, ούτε κιχ...Ριχτα άφοβα μου είπαν και σε κρύο τώρα για - δε ξέρω
4 μαμά και εγώ σε 8.5. μακρινά κοψίματα και καθαρά σκοτωματα.Πρώτη φορά φέτος το πήρα σε 7.5 και το είδα πολύ καλό και με 4αρι μαμά μάλιστα.
Με 7.5 αλλά αυτό ακριβός!!4 μαμά και εγώ σε 8.5. μακρινά κοψίματα και καθαρά σκοτωματα.
Οκτώβρη θα παρω επιπλέονΧθες τα έριξα πρώτη φορά και μου κάνανε πολύ καλή εντύπωση.. Ότι έριξα έπεσε ξερό, ούτε κιχ...
Την κούτα μου θα την παρω πάντως...
Για κάτσε να προλάβω...Σε φοβάμαι εσένα!!!!! Γεμίζεις καρότσες!!Οκτώβρη θα παρω επιπλέον
1 7,5
2 8,5
1 9,5
Τώρα πάρε!Οκτώβρη θα παρω επιπλέον
1 7,5
2 8,5
1 9,5
Έχω για συμπλήρωμα του χρόνου είναι αυτές JohnΤώρα πάρε!
Τον Οκτώβρη με τα πουλιά που θα έχει θα φτάσουν 20€/κουτί!!
Δεν έχω ρίξει χειρότερο απ' αυτό μεγάλη μάπα για τα γούστα μου είπα αμάν να ξεφορτοθω το κουτιTα AZ-20 πως τα πάνε το χειμώνα με μπόλικο κρύο;