Έχει κάποιος δοκιμασμένα τα φυσίγγια του Αλαμάνου για τσίχλα.;
Αφού σου λέει βολή και θυραμα πάρε ?????
Αν είναι εφάμιλλα σε ποιότητα με τα όπλα του ;Απ τον συγκεκριμένο δεν θα επαιρνα ουτε αν τα χαριζε
φαρμακι για ποιον;Αν είναι εφάμιλλα σε ποιότητα με τα όπλα του ;
Φαρμάκι σκέτο ;
Για αυτά ούτε καν!
Ήμουν μπροστά σε καινούργιο όπλο almar να σπαει το κλειστρο...Δεν ειχε ριξει ουτε ενα κουτι...Αν είναι εφάμιλλα σε ποιότητα με τα όπλα του ;
Φαρμάκι σκέτο ;
Κάνει το κυνήγι προσιτό σε όλους όμως με όπλα ποιότητας και μόνο 285€!!!!Αφού σου λέει βολή και θυραμα πάρε ?????
Αποκλειεται .Ήμουν μπροστά σε καινούργιο όπλο almar να σπαει το κλειστρο...Δεν ειχε ριξει ουτε ενα κουτι...
Τσίπουρο ποτέ πριν το κυνήγι...πάντα μετά... btw Από τσιπoυρο πρέπει να είσαι για να αγοράσεις αυτό το όπλο...και μάλιστα από πολλά!!!!Αποκλειεται .
Μαλλον ησουν απο τσιπουρα !
Ποιότητα...Ήμουν μπροστά σε καινούργιο όπλο almar να σπαει το κλειστρο...Δεν ειχε ριξει ουτε ενα κουτι...
Όχι, δεν έχει ξεκινήσει και νομίζω ούτε πρόκειται.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν ο oscar έχει ξεκινήσει παραγωγή
Πάει και αυτός. Αυτά τα 33γρ με έλικα ήταν φαρμάκι.Όχι, δεν έχει ξεκινήσει και νομίζω ούτε πρόκειται.
Είναι συσκευασίες των 20 , για 25 τα 6 και6,24€ θα πάνε 7,5 -8€.
Είμαστε securitades τώρα...Μήπως γνωρίζει κάποιος αν ο oscar έχει ξεκινήσει παραγωγή