Δεν ξέρω ρε Γιάννη. Τι να πω...Η πλάκα είναι ότι δεν αναγράφει πουθενά steel,αλλά ούτε κ ταχύτητα,Σιν το οτι ο κάλυκας είναι 70mm.(άσχετος με τα ατσάλινα,αλλά όσα έχω δει είναι σε μαγκ κάλυκες)
Μήπως το κουτί είναι προ απαγόρευσης στα μολύβδινα
Δεν ξέρω ρε Γιάννη. Τι να πω...Η πλάκα είναι ότι δεν αναγράφει πουθενά steel,αλλά ούτε κ ταχύτητα,Σιν το οτι ο κάλυκας είναι 70mm.(άσχετος με τα ατσάλινα,αλλά όσα έχω δει είναι σε μαγκ κάλυκες)
Μήπως το κουτί είναι προ απαγόρευσης στα μολύβδινα
Τότε ναι είναι καλή επιλογή μιας και έτσι κι αλλιώς θα έχεις στενό τσοκ. Winchester Remington Federal ότι και να πάρεις είναι ποιοτικό και καλό. Βέβαια και τα Federal είναι ισάξια για μένα τουλάχιστον. Το κυνήγι της αλεπούς έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά θέλει καλά σκυλιά και τα καλά σκυλιά τα κρύβουν όσοι τα έχουν γιατί τους χαλάει που κυνηγάνε αλεπού. Εγώ άμα είχα σκυλιά ΚΑΛΆ για αλεπού θα τα χαιρομουν περισσότερο από το να κυνηγάω λαγό που μου είναι αδιάφορος σαν αποκλειστικό κυνήγι. Δεν λέω, θα χαιρομουν αν μου φερμαρε έναν η σκύλα μου αλλά όχι ότι θα κυνηγούσα αποκλειστικά λαγό με ιχνηλάτες. Δεν μου αρέσει καθόλο το λαγοκυνηγι αλλά πηγαίνω για να κάνω πάρε στον πατέρα μου.Για πάπια ή καμιά φασα πάω στα χωράφια περπατητα σε καλαμπόκια αλωνισμενα το χειμώνα και στις άκρες στα κανάλια βλέπω αλεπούδες, επίσης θα ήθελα να πάω και για αλεπού καμιά φορά ενδιαφέρον μου φαίνεται οπότε για 41βολο λέω να αγοράσω,έχω και 15βολα 00buck αλλά πολύ χοντρά τα βλέπω για αλεπού, federal δοκίμασες ποτέ; Σαν ποιότητα είναι ισάξια με τα άλλα αμερικανικά;
Στο σαιτ της τωρα που ειδα !! Δεν ειναι ατσαλινα σκαγια αλλα ουτε μολυβι !!! Τα ατσαλινα τους γραφουν απανω στιλ σοτ!!! Αλλα ειναι λιντ φριι!!!Ότι αφορά παπιά(από εταιρείες )γεμίζεται με ατσάλι.....αυτό με 375 ταχύτητα ,είτε είναι ατσάλι είτε μολύβι ,είναι για το Ντικθα πρέπει να είσαι πολύ περίεργος για να του αφιερώσεις χρόνο,χρήμα
Ευχαριστώ πολύ Κώστα για την βοήθεια θα πάρω τα federal power shok τελικά μιας και δεν βρήκα Remington σκυλιά δεν έχω ίσως πετύχω καμιά σε περπατητο κυνήγι στα χωράφια.Τότε ναι είναι καλή επιλογή μιας και έτσι κι αλλιώς θα έχεις στενό τσοκ. Winchester Remington Federal ότι και να πάρεις είναι ποιοτικό και καλό. Βέβαια και τα Federal είναι ισάξια για μένα τουλάχιστον. Το κυνήγι της αλεπούς έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά θέλει καλά σκυλιά και τα καλά σκυλιά τα κρύβουν όσοι τα έχουν γιατί τους χαλάει που κυνηγάνε αλεπού. Εγώ άμα είχα σκυλιά ΚΑΛΆ για αλεπού θα τα χαιρομουν περισσότερο από το να κυνηγάω λαγό που μου είναι αδιάφορος σαν αποκλειστικό κυνήγι. Δεν λέω, θα χαιρομουν αν μου φερμαρε έναν η σκύλα μου αλλά όχι ότι θα κυνηγούσα αποκλειστικά λαγό με ιχνηλάτες. Δεν μου αρέσει καθόλο το λαγοκυνηγι αλλά πηγαίνω για να κάνω πάρε στον πατέρα μου.
Πάω πάσο..ξεμεινα από ιδέες..δεν αντέχω άλλο..Εβγαλε η λαμπρο a1 speciale 28gr στην πολυ καλη τιμη στα 8,80
Δεν ξέρω Χρήστο, δεν μπορώ να σου πω!!!cheddite tordo
Και τα δύο καλά είναι..........Καλησπερα παιδια αναμεσα σε paschieri& bellagru mb32 classic και cheddite tordo ποιο μου προτεινετε ;
Πες ότι εξαρτάται από τον καιρό ρε συ.Δεν ξέρω Χρήστο, δεν μπορώ να σου πω!!!
Ευρωπαικές μονάδες (mm) κατά 99,9% ιταλικά.Καλημέρα σε όλους έχει ρίξει κάποιος αυτά τα φυσίγγια; είναι αμερικανικά Winchester ή ιταλικά; θέλω πάρω μερικά magnum και είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Rio magnum
ItalyΚαλημέρα σε όλους έχει ρίξει κάποιος αυτά τα φυσίγγια; είναι αμερικανικά Winchester ή ιταλικά; θέλω πάρω μερικά magnum και είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Rio magnum
Μου φαίνονται εξαιρετικές επιλογές και τα δύο για αλεπού. Στα πόσα μέτρα περίπου υπολογίζεις ότι σου βγαίνει η αλεπού;Καλησπέρα σε όλους θέλω να αγοράσω δράμια 41βολα magnum και είμαι ανάμεσα σε Remington και federal τα power shok Ποια μου προτείνετε ως καλύτερα; Είδα και τα federal τα vital shok αλλά μόνη διαφορά έχουν την επιχαλκωση και κοστίζουν 25 ευρώ και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τόσο. Θέλω να έχω κανένα μαζί μου γιατί έχω δει πολλές φορές στο χωράφια αλεπούδες αλλά βγαίνουν στην άλλη άκρη του χωραφιού και δεν βασίζομαι να ρίξω με σκάγια λόγω αποστάσεων. Σας ευχαριστώ πολύ για την οποία βοήθεια.
50+ περίπουΜου φαίνονται εξαιρετικές επιλογές και τα δύο για αλεπού. Στα πόσα μέτρα περίπου υπολογίζεις ότι σου βγαίνει η αλεπού;
Ευχαριστώ πολύ ΜιχάληItaly
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη για την βοήθεια.Ευρωπαικές μονάδες (mm) κατά 99,9% ιταλικά.
Πάρε rc mag 50 gr πολύ μαλακόΚαλημέρα σε όλους έχει ρίξει κάποιος αυτά τα φυσίγγια; είναι αμερικανικά Winchester ή ιταλικά; θέλω πάρω μερικά magnum και είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Rio magnum
Είχα αφλογιστιες με δαυταΚαλημέρα σε όλους έχει ρίξει κάποιος αυτά τα φυσίγγια; είναι αμερικανικά Winchester ή ιταλικά; θέλω πάρω μερικά magnum και είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα Rio magnum