Με τα ιταλικά Winchester; οπότε να προτιμήσω τα Rio καλύτερα.Είχα αφλογιστιες με δαυτα
Με τα ιταλικά Winchester; οπότε να προτιμήσω τα Rio καλύτερα.Είχα αφλογιστιες με δαυτα
Θα το δω και αυτό.Πάρε rc mag 50 gr πολύ μαλακό
Αυτά τα έχω ρίξει με την χραπα χρουπα,(όταν ήθελε)το πιο μαλακό 50 γρ/ων φσεκιτο είχα σε ν.3Θα το δω και αυτό.
Το πενταρι ρε φίλε, ότι πιο ανοιχτό έχεις για μέγιστη. 15ευρω έχει πάει αυτό εδώ.@outlander
Είδες αργώ αλλά σε ακούω ... τα βρήκα μπροστά μου σήμερα.
Πείτε τσοκ για μέγιστη διασπορά.
View attachment 78840
Παρε τον Σωτηρόπουλο τηλέφωνο νασου στείλει ενα bell@outlander
View attachment 78840
Σπύρο,Ο Αμερικανός ο Remington...που πινουμε νερό στο όνομά του...που γράφει ότι χρησιμοποιεί μίγμα πυρίτιδων (blended powder) χωρίς να αναφέρει ποιες και με ποια αναλογία...αυτός δε μας προσβάλει;
ή μας έχει δώσει το λόγο του ότι για 100 χρόνια δεν θα αλλάξει blend
Δεν το ήξερα Λευτέρη...Σπύρο,
Το "blended powder" δεν αναφέρεται σε πρόσμιξη διαφορετικών πυρίτιδων αλλά στην πρόσμιξη των πρωτογενών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή μιας συγκεκριμένης πυρίτιδας.
Ότι καλύτερο..δεν έχει τσοκ για εμένα όπου και να ρίξεις στη μπεκάτσα με αυτό πέφτει@outlander
View attachment 78840
Μμμ...κατάλαβα...Σπύρο,
Θέλει να πει ότι η συγκεκριμένη πυρίτιδα κατασκευάζει μόνο γι' αυτούς και για τη συγκεκριμένη δουλειά που τη θέλουν και ότι δεν διατίθεται στο εμπόριο.
Διαφημίζει, εμμέσως, την μοναδικότητα του προϊόντος και τη μη δυνατότητα αντιγραφής από τον ανταγωνισμό.
Άσχετα με αυτά που λέγονται εδώ τριγύρω, το Euromix είναι το βασικό μου τσιχλοφυσιγγο αλλά είναι σφιχτό και οδηγεί πολλούς σε αστοχίες. Ανοίγουμε τα τσοκ...Σήμερα δοκιμάσαμε σε επιβλαβη τα super tordo δυο οπλα μια 390 φίλου μου και εγώ με την μαξους θερμοκρασια 17 βαφμους νότιας υγρασια πολύ χαμηλα ούτε 40% τα πουλια πατσαβούρα η μαξους έδωσε ρέστα μου θύμησες φυσηγγι ιδιογωμοσης το ίδιο και ο φίλος μου του φάνηκε λίγο βάρη όμως όπως και εμένα όταν το έριξα με την 390. Πολύ αξιολογώ και το euromix δεν το είχα ξαναρίξει με την μαξους ωραία σκωτοματα και με τα δυο οπλα …δεν κάνω διαφήμιση στην λαμπρο!!!!ότι βλέπω στη πίστα τα γράφω αρνητικά η θετικά μεχρει 8,50€ που τα βρίσκω και τα δυο φυσηγγια είναι πολύ καλά νομιζω.. το super tordo για εμένα εκλησε θα Πάρο όσα μπορώ
Δεν είναι σφικτό το euromix κανονικό είναι.Άσχετα με αυτά που λέγονται εδώ τριγύρω, το Euromix είναι το βασικό μου τσιχλοφυσιγγο αλλά είναι σφιχτό και οδηγεί πολλούς σε αστοχίες. Ανοίγουμε τα τσοκ...
Τα φυσίγγια με σιπε κρατήστε τα για πιο αργά να κρυώσει ο καιρός, θα αποδώσουν καλύτερα όταν τα άλλα κολλωσουν. Εγώ τα παλιά σιπε NSI τα έχω ρίξει έως - 8β χωρίς πρόβλημα.
Από κουτί σκίζειρετρό κάργαΤα γνωστά M-SPEED NSI άλλαξαν κουτί και εκτύπωση πάνω στον κάλυκα. Ο κάλυκας και ο συγκεντρωτηρας που βλέπω είναι τα ίδια.
View attachment 78976
View attachment 78977
View attachment 78978
Κώστα, καλύτερα μην το ρίξεις.Πρέπει να έπαιζαν μπάλα με τα φυσίγγια μου δεν εξηγείται αλλιώς η κατάσταση που ήρθαν τα κουτιά. Όλα χτυπημένα. Ένα κουτί υπερβολικά χτυπημένο. Ευτυχώς μόνο ένα φυσίγγι βρήκα σε αυτή την κατάσταση. Είναι ασφαλές να μπει στη θαλάμη;
Μπορεί να μην εξωλκευεται εύκολα.Πρέπει να έπαιζαν μπάλα με τα φυσίγγια μου δεν εξηγείται αλλιώς η κατάσταση που ήρθαν τα κουτιά. Όλα χτυπημένα. Ένα κουτί υπερβολικά χτυπημένο. Ευτυχώς μόνο ένα φυσίγγι βρήκα σε αυτή την κατάσταση. Είναι ασφαλές να μπει στη θαλάμη;