Γνώμες Φυσιγγίων

Φυσίγγια NSI Germano Reale Πρασινοκέφαλο 40gr 10tmx​

Αυτά εδώ τα έχει δοκιμάσει κάποιος?
Είναι το λίφτινγκ....των special edition anatra‼️ως ανατρα(πρασινικεφαλο )ΝΑΙ ήταν σούπερ,απορώ γιατί δεν τα δούλεψα τοσο όσο τα 38 σούπερ κατσιά‼️(ίσως λόγω κόστους❓)

Είναι το λίφτινγκ....των special edition anatra‼️ως ανατρα(πρασινικεφαλο )ΝΑΙ ήταν σούπερ,απορώ γιατί δεν τα δούλεψα τοσο όσο τα 38 σούπερ κατσιά‼️(ίσως λόγω κόστους❓)
Δεν τα βλέπω στο σάιτ της Νόμπελ....όσο για τα σκάγια της στις διάφορες γομωσεις
,δεν μας εξηγεί η ρουφιάνα παιρεταιρω ,παρά μόνο τα ονοματίζει ως ασημί,Ρεντ,τεμπερεντ‼️

Ρε παιδιά τα πυρκαλ ντέρμπι τα έχετε δοκιμάσει; σε νούμερο 7αρι σε αγριοπεριστερα πολλά ζωντανά, δείχνανε να μην έχουν δύναμη και διατρηση σε νορμάλ αποστάσεις....
Αυτά δεν υπάρχουν πλέον, που τα βρήκες?

Ρε παιδιά τα πυρκαλ ντέρμπι τα έχετε δοκιμάσει; σε νούμερο 7αρι σε αγριοπεριστερα πολλά ζωντανά, δείχνανε να μην έχουν δύναμη και διατρηση σε νορμάλ αποστάσεις....
Και γω το παρατήρησα σε 8αρια σε τρυγόνι, ίσως να είναι αυτό που λέει ο outlander

Είναι ληγμένα!😕
Το χασαμε το κορμί πατριώτη
Κοινός μ’πουτσισαμε χα χα
Μια χαρά είναι τα φυσίγγια
Εγώ την πρώτη μέρα με το δίκανο μου φάνηκε κάπως πρώτη φορά τα έριξα με 4-3 άστρα το Ν 7 πήρα 4 τρυγόνια τα δυο πέσαν ξερά τα αλλά δυο τραυματισμένα
Νομίζω το 7 δουλεύει καλύτερα με το τριάρι τσοκ
Δεύτερη μέρα με την μπενελα 4 τσοκ έβαλα Το Ν 8 ήταν για μένα άψογα όλα καθαρά σκοτωματα
Όλα στα τρυγόνια

Back