Γνώμες Φυσιγγίων

Είναι το λίφτινγκ....των special edition anatra‼️ως ανατρα(πρασινικεφαλο )ΝΑΙ ήταν σούπερ,απορώ γιατί δεν τα δούλεψα τοσο όσο τα 38 σούπερ κατσιά‼️(ίσως λόγω κόστους❓)
To germano reale ήταν με ατσάλινα σκάγια σε καλυκα 3" κ κυκλοφορουσε μαζί με το anatra...
(Δεν είχε έρθει στην χώρα μας)

nobel-sport-italia.jpg

Δεν τα βλέπω στο σάιτ της Νόμπελ....

Τι να δεις ρε συ Γιάννη??
Λες πως ξέρει τι κανει???

Την έχει φαει το μάρκετινγκ κ οι μαλακίες κ κάθε τρείς κ λίγο πειραζει τα φυσίγγια της...
Κάποτε ήταν ισάξια σαν την maionchi κ ξαφνικα ρεμπελεψε..

Έχει εξαφανίσει πολυ ωραια φυσιγγια......

Και βρήκε να γράψει στην άκρη του κουτιού τι??
High black nickel brass...
Ας γελάσω.....

Δεν υπάρχει αυτή η εταιρία ειλικρινά δεν υπάρχει....
Μετά λέμε για τις δικές μας βιοτεχνίες.. .

Και ο Γιάννης στα τηγανητά αυγά...
Ε ρε κ να πανε τον αλλο μήνα για φασσες τι έχει να γένει....
Συνδιασμός μαγκιόρος....
Γι'αυτό όταν χτυπάει η χοληστερίνη 1200 πιάνουν τα έλατα από κάτω και βαρανε Φασσες υποσυνείδητα.

Ο Χάρης είναι να μην κάτσει σε καρεκλάκι,μεταμορφώνεται από Χάρης σε χάρος
Στο όρθιος έχει θέμα.....
Δεν κάθεται όμως στο καρεκλακι του....σαν τη σβούρα γυρνάει! Αν και τώρα τελευταία δείχνει δείγματα θετικά

Δεν κάθεται όμως στο καρεκλακι του....σαν τη σβούρα γυρνάει! Αν και τώρα τελευταία δείχνει δείγματα θετικά
Σε εμένα το λες...τον είχα απέναντι στην ρεματιά και με ζαλισε! Φόραγε και κάτι γυαλιά του σκι σαν πούλμαν ήταν και πηγαινοερχότανε.Αφου του φώναζα κάνε στάση Λιανοκλάδι φτάνει!

Και ο Γιάννης στα τηγανητά αυγά...
Ε ρε κ να πανε τον αλλο μήνα για φασσες τι έχει να γένει....
Συνδιασμός μαγκιόρος....
Πατατουλες και αυγουλακια πρωινό...ότι πρέπει...θα πέσει πολύ μάσα...έχω ξεκινήσει προετοιμασία με τα μακράς διάρκειας σιγά σιγά...

Δάσκαλε μην κάτσεις ΠΟΤΕ δίπλα στους γλάρους Χάρη-Γιαννη γιατί θα τσακωθούν ποιός θα σου πάρει το μετάλλιο.
Ο Χάρης είναι να μην κάτσει σε καρεκλάκι,μεταμορφώνεται από Χάρης σε χάρος
Στο όρθιος έχει θέμα.....
Μπορεί να πεινάει και να γυρνάει έτσι ο καημένος
Όταν κάνει έτσι να του δίνετε ένα σάντουιτς
Σε εμένα το λες...τον είχα απέναντι στην ρεματιά και με ζαλισε! Φόραγε και κάτι γυαλιά του σκι σαν πούλμαν ήταν και πηγαινοερχότανε.Αφου του φώναζα κάνε στάση Λιανοκλάδι φτάνει!
Κάπνιζε ο οδηγός❓
Τι να σας πω ρε
Εμένα βρήκατε ρε κουφάλες

Καλημέρα σε όλη την ομάδα ήθελα φυσίγγια για αλεπού για βολές 50μετρα+ και τελικά κατέληξα στα federal τα 41βολα magnum επιχαλκωμενα με buffer, ποιο τσοκ προτείνετε για αυτά τα δράμια (4buck) σε αποστάσεις 50μετρα+ ; το όπλο είναι Maverick με 71 εκατοστά κάνη αχρωμιωτη και από τσοκακια έχω τα carlson σε Full, im.mod, και mod, κανονικά πρέπει να κάνω δοκιμές με όλα τα τσοκ για να βρω το καλύτερο αλλά με 25€ το κουτί το σκέφτομαι, μήπως τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Attachments

• IMG_20230915_100743_HDR.jpg
    IMG_20230915_100743_HDR.jpg
    225,8 KB · Προβολές: 32
  • IMG_20230915_100832_HDR.jpg
    IMG_20230915_100832_HDR.jpg
    121,9 KB · Προβολές: 32
Back