οντως εχεις δικιο, ασε που μου φανηκαν πολυ μαλακα για 33 γρ. !!!!! σε 9ρια που τα εχω παρει για τσιχλες πιστευω να μην εχω θεμα...Βάλε πιο μπροστά, είναι αργά.
υπαρχουν ακομα απο το στοκ που πηρε ο καρδαρας!Αυτά δεν υπάρχουν πλέον, που τα βρήκες?
15ε πηγαν τωραΌσο γράφει το κουτί τα αγόρασα και μάλιστα μου φάνηκαν ακριβά ... να τα σηκώσω ?
Προσωπικά για εμένα είναι ότι καλύτερο σε διασποράς.. για την μπεκάτσα ειδικά που τα 34 γρ είναι ότι πρέπει δε χρειάζεται να πας σε 36 γρ ή σε 40 γρ διασποράς που έχουν άλλες ελληνικές εταιρείες. Για το ορτύκι είναι υπερβολή,για τρυγόνια ντοπιαρικα της πρώτης μέρας που σου περνάνε μέσα στη μούρη σου έχει κάνει κηδείες,για πέρδικα δε τα συνιστώ λόγω του ότι είναι διασποράς και εγώ χρησιμοποιώ μόνο συγκεντροτηρα. Ένας ξάδελφος ξάπλωσε και παπί σε νούμερο 6 σε απόσταση γύρω στα 35 μέτρα πριν χρόνια. Μακάρι να είχα τη γνώση της ιδιογομωσης ,θα είχα αντιγράψει πολλά φυσέκια και δε θα χρειαζομουν πειραματισμούς. Σήκωσε τα !!Όσο γράφει το κουτί τα αγόρασα και μάλιστα μου φάνηκαν ακριβά ... να τα σηκώσω ?
αμα τα σηκωσει εμεις τι θα παρουμε ρε?Σήκωσε τα !!
Εσύ παλιονυφιτσα δε πρέπει να μιλάς έχει κάνει στοκ ένα κοντέινερ. Εγω να δω τι θα κάνω που έχω μείνει με ελάχιστα τσιχλοφυσεκα και τα οικονομικά είναι χάλια μαύρα. Δε με βλέπω φέτος να πηγαίνω...αμα τα σηκωσει εμεις τι θα παρουμε ρε?
παρε οτι πιο φθηνο βρεις στα 24γρ ,βαλε το δυαρι η τον ασσο πανω και κανε την τρελα σου φιλε.οικονομικά είναι χάλια μαύρα. Δε με βλέπω φέτος να πηγαίνω...
Δε παίζει φίλε,τον έχω πιεί κανονικότατα..τεσπα ας μην γκρινιάζω,όπως πολλοί συνάδελφοι έτσι και εγώ για πρώτη φορά δε θα κάνω αρκετά κυνήγια σε τσιχλοκοτσυφα. Άκυρο ! φέτος πήρα ένα πακέτο nobelsport japan 24gr κόκκινο και με 3 τουφεκιές που έχω ρίξει έχω πάρει 1 τρυγόνι και δύο ορτύκια. Σε κοντινές αποστάσεις φυσικά. Δε κατάλαβα καθόλου ανάκρουση με το verney carron και ήταν αν δε κάνω λάθος πρώτη φορά που έριξα τόσο χαμηλά γρ. Ωραίες τουφεκιές βγάζει.για Οκτώβρη με ψύχρα δε ξέρω αν θα φτουραει. Με τη Μπράου 2000 σίγουρα θα κάνει εμπλοκήπαρε οτι πιο φθηνο βρεις στα 24γρ ,βαλε το δυαρι η τον ασσο πανω και κανε την τρελα σου φιλε.
φτουραει δεν φτουραει δεν εχεις αλλη επιλογη!Ωραίες τουφεκιές βγάζει.για Οκτώβρη με ψύχρα δε ξέρω αν θα φτουραει.
Ρίχνε επιλεκτικάΕσύ παλιονυφιτσα δε πρέπει να μιλάς έχει κάνει στοκ ένα κοντέινερ. Εγω να δω τι θα κάνω που έχω μείνει με ελάχιστα τσιχλοφυσεκα και τα οικονομικά είναι χάλια μαύρα. Δε με βλέπω φέτος να πηγαίνω...
Τζορτζ δεν είναι θέμα να ρίξω πολλά φυσέκια,πάντα διάλεγα τουφεκιές εκτός και αν ήταν μάπα το φυσέκι οπότε έριχνα κατά ριπάς που λέει ο λόγος για να τελειώσουν. Δε παίζουν φράγκα φίλε ,είχα κάποια αναπάντεχα ανοίγματα,η βενζίνη έχει φτάσει στο θεό και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα δίνω το περισεβουμενο 50ευρω (αν υπάρχει στο πορτοφόλι) για την πέρδικα.Ρίχνε επιλεκτικά
Η ουσία είναι να βγείς την βόλτα σου και αναγκαστικά θα προσαρμοσθείς στα καινούργια δεδομένα δυστυχώς
Το να μην μπορείς να πάς καθόλου είναι το βάσανο,σκέψου πόσοι το έκοψαν τελείως χωρίς να το θέλουν.....
Και καλά θα κάνειςθα δίνω το περισεβουμενο 50ευρω (αν υπάρχει στο πορτοφόλι) για την πέρδικα.
Σωστός! Και μάλιστα δύο σκυλιά,μια 9χρονη και μια κουταβα 4 μηνών που δείχνει πολύ ωραία στοιχεία μέχρι στιγμής ( αρχηγικές αντιδράσεις και χωρίς πολλά πολλά χάδια) .Και καλά θα κάνεις
Ρίξε ότι περισσεύει εκεί που γουστάρεις καλύτερα
Και αφού υπάρχει και σκυλί πάντα έχει προτεραιότητα, πρώτα πάμε για αυτά και μετά για εμάς
Ακριβώς η βόλτα μετράει. Παίρνεις το τουφεκακι σου, αν έχεις και δικαννο ακόμα καλύτερα και ένα κουτί φυσίγγια και πας τη βόλτα σου σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε σπίτι. Ωξω ρεεεε που έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος. Η ευλογία είναι να έχουμε την υγεία μας και τη ηρεμία μας να πάμε για κυνήγι. Τα χρήματα δεν χρειάζεται να είναι πολλά.Ρίχνε επιλεκτικά
Η ουσία είναι να βγείς την βόλτα σου και αναγκαστικά θα προσαρμοσθείς στα καινούργια δεδομένα δυστυχώς
Το να μην μπορείς να πάς καθόλου είναι το βάσανο,σκέψου πόσοι το έκοψαν τελείως χωρίς να το θέλουν.....
Είχα χρησιμοποιήσει τα Πυρκάλ derby 7αρια σε αγριοπερίστερα στα Σκόπια. Απλά τέλεια. Ο χάρος βγήκε παγανιά.Εγώ πάντως όταν έριχνα Πυρκάλ , όταν ήταν ακόμα ανοιχτή η εταιρεία, προτιμούσα το μαύρο και το Αρτεμις. Με τα derby δεν τα είχα πολυβρεί.
Χάρη αυτά μοιάζουν με φυσίγγια ΛΟΑΤΚΙ !!!Βρήκα κάτι πουλακια και λέω να ρίξω απο δαύτα τι λέτε 30 γρ Ν6 με δίκανο
Γράφανε marbles και τα πήραΧάρη αυτά μοιάζουν με φυσίγγια ΛΟΑΤΚΙ !!!