Γνώμες Φυσιγγίων

Μύθος

αλλος ένας μύθος…, σε κρεμάνε για πλάκα αν δεν της ψάξεις πολύ καλα(στα ψιλα σκαγια)
Γνωμη σου και γνωμη μου δεν σε ειπα με το ζωρι να κανεις κατι! Εμενα παντος 10 χρονια τωρα δεν με εχει πουλησει ποτε !! Και δεν εχω και τις καλητερες καιρικες σηνθηκες για τα μπαρουτια εκει που κυνηγαω

Μύθος

αλλος ένας μύθος…, σε κρεμάνε για πλάκα αν δεν της ψάξεις πολύ καλα(στα ψιλα σκαγια)
Ηλία εχω ριξει κιλα απο την συγκεκριμένη μου κανει εντύπωση που δεν τα βρίσκεις μαζι της στην υγρασια,με εχει κρεμασει μια φορα με -6 με 686 στο 1,50 33, καθε τοπος τελικά εχει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του στα φυσιγγια τεινω να πιστέψω και χωρις ακραίες καιρικες συνθηκες.

Ηλία εχω ριξει κιλα απο την συγκεκριμένη μου κανει εντύπωση που δεν τα βρίσκεις μαζι της στην υγρασια,με εχει κρεμασει μια φορα με -6 με 686 στο 1,50 33, καθε τοπος τελικά εχει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του στα φυσιγγια τεινω να πιστέψω και χωρις ακραίες καιρικες συνθηκες.
Στα χοντρά σκαγια από 6 και κατο ρίχνω s4…για την υγρασια και μικρά θυραματα α1mb32… με την sipe δεν τα βρηκα μαζη της

Στα χοντρά σκαγια από 6 και κατο ρίχνω s4…για την υγρασια και μικρά θυραματα α1mb32… με την sipe δεν τα βρηκα μαζη της
Με την sipe μου άρεσαν πολλά σεταπ που δοκίμασα αλλά περισσότερο το fiocchi 12/67 616 1,45x29 spark No 8,5 8* 56 σε τσίχλα και κοτσύφι τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο εξαιρετικο.......
Επίσης με το δίκανο σε πέρδικες το nobel sport 12/70 686 1,60x32 sg25 No 6n 6* 58,00 χιλιοστά έκανε κηδείες........

Με την sipe μου άρεσαν πολλά σεταπ που δοκίμασα αλλά περισσότερο το fiocchi 12/67 616 1,45x29 spark No 8,5 8* 56 σε τσίχλα και κοτσύφι τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο εξαιρετικο.......
Επίσης με το δίκανο σε πέρδικες το nobel sport 12/70 686 1,60x32 sg25 No 6n 6* 58,00 χιλιοστά έκανε κηδείες........
Δεν ψάχνομαι Βαγγέλη άλλο σε γραμμαρια η δοσολογιεσ δεν ριχνο ποτέ κατο από 33γρ φετος μόνο αγόρασα κάτι εμπορικα 32 γρ.. και λιγη gm3 στα 32 που έχω για να φεύγει!!!!γενικά η ιδιογωμοση είναι ένα ακριβό χόμπι για να ψαχνομαι

Πήρα προσφατα ένα κουτί Rio 30γρ κ αντί να δω τον κλασσικό ισπανικό συγκεντρωτηρα βρήκα Ζ2Μ που χρησιμοποιουσε η maxam(κ παλαιοτερα η uee) στα φυσίγγια από 36γρ και πάνω........

Προφανώς αυτή η ιδέα ανήκει στην nsi....

View attachment 81414

Αν κάποιος φίλος αγόρασε Rio 32γρ κ είναι απο νέα παρτιδα ας σπαταλήσει ένα να δουμε αν έχει τον ίδιο συγκεντρωτηρα γιατί πολυ το φοβάμαι........
Και τα Rio 32gr z2m βύσμα έχουν Τάσο! Μου έχουν μείνει μερικά, από τα καινούργια...

thanks chiris....
Mαλιστα...... Το είδαμε κ αυτό....
Έριξες κανένα?
Έχω ρίξει αρκετά, καλά είναι, αλλά νομίζω είναι με τον καιρό τους! Τα είχα πρωτοριξει στο μεγάλο πέρασμα του '21, είχα πάρει πολλά πουλιά σε πολύ μεγάλες αποστάσεις και μου είχαν φανεί καλά! Όμως με κρύο και υγρασία μου έκαναν νερακια!😅

... S4n και στο 16αρι 27γρ. Νο 6 νίκελ, λύση για τις πρωινές υγρασίες στο νησί, επιλεκτικά πλέον, για μακρινές τουφεκιές μόνο...

S4n - Cal.16 - 1 -.jpg

1698602528135.jpeg

Υ.Γ ... έχω ακόμα 'κανα μισό-κιλο και τη φυλάω σαν τα μάτια μου!... ;) ...

Κ
... S4n και στο 16αρι 27γρ. Νο 6 νίκελ, λύση για τις πρωινές υγρασίες στο νησί, επιλεκτικά πλέον, για μακρινές τουφεκιές μόνο...

View attachment 81568

View attachment 81567

Υ.Γ ... έχω ακόμα 'κανα μισό-κιλο και τη φυλάω σαν τα μάτια μου!... ;) ...
Και εγώ το ίδιο

Παλικάρια καλημέρα....μπορεί κάποιος να μου πει ενα καλό φυσίγγι για μπεκάτσα;θέλω για πρώτο φυσίγγι και για 2ο 3ο
Jordan 34...ένα φυσέκι θα ρίξεις, δεύτερο δε χρειάστηκε ποτέ!! Και δεν είμαι τουφεκος!!
( δόξα τω θεώ ,ή θα την επερνα με τη πρώτη ή δε θα μου έδειχνε πορεία μέσα στα πυκνά για δεύτερη και τρίτη τουφεκια)

Back