Γνώμες Φυσιγγίων

Καινούριο σαιτ ο Καλκατζάκος, αν κρίνω απ τα carlsons, φαίνεται ενημερωμένο πλέον στο απόθεμα. Θα δείξει όμως κατα πόσο είναι....
Ναι, καινούργιο είναι. Πάρα πολλά προϊόντα του είναι μη διαθέσιμα βλέπω. Είμαστε στην αρχή της κυνηγητικής σεζόν και θα έπρεπε να είναι γεμάτος. Καλύτερα, να μην κάνω άχρηστες αγορές πάλι.

Ναι, καινούργιο είναι. Πάρα πολλά προϊόντα του είναι μη διαθέσιμα βλέπω. Είμαστε στην αρχή της κυνηγητικής σεζόν και θα έπρεπε να είναι γεμάτος. Καλύτερα, να μην κάνω άχρηστες αγορές πάλι.
Ναι το το πρόσεξα κι εγώ, πολλά μη διαθέσιμα προϊόντα. Καλά....άχρηστες δεν είναι ποτέ, περιττές ναι :)
Είναι σαν το shopping των γυναικών, ψυχολογικοί λόγοι

Μπήκα και εγώ στο site του Καλκατζακου να χαζέψω κανένα φυσίγγι για τις τσίχλες και πετυχαίνω στο site τα imperial 30gr σε 7.2€ και να γράφει Απόθεμα από κάτω σε 8ρια...λέω λες?Τελικά πήρα τηλ και μου είπαν ότι είναι λάθος του site....κρίμα .hair.
Μόλις το είδα πατάω για πλακα 20 κουτιά να δω γιατί νόμιζα πως τα ξανάφερε κ μου λέει δεν υπαρχουν τόσα ..
Βάζω 10 το ίδιο...
Βάζω 5 το ίδιο....
Τελικά μόνο ένα μπορουσε να μπει στο καλάθι.....
Ότι να ναι.... 😂😂😂

Μόλις το είδα πατάω για πλακα 20 κουτιά να δω γιατί νόμιζα πως τα ξανάφερε κ μου λέει δεν υπαρχουν τόσα ..
Βάζω 10 το ίδιο...
Βάζω 5 το ίδιο....
Τελικά μόνο ένα μπορουσε να μπει στο καλάθι.....
Ότι να ναι.... 😂😂😂
Τουλάχιστον αυτά είναι διαθεσιμα και για πάνω από 1 κουτί Τάσο
IMG_6834.png

Τι δουλεύει σωστά σε τούτο το τόπο για να δουλέψει το σάιτ.Αυτα χρειάζονται έναν από πάνω μόνιμα ,ποιος τον διαθέτει και ποιος τον πληρώνει εδώ ο Κένταυρος και δεν έχει σωστό σάιτ που προμηθεύει υλικά ιδιογομωσης τα 2/3 της Ελλάδος όταν υπήρχαν υλικά.

Καινούριο σαιτ ο Καλκατζάκος, αν κρίνω απ τα carlsons, φαίνεται ενημερωμένο πλέον στο απόθεμα. Θα δείξει όμως κατα πόσο είναι....
Τα nsi speed γράφει ότι έχουν μπαρούτι vectanA, άλλαξε κι αυτό ή έχουν κάνει λάθος;και τα percorso τα γράφει με tecna

Πήρα προσφατα ένα κουτί Rio 30γρ κ αντί να δω τον κλασσικό ισπανικό συγκεντρωτηρα βρήκα Ζ2Μ που χρησιμοποιουσε η maxam(κ παλαιοτερα η uee) στα φυσίγγια από 36γρ και πάνω........

Προφανώς αυτή η ιδέα ανήκει στην nsi....

IMG_20231018_132518.jpg

Αν κάποιος φίλος αγόρασε Rio 32γρ κ είναι απο νέα παρτιδα ας σπαταλήσει ένα να δουμε αν έχει τον ίδιο συγκεντρωτηρα γιατί πολυ το φοβάμαι........

Back