Γνώμες Φυσιγγίων

Κένταυρος πολύ καλό, μαλακό και συγκεντρωτικό, άμα δεν είσαι της μεγάλης προσκοπευσης μην το πάρεις. Έκο πανάκριβο για τα υλικά του δεν αξίζει. Rc τι μια μέρα θα λές " τι κάνω ο φουστης " και την άλλη μέρα, " αλάτι έχουν μέσα? "
Μια φορα, το 2014 (Γενάρης) πηρα ενα κουτακι RC 32 No8....Έκανα 2/25.....δεν το'χω ξανα πάθει...κ μη γραψεις παπαριά, γιατι τη σκέφτεσαι ήδη...:p

Υ.Γ. Τοτε ειχαν κατεβει οι τσίχλες, στις αυλές των σπιτιών, στην κυριολεξία....

Συμπαθητικό φυσιγγακι...
Να έπαιρνα 2-3 κουτιά, έτσι να υπάρχουν;;
Τα έχει σε 5 έως 9...
Επειδη είναι και πελάτης τα αφήνει 11€
Το βεντέτα Τάσο το δοκίμασα φέτος με δύο όπλα στα 37 μέτρα με 3 τσοκ. Έβγαλε πολύ ωραία αποτύπωση στο χαρτί. Πήρα μερικά κουτιά γιατί μου άρεσε αυτό που είδα.

Θέλω γνώμη για maxam imperial 30gr(ισπανίας) 8ρι για τσίχλα από Οκτώβριο και μετά...
Τραβάει με κρύο? Αποστάσεις με 3ρι τσοκ?
Άμα τα βρήκες σε καλή τιμή πάρτα, τώρα, Στους περισσότερους καιρούς δουλεύουν (Εκτός πάγο) και τα ρίχνεις παντού από καρτέρι μέχρι περπατητο. Πολύ καλό φυσιγγι.

Άμα τα βρήκες σε καλή τιμή πάρτα, τώρα, Στους περισσότερους καιρούς δουλεύουν (Εκτός πάγο) και τα ρίχνεις παντού από καρτέρι μέχρι περπατητο. Πολύ καλό φυσιγγι.
Από ταχύτητες είναι σχετικά γρήγορο? Ή μέτριο?

Θέλω γνώμη για maxam imperial 30gr(ισπανίας) 8ρι για τσίχλα από Οκτώβριο και μετά...
Τραβάει με κρύο? Αποστάσεις με 3ρι τσοκ?
Τα έπαιρνα σε 32 gr, από τον καλκατζακο. Δεν το άλλαζα με τίποτα, αλλά πλέον δεν το βρίσκω. Μπορείς να μας πεις που το βρήκες? ΥΓ: πάρτα άφοβα. (Το πράσινο κουτί)

Παιδια καλησπερα απο Κομοτηνη θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει εαν ειναι ανοικτο η εχει μεταφερθει αλλου ενα μαγαζι στην Λ Μαραθωνος στο υψος του Σταυρου με την επωνυμια LAKO.Ο τυπος εβγαζε φοβερα για εμενα παντα φυσιγγια.

Παιδια καλησπερα απο Κομοτηνη θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει εαν ειναι ανοικτο η εχει μεταφερθει αλλου ενα μαγαζι στην Λ Μαραθωνος στο υψος του Σταυρου με την επωνυμια LAKO.Ο τυπος εβγαζε φοβερα για εμενα παντα φυσιγγια.
Έχει κλείσει Θεμιστοκλή

Μπήκα και εγώ στο site του Καλκατζακου να χαζέψω κανένα φυσίγγι για τις τσίχλες και πετυχαίνω στο site τα imperial 30gr σε 7.2€ και να γράφει Απόθεμα από κάτω σε 8ρια...λέω λες?Τελικά πήρα τηλ και μου είπαν ότι είναι λάθος του site....κρίμα .hair.

Μπήκα και εγώ στο site του Καλκατζακου να χαζέψω κανένα φυσίγγι για τις τσίχλες και πετυχαίνω στο site τα imperial 30gr σε 7.2€ και να γράφει Απόθεμα από κάτω σε 8ρια...λέω λες?Τελικά πήρα τηλ και μου είπαν ότι είναι λάθος του site....κρίμα .hair.
Κλασικός Καλικαντζαράκος.....

Πριν κάνα μήνα που πήγα στον καλκατζακο ήταν άδειος από φυσιγγια, τα περισσότερα που έχει στο σαιτ στο μαγαζί δεν τα έχει.

Ναι όντως ,δεν είναι να εμπιστεύεσαι το σάιτ του ,ανενημέρωτο συνεχώς
Με εμένα συνέβη το αντίθετο , δεν είχε διαθέσιμο crio plus cremator σε καμια σύσφιξη και λέω δεν παίρνω και κανα τηλέφωνο, έστω ποτε θα φέρουν
Τα έχουμε όλα μου λένε 😕
Ότι να ναι ,χαμένες πωλήσεις στα σίγουρα

Back