Σ’επερνα τηλ σήμερα αλλά δεν το σήκωνες να έρθω να τα παρωΣου έχω πάρει και εγώ αυτά που μου είπες...
Σ’επερνα τηλ σήμερα αλλά δεν το σήκωνες να έρθω να τα παρωΣου έχω πάρει και εγώ αυτά που μου είπες...
Ρε συ τώρα που το είπες κοίταξα και το είδα...έτρεχα σαν παλαβός πάλι...Σ’επερνα τηλ σήμερα αλλά δεν το σήκωνες να έρθω να τα παρω
Είχα έναν παππού ήταν καναδυό χρόνια εκεί στις Σέρρες ξέρω εγώ τι εφκιανεΕσείς πρέπει να έχετε συγγένεια μακρινή...
Όλο τρέξιμο και πανικό είστε και κάθε φορά που σας παίρνω τηλ κοιμαστε φαγωμενοι ρε!Είχα έναν παππού ήταν καναδυό χρόνια εκεί στις Σέρρες ξέρω εγώ τι εφκιανε
Ποιος μιλάει τώρα ρεεεΌλο τρέξιμο και πανικό είστε και κάθε φορά που σας παίρνω τηλ κοιμαστε φαγωμενοι ρε!
Άλλα τούτα τώραααα..........Γνωρίζει κανείς αυτή τη πυρίτιδα και για τι καιρούς κάνει
View attachment 80214
Αυτό πρέπει να είναι το zenith...Γνωρίζει κανείς αυτή τη πυρίτιδα και για τι καιρούς κάνει
Το περίεργο είναι στα υπόλοιπα που πήγαν μπροστά.Λαμπρο biturbo 36 no 4 για πιο λογο μεινανε στο πατο τα σκαγια ρε παιδια???View attachment 80340
Η εταιρεία είναι τόσο μπροστά τεχνολογικά που χρησιμοποιούνται σκάγια τεχνητής νοημοσύνης και φεύγουν μονο όσα σκάγια χρειάζεται για να καταβληθεί το θήραμα και να μην μολύνεται και το περιβάλλον.Λαμπρο biturbo 36 no 4 για πιο λογο μεινανε στο πατο τα σκαγια ρε παιδια???View attachment 80340
Για να μην χαλάσει το πουλί μάλλον χα χαΛαμπρο biturbo 36 no 4 για πιο λογο μεινανε στο πατο τα σκαγια ρε παιδια???View attachment 80340
αντε ρε ασχετε!ειναι η τεχνολόγια με τα τετραγωνα σκαγια!Λαμπρο biturbo 36 no 4 για πιο λογο μεινανε στο πατο τα σκαγια ρε παιδια???View attachment 80340
Μου έχει τύχει με Nobel Sport Classica No7½ το ίδιο φαινόμενο.Λαμπρο biturbo 36 no 4 για πιο λογο μεινανε στο πατο τα σκαγια ρε παιδια???View attachment 80340