Γνώμες Φυσιγγίων

Φτιάχνοντας και ψάχνοντας παλιότερα φυσιγγια ,ξετρύπωσα αυτό. Απ τα λίγα nsi που δεν έχω δοκιμάσει ,το έχω τουλάχιστον 5 χρόνια
Είναι αξιόλογη σειρά και σε τι καιρό πάει ,αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ?

Attachments

• IMG_6703.jpeg
    IMG_6703.jpeg
    284,5 KB · Προβολές: 98
Last edited:
Φτιάχνοντας και ψάχνοντας παλιότερα φυσιγγια ,ξετρύπωσα αυτό. Απ τα λίγα nsi που δεν έχω δοκιμάσει ,το έχω τουλάχιστον 5 χρόνια
Ριχτα από τώρα μέχρι τέλος.

Μακράν από τα καλύτερα φυσίγγια κατά την γνώμη μου.

Ριχτα από τώρα μέχρι τέλος.
Μακράν από τα καλύτερα φυσίγγια κατά την γνώμη μου.
Θα τα τιμήσω τότε ,την άλλη εβδομάδα στο χωριό.
Ευελπιστώ σε κυριαρινες και σε λοιπά τσιχλοειδη

Ένα κουτάκι έχω ρίξει κάποτε σε τσίχλες σε νο9 με το πλάγιο, τελευταία μέρα Φλεβάρη, νομίζω το 2018, δε μου είχε αρέσει.

Και απο εδω τα ιδια. 4 κουτακια ειχα παρει , δεν μπορεσα να τα βρω.
Ούτε εμένα .δε μπόρεσα ποτέ να το βρω σε αντίθεση με τα sipe
Και εγώ της ίδιας άποψης Ειμουνα αλλά τώρα τα τελευταία 2 χρόνια τα έχουν φτιάξει, είναι πιο μαλακά και κάνουν δουλίτσα.

Και εγώ της ίδιας άποψης Ειμουνα αλλά τώρα τα τελευταία 2 χρόνια τα έχουν φτιάξει, είναι πιο μαλακά και κάνουν δουλίτσα.
Δεν εχω ξαναπαρει για να εχω αποψη για τα φρεσκα. Το 19 τα ειχα παρει εγω και δεν βαραγα ουτε κατεψυγμενη τσιχλα...

Δευτέρα η Τρίτη εγώ Παντος φορτώνω
Για μένα είναι απο τα αγαπημένα μου φυσίγγια

Back