Ριχτα από τώρα μέχρι τέλος.Φτιάχνοντας και ψάχνοντας παλιότερα φυσιγγια ,ξετρύπωσα αυτό. Απ τα λίγα nsi που δεν έχω δοκιμάσει ,το έχω τουλάχιστον 5 χρόνια
Είναι αξιόλογη σειρά και σε τι καιρό πάει ,αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ?
Μακράν από τα καλύτερα φυσίγγια κατά την γνώμη μου.Φτιάχνοντας και ψάχνοντας παλιότερα φυσιγγια ,ξετρύπωσα αυτό. Απ τα λίγα nsi που δεν έχω δοκιμάσει ,το έχω τουλάχιστον 5 χρόνια
Ριχτα από τώρα μέχρι τέλος.
Θα τα τιμήσω τότε ,την άλλη εβδομάδα στο χωριό.Μακράν από τα καλύτερα φυσίγγια κατά την γνώμη μου.
Ένα κουτάκι έχω ρίξει κάποτε σε τσίχλες σε νο9 με το πλάγιο, τελευταία μέρα Φλεβάρη, νομίζω το 2018, δε μου είχε αρέσει.Φτιάχνοντας και ψάχνοντας παλιότερα φυσιγγια ,ξετρύπωσα αυτό. Απ τα λίγα nsi που δεν έχω δοκιμάσει ,το έχω τουλάχιστον 5 χρόνια
Ούτε εμένα .δε μπόρεσα ποτέ να το βρω σε αντίθεση με τα sipeΈνα κουτάκι έχω ρίξει κάποτε σε τσίχλες σε νο9 με το πλάγιο, τελευταία μέρα Φλεβάρη, νομίζω το 2018, δε μου είχε αρέσει.
Με ανωμαλους δεν μιλάω!!!!!Ούτε εμένα .δε μπόρεσα ποτέ να το βρω σε αντίθεση με τα sipe
Δε μιλάς όμορφα.δε στα εξηγαω ωραία?μάθε μπαλιτσαΜε ανωμαλους δεν μιλάω!!!!!
Το αυτό και για μέναΟύτε εμένα .δε μπόρεσα ποτέ να το βρω σε αντίθεση με τα sipe
Και απο εδω τα ιδια. 4 κουτακια ειχα παρει , δεν μπορεσα να τα βρω.Ούτε εμένα .δε μπόρεσα ποτέ να το βρω σε αντίθεση με τα sipe
Και απο εδω τα ιδια. 4 κουτακια ειχα παρει , δεν μπορεσα να τα βρω.
Και εγώ της ίδιας άποψης Ειμουνα αλλά τώρα τα τελευταία 2 χρόνια τα έχουν φτιάξει, είναι πιο μαλακά και κάνουν δουλίτσα.Ούτε εμένα .δε μπόρεσα ποτέ να το βρω σε αντίθεση με τα sipe
Δεν εχω ξαναπαρει για να εχω αποψη για τα φρεσκα. Το 19 τα ειχα παρει εγω και δεν βαραγα ουτε κατεψυγμενη τσιχλα...Και εγώ της ίδιας άποψης Ειμουνα αλλά τώρα τα τελευταία 2 χρόνια τα έχουν φτιάξει, είναι πιο μαλακά και κάνουν δουλίτσα.
Την πέταγε καλά ο άλλος ρε?και δεν βαραγα ουτε κατεψυγμενη τσιχλα...
Δευτέρα η Τρίτη εγώ Παντος φορτώνωΚαι εγώ της ίδιας άποψης Ειμουνα αλλά τώρα τα τελευταία 2 χρόνια τα έχουν φτιάξει, είναι πιο μαλακά και κάνουν δουλίτσα.
Και άλλα ρε;Δευτέρα η Τρίτη εγώ Παντος φορτώνω
Για μένα είναι απο τα αγαπημένα μου φυσίγγια
Θα έχει πραμα φέτοςΚαι άλλα ρε;
Θα χρειαστείς δεύτερη αποθήκη σε λίγο .
Ψιτ κυριος , σε αποθηκευσα και εσενα... Κανονιστε να ειστε γκαντεμηδες φετος οι αισιοδοξοι...Θα έχει πραμα φέτος
Είναι σκληροτράχηλες αυτές να ξέρειςΤην πέταγε καλά ο άλλος ρε?
Άμα το έμαθε ο άλλος κλάφτα ΧαράλαμπεΨιτ κυριος , σε αποθηκευσα και εσενα... Κανονιστε να ειστε γκαντεμηδες φετος οι αισιοδοξοι...
Απο την αλλη αυριο ερχονται 4500 τεμαχια δικα μου
Σου έχω πάρει και εγώ αυτά που μου είπες...Θα έχει πραμα φέτος