Γνώμες Φυσιγγίων

Πήρα προσφατα ένα κουτί Rio 30γρ κ αντί να δω τον κλασσικό ισπανικό συγκεντρωτηρα βρήκα Ζ2Μ που χρησιμοποιουσε η maxam(κ παλαιοτερα η uee) στα φυσίγγια από 36γρ και πάνω........

Προφανώς αυτή η ιδέα ανήκει στην nsi....

View attachment 81414

Αν κάποιος φίλος αγόρασε Rio 32γρ κ είναι απο νέα παρτιδα ας σπαταλήσει ένα να δουμε αν έχει τον ίδιο συγκεντρωτηρα γιατί πολυ το φοβάμαι........
Πάω στοίχημα ότι δεν θα έχει την ίδια απόδοση που είχε, για μένα της μαξαμ ήταν από τους καλύτερους συγκεντρωτηρες.

Πάω στοίχημα ότι δεν θα έχει την ίδια απόδοση που είχε, για μένα της μαξαμ ήταν από τους καλύτερους συγκεντρωτηρες.
Kαι τα pigeon πως έκαναν θραύση? .yel.
Ξεκολλα με ότι έχει να κάνει με την b&p έχει αξιόλογα υλικά κ αν δεν με πιστευεις ρωτα κ τον @sam13 .. .yelling.

Θα σου πω καιρου (και τσιχλων)επιτρέποντος.....

Kαι τα pigeon πως έκαναν θραύση? .yel.
Ξεκολλα με ότι έχει να κάνει με την b&p έχει αξιόλογα υλικά κ αν δεν με πιστευεις ρωτα κ τον @sam13 .. .yelling.

Θα σου πω καιρου (και τσιχλων)επιτρέποντος.....

Είναι αμετανόητος νοβελσπορτακιας αυτός Τάσο. Άμα βλέπει λογότυπο b&p παθαίνει ταρακουλο Άστον να λέει .fishing.

Είναι αμετανόητος νοβελσπορτακιας αυτός Τάσο. Άμα βλέπει λογότυπο b&p παθαίνει ταρακουλο Άστον να λέει .fishing.
...απο την μικρή μου εμπειρία στην ιδιογόμωση...

...έλεγα κάποτε S4 για όλα!...μετά ήρθε η ΜΒ Χ 32 , μετά η μεγάλη MG2, ακόμα και φέτος με τις δυσκολίες εύρεσης στις πυρίτιδες η "φτηνή" G3000...Όλα Β&P...μια χαρά!...αξιόπιστα και σταθερότατα!...

...έλεγα κάποτε S4 για όλα!...μετά ήρθε η ΜΒ Χ 32 , μετά η μεγάλη MG2, ακόμα και φέτος με τις δυσκολίες εύρεσης στις πυρίτιδες η "φτηνή" G3000...Όλα Β&P...μια χαρά!...αξιόπιστα και σταθερότατα!...

Συμφωνώ. Έχει πολύ καλά υλικά

Πιο σταθερες πυριτιδες απο την B&P δε θα βρεις

Πιο σταθερες πυριτιδες απο την B&P δε θα βρεις
B&P ούτε να τα βλεπω όσες φορές και αν πείρα ποτέ δεν ήταν τόσο καλά όσο έλεγαν η περίμενα ειδικά με κάτι 36γρ είχα γίνει λαμπραντορ από το να κυνηγάω τα τραυματισμένα παπια στο νερό αφού τα έδινα στο φίλο μου και δεν τα έπαιρνε γιατί είχα πάρει και πολλά και δεν τελείωναν με τίποτα. Μην πω για το MB 36 που το πήρα στην φασσα πέρσι και πρέπει κάποια πουλιά να έφυγαν χώρις καθόλου φτερά αλλά δεν έπεσαν :D. Όταν έβαζα NSI και τα RIO τα μαύρα 36γρ ήταν σαν μα της χτυπούσε κεραυνός ευτυχώς είχα και αυτά και πήρα κανένα πουλάκι.

B&P ούτε να τα βλεπω όσες φορές και αν πείρα ποτέ δεν ήταν τόσο καλά όσο έλεγαν η περίμενα ειδικά με κάτι 36γρ είχα γίνει λαμπραντορ από το να κυνηγάω τα τραυματισμένα παπια στο νερό αφού τα έδινα στο φίλο μου και δεν τα έπαιρνε γιατί είχα πάρει και πολλά και δεν τελείωναν με τίποτα. Μην πω για το MB 36 που το πήρα στην φασσα πέρσι και πρέπει κάποια πουλιά να έφυγαν χώρις καθόλου φτερά αλλά δεν έπεσαν :D. Όταν έβαζα NSI και τα RIO τα μαύρα 36γρ ήταν σαν μα της χτυπούσε κεραυνός ευτυχώς είχα και αυτά και πήρα κανένα πουλάκι.
Δε θα διαφωνησω, εχεις την αποψη σου κι εσυ.
Συγκεκριμενα, το Winter 38gr σε Νο4 με ΜΒ36 που ειχα ριξει σε υδροβιο
(ειχε ξημερωσει καλά) αντιθέτος ειχα ακαριέες καταβολές απο κιρκίρια ως σφυριχτάρια....οπως κ με το LK Winner 36gr σε Νο5...ειναι πως θα του τερειαξει του καθένα!!

(ειχε ξημερωσει καλά) αντιθέτος ειχα ακαριέες καταβολές απο κιρκίρια ως σφυριχτάρια....οπως κ με το LK Winner 36gr σε Νο5...ειναι πως θα του τερειαξει του καθένα!!
Εγώ πιστεύω ότι είναι παρτίδες και γενικά ο ποιοτικός έλεγχος πάει περίπατο σε πολλές εταιρίες

Για τα b&p λέει φίλος! Που λυπάται να βάλει λίγο μπαρούτι παραπάνω στα φυσίγγια της λες και τα πληρώνει, σαν μπαρούτες άμα ξέρεις να της δουλεύεις είναι άψογες, ειδικά η mb36.

😂🤭🤭🤭🫶 B&P ούτε να τα βλεπω όσες φορές και αν πείρα ποτέ δεν ήταν τόσο καλά όσο έλεγαν η περίμενα ειδικά με κάτι 36γρ είχα γίνει λαμπραντορ από το να κυνηγάω τα τραυματισμένα παπια στο νερό αφού τα έδινα στο φίλο μου και δεν τα έπαιρνε γιατί είχα πάρει και πολλά και δεν τελείωναν με τίποτα. Μην πω για το MB 36 που το πήρα στην φασσα πέρσι και πρέπει κάποια πουλιά να έφυγαν χώρις καθόλου φτερά αλλά δεν έπεσαν :D.

Back