Πολύ καλό!!! Φήμες λένε ότι τα καριοφίλια γεμιζονταν με ΜΒ36 και μάλλινη τάπα!!Στην Αλαμάνα???
Μην λες χαζομάρες ρε...
Μονο καριοφιλια υπηρχαν τοτε....
Πολύ καλό!!! Φήμες λένε ότι τα καριοφίλια γεμιζονταν με ΜΒ36 και μάλλινη τάπα!!Στην Αλαμάνα???
Μην λες χαζομάρες ρε...
Μονο καριοφιλια υπηρχαν τοτε....
Είναι καλύτερα από τα Rio?, γνωρίζεις?Τα ίδια είναι απλά έχει αλλάξει εξωτερικά η επιγραφή της nobel sport καμιά ουσιαστική αλλαγή. Εγώ τα ρίχνω στην φάσα και στην πέρδικα
Ίδια είναι, συσκευασία άλλαξε και χρώμα κάλυκα.Καλησπέρα!. Εάν γνωρίζει κάποιος θέλω να μάθω τα εξής. Από τα δύο κουτιά που παραθέτω πιο κάτω Nobel speed), είναι και τα δύο ίδια? (Παλιά και νέα συσκευασία?) και εάν αξίζουν τον κόπο να αγοράσω μερικά!. Έπειτα (και εάν τα έχετε δοκιμάσει), λέω να πάρω μερικά κουτάκια από τα εξείς. 1. Rio 34gr, 2. Rio 36gr. Ποιό από τα τρία προτείνεται? Σας ευχαριστώ!View attachment 81967
Δεν έχω ρίξει ποτέ τα rio οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση.Είναι καλύτερα από τα Rio?, γνωρίζεις?
ΦορτωσεεεεεεΑπό τα δύο κουτιά που παραθέτω πιο κάτω Nobel speed), είναι και τα δύο ίδια? (Παλιά και νέα
ΌχιΕίναι καλύτερα από τα Rio?, γνωρίζεις?
Το speed 34 είναι ίδιο παλιό καινούργιο και είναι πολύ καλό τα rio 34 πράσινα τα έχω ρίξει και αυτά αρκετά καλά είναι λίγο σφιχτά τα rio αν σε βολεύει κάτι τέτοιο ΟΚ προσωπικά το speed το θεωρώ καλύτερο Ελπίζω να βοήθησα.Καλησπέρα!. Εάν γνωρίζει κάποιος θέλω να μάθω τα εξής. Από τα δύο κουτιά που παραθέτω πιο κάτω Nobel speed), είναι και τα δύο ίδια? (Παλιά και νέα συσκευασία?) και εάν αξίζουν τον κόπο να αγοράσω μερικά!. Έπειτα (και εάν τα έχετε δοκιμάσει), λέω να πάρω μερικά κουτάκια από τα εξείς. 1. Rio 34gr, 2. Rio 36gr. Ποιό από τα τρία προτείνεται? Σας ευχαριστώ!View attachment 81967
Νομίζω ότι το Νο 7 είναι με πυρίτιδα C7Nobel Speed Νo7 φίλος φέτος ξετρελαμενος στις φασσες με Μπενέλι και 3* μαμά τσοκ
Και ποιό από τα δύο είναι το καινούργιο? Το αριστερά ή δεξιά στην Φωτό?Πάρε το καινούργιο εγώ φέτος το πάω πρίμα με την α400.
Αλλά πάει αρκετά σφυχτα έχε υπόψιν
Και το παλιό ίδιο στήσιμο το δηλώνουν όχι ότι δεν ήταν καλό
Όχι από τα κουτιά? Από τα φυσίγγια θα εννοείς!Αριστερά το παλιό...δεξιά το καινούργιο...
Χρόνια με c7 το. ΘυμάμαιΚοιτούσα τώρα και είδα ότι….ο Αλαγιάννης λέει ότι έχει πυρίτιδα C7 και ο Μανδηλαράς VECTAN A τι από τα δύο ισχύει? Γνωρίζει κάποιος?