Ρε μάγκες οι καινούργιοι κονδορες του Δορκα ,τα 36 γρ παρατήρησα σε ένα μαγαζί που τα έφερε εδώ ότι άλλαξαν χρώμα και από πορτοκαλί έγιναν όπως παλιά κόκκινα, ξέρουμε τι πυρίτιδα έχουν; Τα έχει δοκιμάσει κανείς φέτος;;
C7,εχειΚοιτούσα τώρα και είδα ότι….ο Αλαγιάννης λέει ότι έχει πυρίτιδα C7 και ο Μανδηλαράς VECTAN A τι από τα δύο ισχύει? Γνωρίζει κάποιος?
Psb2Ρε μάγκες οι καινούργιοι κονδορες του Δορκα ,τα 36 γρ παρατήρησα σε ένα μαγαζί που τα έφερε εδώ ότι άλλαξαν χρώμα και από πορτοκαλί έγιναν όπως παλιά κόκκινα, ξέρουμε τι πυρίτιδα έχουν; Τα έχει δοκιμάσει κανείς φέτος;;
κοπανατα![δεν ειναι συγκεντρωτικα ομως]Ρε μάγκες οι καινούργιοι κονδορες του Δορκα ,τα 36 γρ παρατήρησα σε ένα μαγαζί που τα έφερε εδώ ότι άλλαξαν χρώμα και από πορτοκαλί έγιναν όπως παλιά κόκκινα, ξέρουμε τι πυρίτιδα έχουν; Τα έχει δοκιμάσει κανείς φέτος;;
Η οποία τι ρόλο βαράει;;Psb2
Τον ήπιαμε δηλαδή..κοπανατα![δεν ειναι συγκεντρωτικα ομως]
Μέχρι πέρυσι που τα έριχνα ήταν πολύ ικανοποιητικά!Έχει δοκιμάσει τελευταία κάποιος τα express 32 να μου πει αν αξίζουν;
Καλησπέρα εγώ τα ρίχνω τα 2 τελευταία χρόνια το θέλουν το κρύο τους αλλά και τώρα πάνε πολύ καλά με ακαριαία σκοτωματα κοντά μακριά και χωρίς αίματα, για μένα πολύ τίμιο.Έχει δοκιμάσει τελευταία κάποιος τα express 32 να μου πει αν αξίζουν;
Αξίζουν αλλά να είναι και σε λογική τιμή.Έχει δοκιμάσει τελευταία κάποιος τα express 32 να μου πει αν αξίζουν;
Και τα τρία πολύ καλά..... Θα αγοράσεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο όπλο σου και στο θήραμα όπως και τον τρόπο που το κυνηγάς......Καλησπέρα!. Εάν γνωρίζει κάποιος θέλω να μάθω τα εξής. Από τα δύο κουτιά που παραθέτω πιο κάτω Nobel speed), είναι και τα δύο ίδια? (Παλιά και νέα συσκευασία?) και εάν αξίζουν τον κόπο να αγοράσω μερικά!. Έπειτα (και εάν τα έχετε δοκιμάσει), λέω να πάρω μερικά κουτάκια από τα εξείς. 1. Rio 34gr, 2. Rio 36gr. Ποιό από τα τρία προτείνεται? Σας ευχαριστώ!View attachment 81967
Άντε τώρα να μιλήσουμε για ποιοτικό έλεγχο στις μεγάλες εταιρείες.Nobel Sport Special Palombe
Κλείσιμο.... Και το τυχερό φυσίγγι στο κουτί μου.
Μήπως πρέπει να τα επιστρέψεις; Έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης και μόνο.Nobel Sport Special Palombe
Πέτυχες τα πρώτα,όταν ρύθμιζαν τα κλεισίματα...Nobel Sport Special Palombe
Πολύ καλό είναι.Ρε παιδιά αυτό το χρυσή πέρδικα το δουλεύει κανείς;
Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω.Πολύ καλό είναι.
Ε ναί κρίμα είναιΠέτυχες τα πρώτα,όταν ρύθμιζαν τα κλεισίματα...
Εεε,αφού έκλεισαν τι να τα κάνουν,να τα πετάξουν?
Ναι, με το 4αρι το τσοκ να το ρίξεις.Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω.
40γρμ είναι έτσι δεν είναι;